Сьогодні кого б нам не поставили, всіх би в перед ногами винесли!!! Гра шла у всієї команди!!!!GANGSTER сказав(ла):тоді і Мілан з Арсеналом виносили б вперед ногами!)!
Сьогодні кого б нам не поставили, всіх би в перед ногами винесли!!! Гра шла у всієї команди!!!!GANGSTER сказав(ла):тоді і Мілан з Арсеналом виносили б вперед ногами!)!
Це був я!!!!!!!!!!!!Знахарь сказав(ла):3...кращий удар...х.з. хто бив...я вийшов з воріт...і мені за шиворот з метрів 30 послали подарок...що називається без шансів для воротаря....виручила перекладина...
Добре!!!! тоди я бильше небуду приходити.......:'(NIKITOSss сказав(ла):ага....прийшла і пішла... я даже не почувствував підтримки..........не бачив таннців........і тим більше,- кричалок.........а про те шоб ти в футбол грала то вабше мовчу..............мдя а казала прийду пограєм...не халасо ХХлопців футболюг дурити........!!!!!!!!!Хлопці ви шо на це скажете...????????????
б...кхм, исчьё-бы мэньшэ курыла... и этта "спарцивный лицэй"! бугага!*CRAZY*Знахарь сказав(ла):6...кращий вболівальник...
катать нулёвку в ответке равно самоубийству. бавария привыкла играть первым номером и хоть 1 гол нынешняя пара форвардов в испании забъёт.Yaris сказав(ла):хетафе забило в гостях....тепер в дома можна пробувать катати нічейку 0-0, і тоді для зеніта буде легше в 1\2...
"Где-то был фарт на стороне "Байера". Рома Широков мяч выбивал, но, к сожалению, попал в Кисслинга. Хочу поздравить команду, Дика Адвоката, всех болельщиков Санкт-Петербурга. Сегодня была удачно выбрана тактика – мы изучили команду, быстрые атаки себя полностью оправдали. "Байер" – команда хорошая, но аспирин уже не тот. Может, выпуск другого препарата придется налаживать, вазелин выпускать?" – рассказал Сарсания в эфире телеканала "Спорт".
Вот ето дал мужик!!! Прям в теле ефире.... Мужиг!!!Tr@mP сказав(ла):вазелин выпускать
Ми з Знахарьом вже побігали хвилин так 20, а потім борци пришли!!!:'(lazer сказав(ла):Пацани сьдні класна погода, хто йде на манеж вечерком!!!!!!!!!!!!!