N
_NgArT_
Я в шоке з 9 років грає в ЛІвері.оце я понімаю преданость клубу.~bit~ сказав(ла):возрасте 9 лет был замечен скаутами «Ливерпуля»
Я в шоке з 9 років грає в ЛІвері.оце я понімаю преданость клубу.~bit~ сказав(ла):возрасте 9 лет был замечен скаутами «Ливерпуля»
хай краще в барсу йде)))Vadya сказав(ла):Шо думаєте по цьому поводу?
Прікольно!! Моуріньо вопше класний тренер з ним мілан думаю добєця багато.Vadya сказав(ла):Шо думаєте по цьому поводу?
Здається мені Мілан і так вже добився багато, не сказав би шо у них був поганий тренер. Правда в чемпіонаті Мілану зараз тяжко ще більше та як Юве повернувся в серію А і думаю він в наступному сезоні буде в ЛЧ ну а Мілан х.з._NgArT_ сказав(ла):з ним мілан думаю добєця багато.
Погоджуюся, Мілан рахується найтитуловішаним клубом(може є декілька клубів які випереджають показник міланських трофеїв). В чемпі Італії Мілан ітак уже був неоднократно чемпіоном, а от в лізі чемпіонів рівних для Мілана нема.3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):Здається мені Мілан і так вже добився багато, не сказав би шо у них був поганий тренер. Правда в чемпіонаті Мілану зараз тяжко ще більше та як Юве повернувся в серію А і думаю він в наступному сезоні буде в ЛЧ ну а Мілан
Я б тоже був би радий якби він в Барсу пішов, но в Барселони ітак хароший наставник є.Ozzy сказав(ла):хай краще в барсу йде)))
це ще по яким критеріям?Vadya сказав(ла):а от в лізі чемпіонів рівних для Мілана нема.
да, по другій половині минулого сезону і по ходу цього сезону цього не скажеш...Vadya сказав(ла):но в Барселони ітак хароший наставник є.
По тих шо Мілан найбільше раз здобував перемогу у Лізі Чемпіонів.Ozzy сказав(ла):це ще по яким критеріям?
З цим я неспорю но він досвідчений, кваліфікований тренер і знає Барсу, як своїх 5 пальців думаю після зими він настроїть команду на красіву гру, принаймні будем надіятись!!!Ozzy сказав(ла):да, по другій половині минулого сезону і по ходу цього сезону цього не скажеш...
Райкард в барси тренер на вес золота.Ненада барсі ніякого другого тренера.Барса вже з ним сигралась так шо ну,вони понімають друг друга як рідні.Ozzy сказав(ла):хай краще в барсу йде)))
Яка разніца хто буде капітаном головне шоб він настроював команду на боротьбу, шоб гравці розуміли, підтримували один одного. Щоб Англія показували красивий, результативний футбол!!!!3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):Як вам те що капітаном збірної Англії буде вже не Стівен Джерард, а гравець МЮ Ріо Фердінанд ?
краще б руні відали б..3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):а гравець МЮ Ріо Фердінанд
Чувак не гані Реал вигравав саме більше разів Лігу Чемпіонів.Vadya сказав(ла):По тих шо Мілан найбільше раз здобував перемогу у Лізі Чемпіонів.
Скільки раз Реал вигравав лігу чемпіонів?Kr@Va сказав(ла):Чувак не гані Реал вигравав саме більше разів Лігу Чемпіонів.