Якраз тио в карпатах самий раз водка рулєззз вам раджу там лупнути!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Знахарь сказав(ла):Лазер тільки щоб ти знав...в Карпатах горілка не дуже йде...так що ти не сильно радуйся...
Якраз тио в карпатах самий раз водка рулєззз вам раджу там лупнути!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Знахарь сказав(ла):Лазер тільки щоб ти знав...в Карпатах горілка не дуже йде...так що ти не сильно радуйся...
Та луче на 10-30 десь шоб довше побігати!!!GANGSTER сказав(ла):Значить на 11 на манєжі(приходим чуть пораніше....)
GANGSTER сказав(ла):приходим чуть пораніше....
Я прийду.Алежка сказав(ла):ну так шо може завтра на манеж,ни хто не против???
Зозо якшо завтра прийдеш на футбол то я принесу тобі діска-) скинеш???3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):Так шановні любителі футболу через нетачу місця на вінту в топку підуть деякі матчі, якщо комусь цікаво звертайтеся поки не пізно, я аписав би на болванки але нема такого пристрю шо пише
Вобщем є : Матчі ЛЧ
Liverpool - Chelsea 2 half
Roma - MU
Milan - Arsenal
Liverpool - Inter
Arsenal - Liverpool
і матч
31 tyr MU - Liverpool
Зозо дай в доступ все матчи .. я скачаю..3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):Так шановні любителі футболу через нетачу місця на вінту в топку підуть деякі матчі, якщо комусь цікаво звертайтеся поки не пізно, я аписав би на болванки але нема такого пристрю шо пише :-(
Вобщем є : Матчі ЛЧ
Liverpool - Chelsea 2 half
Roma - MU
Milan - Arsenal
Liverpool - Inter
Arsenal - Liverpool
і матч
31 tyr MU - Liverpool