Голова ОДА Ядуха розпочав відкриту війну проти ВО "Свобода"

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Реєстрація
27.10.10
Повідомлення
246
Репутація
109
Сатрап Януковича на Хмельниччині голова ОДА Ядуха розпочав відкриту війну проти Хмельницької "Свободи"

240x180n_photo_fbc6829434137f6daa53da4b2811a723.jpg


Сатрап Януковича, голова Хмельницької обласної державної адміністрації, головний "регіонал" в Хмельницькій області Василь Ядуха після чергової сесії Хмельницької обласної ради розпочав відкриту війну проти Хмельницької "Свободи".

У ході останньої сесії депутати-свободівці озвучили резонансний запит з приводу отримання обласними високопосадовцями та їхніми родичами земельних ділянок у Хмельницькому районі. Увагу "Свободи" привернув факт виділення земельних ділянок: доньці голови облради Миколи Дерикота – 0,3 га, братові голови Хмельницької міської організації Партії регіонів Анатолія Собка – 2,0 га, дружині голови ОДА Василя Ядухи – 1,9 га.

Раніше Хмельницька "Свобода" вимагала від Президента України звільнити голову ОДА Василя Ядуху за розгул корупції та хабарництва серед посадовців, аферу зі збором коштів на пам'ятник "Вірі, Надії і Любові", перешкоджання діяльності місцевих ЗМІ, втручання у роботу органів місцевого самоврядування, покривання "молочної мафії" та нищення молочного тваринництва.

Деталі за посиланням: http://www.khmelnytskyy.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/021783/

27 жовтня 2011 року депутати-свободівці звернулися до СБУ та Генпрокуратури з приводу порушення Хмельницькою ОДА процедури проведення тендера на будівництво другої черги Чернелівського водогону, ефективність використання на це 39 мільйонів гривень з Державного та міського бюджетів.

Деталі за посиланням: http://www.khmelnytskyy.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/025150/

Правдива інформація та оприлюднення діяльности Василя Ядухи, спрямованої виключно на покращення особистого добробуту і благополуччя, змусили голову ОДА, головного "регіонала" в області вдатися до протизаконних спроб тиску на депутатів від "Свободи".

25 жовтня 2011 року органи контролю розпочали позапланові перевірки підприємств, відношення до яких мають депутати обласної ради від "Свободи".

Прокуратура, податкова, пожежники, представники земельних відділів та управлінь, санстанція впродовж трьох днів репресують опозиційних підприємців.

28 жовтня 2011 року санстанція безпідставно закрила торгові кіоски десяти приватних підприємців тільки за те, що вони використовують ТМ "Фруктовий рай", співзасновником якої є депутат-свободівець Іван Гончар.

Підприємства, які намагаються знищити прислужники режиму, забезпечують робочими місцями кілька тисяч хмельничан, регулярно сплачують податки, допомагають розвитку фізичної культури і спорту. Зокрема, завдяки Івану Гончареві ФК "Спортлідер+" виступає у першості України з футзалу. Це єдина команда з Хмельницької области, яка виступає в змаганнях такого високого рівня.

Хмельницька "Свобода" розглядає факт тиску на депутатів обласної ради як пряме політичне переслідування і пов'язує тотальні перевірки зі спробами повністю знищити їх приватний бізнес.

Режим Януковича і його сатрапи на місцях вже неодноразово відзначалися боротьбою з малим і середнім бізнесом, адже відстоюють інтереси крупного олігархічного капіталу.

Хмельницька "Свобода" звертається до правоохоронних органів з вимогою дати оцінку спробам тиску голови ОДА Ядухи на опозиційних підприємців.

Від Президента України Хмельницька "Свобода" вимагає звільнити Василя Ядуху з посади голови Хмельницької обласної державної адміністрації.

Прес-служба Хмельницької обласної організації ВО "Свобода"

Джерело - Офіційний сайт ВО "Свобода"
 

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Реєстрація
27.10.10
Повідомлення
246
Репутація
109
31 жовтня 2011 року о 10-00
Хмельницька «Свобода» проведе мітинг-пікет Хмельницької обласної державної адміністрації з вимогою негайної відставки Василя Ядухи з посади голови ОДА.

Сатрап Януковича, голова Хмельницької обласної державної адміністрації, головний регіонал в Хмельницькій області Василь Ядуха після чергової сесії Хмельницької обласної ради розпочав відкриту війну проти Хмельницької «Свободи».

В ході останньої сесії депутати-свободівці озвучили резонансний запит з приводу отримання обласними високопосадовцями та їхніми родичами земельних ділянок в Хмельницькому районі. Увагу «Свободи» привернув факт виділення земельних ділянок: доньці голови облради Миколи Дерикота – 0,3 га, брату голови Хмельницької міської організації партії регіонів Анатолія Собка - 2.0 га, дружині голови ОДА Василя Ядухи – 1,9 га.
Раніше Хмельницька «Свобода» вимагала від Президента України звільнити голову ОДА Василя Ядуху за розгул корупції та хабарництва серед посадовців, аферу зі збором коштів на пам’ятник «Вірі, Надії і Любові», перешкоджання діяльності місцевих ЗМІ, втручання у роботу органів місцевого самоврядування, покривання «молочної мафії» та нищення молочного тваринництва.
Деталі за посиланням:
http://www.khmelnytskyy.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/021783/

27 жовтня 2011 року депутати-свободівці звернулися до СБУ та Генпрокуратури з приводу порушення Хмельницькою ОДА процедури проведення тендеру на будівництво другої черги Чернелівського водогону, ефективність використання на це 39 мільйонів гривень з Державного та міського бюджетів.
Деталі за посиланням:
http://www.khmelnytskyy.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/025150/
Правдива інформація та опублічення діяльності Василя Ядухи, спрямованої виключно на покращення особистого добробуту і благополуччя змусили голову ОДА, головного регіонала в області вдатися до протизаконних спроб тиску на депутатів від «Свободи».

25 жовтня 2011 року контролюючі органи розпочали позапланові перевірки підприємств, відношення до яких мають депутати обласної ради від «Свободи». Прокуратура, податкова, пожежники, представники земельних відділів та управлінь, санстанція впродовж трьох днів репресують опозиційних підприємців.

28 жовтня 2011 року санстанція безпідставно закрила торгові кіоски десяти приватних підприємців тільки за те, що вони використовують ТМ «Фруктовий рай», співзасновником якої є депутат-свободівець Іван Гончар.

Підприємства, які намагаються знищити прислужники режиму забезпечують робочими місцями кілька тисяч хмельничан, регулярно сплачують податки, допомагають розвитку фізичної культури і спорту.

Прес-служба Хмельницької обласної організації ВО «Свобода»
 

TALIKA

Користувач
Реєстрація
15.08.06
Повідомлення
107
Репутація
5
Бу-га-га:D :D :D
Ото вже посміялась. Ну ладно ви Олександр, а от від тов. Рижука я такого не очікувала))
Навіщо цей весь бравий БРЕД чистої води. Всі ті, хто хоть чимось цікавиться у цьому місті і в області знають, що пану Ядухе не довго залишилось. Знімуть, як положено. І через скандал з памятником, і через скандал з рибгоспами. І звичайно ж не секрет, що на головування в нашій обл.раді націлений. Опа!:-X синок нашого лапочкі презідента. націлений давно і рано чи пізно ядуху знімуть, щоб янукоовощь молодший "врятував положення", "припинив свасвілля" і навів порядкі в хмельницькій області. А інтерес янукоовоща молодшого прозоріший за повітря у черепній коробці його тата. інтерес у новому хмельницькому ринку, якій синок президента вже намагався передати китайцям, але спіткнувся і обіжений поїхав до києва.
і от. ядуху знімуть, це факт. і крісло під ним активно розгойдує партія регіонів за ручку з "свободою". ти ба! непримеренні вороги обьєднались, як брати і разом йдуть маршем проти ядухі. і всьо за правду! і всьо во імя справедлівості:D цікаво про що ж там пан тягнибок домовився з регіонами? зручно дружить протів? так ось. к моєму велічайшему розчаруванню ваша політ сила нічого не робить і нічим не цікавиться окрім свого дешевого піару;) чи ви під шумок думаєте засвітитись, а потім після того, як ядуху знімуть будете тріщать про те, що це ваша заслуга. :D :D
 

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Реєстрація
27.10.10
Повідомлення
246
Репутація
109
TALIKA сказав(ла):
Бу-га-га:D :D :D
Ото вже посміялась. Ну ладно ви Олександр, а от від тов. Рижука я такого не очікувала))
Вибачте, що розчарував Вас, але спробуйте це пережити, будь-ласка.



TALIKA сказав(ла):
Навіщо цей весь бравий БРЕД чистої води. Всі ті, хто хоть чимось цікавиться у цьому місті і в області знають, що пану Ядухе не довго залишилось.
Пані Акімова, Ви (хто хоч якось цікавиться українською політикою, той знає про кого мова). Яким вітром на нетішинському форумі?


TALIKA сказав(ла):
Знімуть, як положено. І через скандал з памятником, і через скандал з рибгоспами. І звичайно ж не секрет, що на головування в нашій обл.раді націлений. Опа!:-X синок нашого лапочкі презідента. націлений давно і рано чи пізно ядуху знімуть, щоб янукоовощь молодший "врятував положення", "припинив свасвілля" і навів порядкі в хмельницькій області. А інтерес янукоовоща молодшого прозоріший за повітря у черепній коробці його тата. інтерес у новому хмельницькому ринку, якій синок президента вже намагався передати китайцям, але спіткнувся і обіжений поїхав до києва.
і от. ядуху знімуть, це факт. і крісло під ним активно розгойдує партія регіонів за ручку з "свободою".
Вам, як особі проінформованій, видніше чи "здає" ПР свого ставленика у Хмельницькій області, тим паче, що діючий режим не дотримується будь-яких принципів у т.ч. і відносно своїх васалів. Більш того, я (як і більшість українців) з задоволенням би прокинувся б одного ранку в Україні, де б нинішня влада та нинішня "опозиція" дострілювала б один одного.




TALIKA сказав(ла):
ти ба! непримеренні вороги обьєднались, як брати і разом йдуть маршем проти ядухі. і всьо за правду! і всьо во імя справедлівості:D
Відверта наклеп - як учасник цього маршу стверджую, що це був захід ВО "Свобода". Проте я вибачусь, якщо Ви надасте якийсь документ, що спростує моє твердження. Також, будь-ласка, сподіваюсь на Ваше вибачення, якщо такого документу не буде.


TALIKA сказав(ла):
цікаво про що ж там пан тягнибок домовився з регіонами? зручно дружить протів?
Дофантазуйте, будь-ласка, але якось оригінальніше - впевнений, що влада Вам буде дуже вдячна.



TALIKA сказав(ла):
к моєму велічайшему розчаруванню ваша політ сила нічого не робить і нічим не цікавиться окрім свого дешевого піару;) чи ви під шумок думаєте засвітитись, а потім після того, як ядуху знімуть будете тріщать про те, що це ваша заслуга. :D :D
Наша політична сила однозначно стурбована Вашою думкою і зробить все можливе, аби Ви її змінили. Що стосується моєї особистої думки з приводу абсурдності вищенаписаного Вами, то моє виховання не дозволяє оголошувати її публічно. Через не доцільність та брак часу я не стану відповідати Вам особисто (вибачте, якщо розчарував Вас вдруге).
 

Українець

Користувач
Реєстрація
31.03.09
Повідомлення
300
Репутація
16
TALIKA сказав(ла):
ядуху знімуть, це факт. і крісло під ним активно розгойдує партія регіонів за ручку з "свободою". ти ба! непримеренні вороги обьєднались, як брати і разом йдуть маршем проти ядухі. і всьо за правду! і всьо во імя справедлівості цікаво про що ж там пан тягнибок домовився

TALIKA сказав(ла):
ви під шумок думаєте засвітитись, а потім після того, як ядуху знімуть будете тріщать про те, що це ваша заслуга.

Не зрозумів Вашого чито питання чито обурення чито була думка в голос але скажу так як воно є "Свобода" єдина політична сила яка виходить на вулиці і заявляє про свою позицію. Хочу зауважити, що люди які підтримують "Свободу" роблять це абсолютно безкоштовно і з власної ініціативи. А як воно буде насправді то ми вже скоро станемо свідками політичних рішень які можуть бути прийняті по Хмельницкій області. Особисто я не вірю в те, що Президент звільнить губернатора....
 

TALIKA

Користувач
Реєстрація
15.08.06
Повідомлення
107
Репутація
5
Sergiy Ryzhuk,
ви знаєте, а ви мені подобаєтесь=) я так думаю з вашими особистими якостями, досягненнями у минулому, інтелектом і бажанням ви дійсно могли б досягнути якихось результатів в політиці. але те, що ви звязались з такими пустобрехами як наша "свобода" честі вам нажаль не робить. вам, як нікому, відомо, що у вашій політ.силі не рекомедується мати власну особисту думку і дисципліна у вас за армейськими стандартами. верхі говорять, низи чемно виконують. я, а це саме я звичайно ж;) раджу вам подумати, ще я час врятувати свою репутацію.
Sergiy Ryzhuk сказав(ла):
Відверта наклеп - як учасник цього маршу стверджую, що це був захід ВО "Свобода".
не дуріть інших, я не вірю, що ви дурите себе самі. подивіться на ситуацію зі сторони. проти ядухи почалась активна компанія. почалась всім відомо за яких обставин і всім відомо для чого. а керівники вашої "свободи" ведуть вас на вулиці займаючись дешевим популізмом і піаром. скороставшись можливісттю зайвий раз нагадати про себе, незабаром вибори чи не так;) і тільки сліпий чи глухій не побачить згуртованості ваших дій з регіонами, як в принципі і на тернопільщіні не раз було:-X все чого прагне ваша сила це влада, відкусити шматочок електората побільше.
сергій, розкажіть мені про роботу вашого осередку у нашому місті за минулий рік. одна людина, маючи лише бажання може щось зробити. у вас є люди, імя, фінанси, депутатство. що робите ви? знову ж. популізм, дешевий піар, язиками тріпати і дурень гаразд. може похвалитесь тим, що допомогли тов. ситнику скористатись інвалідами в його брудних іграх? з нетерпінням чекаю розповіді про те, що ви зробили, те про, що ви говорите мало кого цікавить.
Українець сказав(ла):
чито питання чито обурення чито була думка в голос
люди знайомтесь. Олександр Марчук, 35 років. балотувався на посаду мера нашого міста, нині - депутат, "чи то" пише разом і не знає розділових знаків.
саша, саша грайте на баяні, мені противно читати вашу безграмотну писанину. в мене дитина в початкових класах "чи то" окремо пише. як можна всерьйоз сприймати безграмотну людину в 35 років? ви знаєте багато людей роблять помилки, але не всі вони лізуть на посаду мера і в депутати.
Неграмотность — это духовное несовершеннолетие.(Бернхард Шлинк)
не треба ображатись, чесно не можу з вами говорити на серьйозні теми...смішно:)
вчитись і ще раз вчитись. а давайте у класиків? ви, як справжній українець маєте знати цей твір великого кобзаря. ви знаєте прям, як про вас писав. все таки пророк...

Чи то недоля та неволя,
Чи то літа ті, летячи,
Розбили душу? Чи ніколи
Й не жив я з нею, живучи
З людьми в паскуді, опаскудив
І душу чистую?.. А люде!


ну звичайно є ще такий варіант. вам з вашим великим призначенням просто ліньки перечитувати і редагувати свої тексти:cool:
 

Українець

Користувач
Реєстрація
31.03.09
Повідомлення
300
Репутація
16
TALIKA сказав(ла):
люди знайомтесь. Олександр Марчук, 35 років. балотувався на посаду мера нашого міста

Мені здалось що Ви мене знаєте хоч я вас точно ні і швидко відписатись не вийде, оскільки, вас цікавить кожна заковирка в моїй персоні змушений навіть світло включити щоб точно бачити клавіатуру. Доречі, я вважаю що вчитись треба постійно і не важливо який ти займаєш соціальний статус або скільки тобі років - може дасте пару уроків???

добавлено через 6 минут
TALIKA сказав(ла):
ще я час врятувати
нормально читається

А в кінцевому результаті я думаю буде так:

Чем дальше уйдем -
Тем становимся ближе,
Чем выше подпрыгнем -
Тем кажемся ниже,
Встречаемся реже. А думаем больше,
И хочется рядом, И хочется дольше,
И кажется нет Ни обмана, ни фальши: Приблизимся ближе - Становимся дальше,
На месте стоим, Когда нужно быстрее, Боль, та, что тупая - Гораздо острее.
И если, как порох, Костром пламенеем - Вода холоднее И тухнуть больнее:
И вот почему-то Все хуже и хуже,
Но рвется всегда Там, где тоньше и уже.
 

TALIKA

Користувач
Реєстрація
15.08.06
Повідомлення
107
Репутація
5
Українець,
вам, як шанувальнику Барського, прям, як про вас сказано.
Здесь или генетические коды,
Или какая-то загадочность природы.(с)

текст про те, що люди помиляються, але не всі вони лізуть в мери і в депутати адресувався вам персонально. різницю між очепятками і незнанням правил правопису вам пояснити? знайдіть і перевірте всі мої пости на цьому форумі, може знайдете для себе корисну інфо. і до речі ваша особа не секрет ні для кого у цьому місті. а ви все бла-бла-бла.
офіційно і з усією відповідальністтю заявляю. ви і вся ваша політ сила - пустобрехи! займаєтесь ви виключно популізмом і дешевим піаром. не дивлячись на всі ваші високі слова ви нічого не робите!!! ні на місцевому, ні на обласному рівні. ваша стезя – голосно кричати в рупори і маршувати марші протесту. ви – кремезні, дорослі дядькі, які займаються виключно пафосною, високопарною балаканиною. і приправляєте це своє бла-бла-бла словами про любов до ненькі України, своєї землі і свого народу.стидоба! БРЕХУНИ!
до речі я все ще чекаю відповіді від пана рижука ну і від вас тов марчук.
розкажіть-но форумчанам про діяльність вашого місцевого осередку за минулий рік? розкажіть про свою роботу і досягнення. що ви зробили для міста за цілий рік? чи сидіти на форумі і хаяти омельчук це все на що ви здатні? не витрачайте свій час на переливання з пустого в порожне. я (як і всі інші) вже переконалась, що строчити багато тексту без змісту ви вмієте. давайте конктерно. ваша робота - 1,2,3 ваші досягнення - 1,2,3.

добавлено через 8 минут
ну і на десерт. чесно кажучи дивуюсь, що цього питання ще ніхто не задавав.
я, (як людина, яка мала таку дурість і віддала свій голос за пана рижука на обласних виборах, у чому зараз соромно зізнатись, і про що жалкую неймовірно:-| :-X ) вимагаю від вас панове конкретної відповіді на одне запитання.
як ставиться міській осередок во «свобода» до добудови 3 і 4 енергоблоків на хаес?
просте запитання має бути проста відповідь 1) позитивно(аргументація) 2) негативно (аргументація).
поясню для вас чому мені так цікава ваша позиція.
ви проживаєте у нашому місті і ви знаєте, що таке для міста розбудова станції мова і про роботу, і про кошти, і про інфраструктуру ну не маленькі, самі все знаєте. Ну і на державному рівні потужна енергетична галузь веде до більшої незалежності від традиційних енергоносіїв і інших країн.
ваша політична сила на чолі з лідером вела активну компанію проти добудови. вела на рівні області, марші марширувала, в рупори кричала. ваші хлопці за вільбівно табір розбивали, прапори вішали. ваші розклейкі/роздавалки ходили по всім навколишнім селам і містам. на розклейках були фото атомних вибухів і фото дитячих мутацій з чаес(якою ж низькою твариною треба бути, щоб роздавати фото хворих дітей??? ) і все це – популізм і піар настільки низький, що аж нудить.

так само, як і піар в ситуації з ядухою. носом унюхали, ага, вітер змінився. пішли, поскандували, про себе нагадали. ну і враховуючи, що скоро у нас вибори з нетерпінням чекаю на подальше ваше бла-бла-бла….;)
 

Represiya

Користувач
Реєстрація
11.10.10
Повідомлення
3
Репутація
0
TALIKA сказав(ла):
як ставиться міській осередок во «свобода» до добудови 3 і 4 енергоблоків на хаес?
пока лояльно, бо боса туда надо встроїти на роботу, шо він зря голосує под заказ? но іногда надо попіаритись для виборів. Вибачайте за моє безграмоцтво, таке як у Саші. Я в мери не прусь і блоком управляти не буду.... нема чо боятись.
 

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Реєстрація
27.10.10
Повідомлення
246
Репутація
109
TALIKA сказав(ла):
Sergiy Ryzhuk,
ви знаєте, а ви мені подобаєтесь=) я так думаю з вашими особистими якостями, досягненнями у минулому, інтелектом і бажанням ви дійсно могли б досягнути якихось результатів в політиці. але те, що ви звязались з такими пустобрехами як наша "свобода" честі вам нажаль не робить.
Я з самих юних літ став прихильником націоналістичної ідеології, тому моє членство у будь-яких інших "партіях" означало б конфлікт з власним єством. Я ж хочу жити у мирі з самим собою ...


TALIKA сказав(ла):
Sergiy Ryzhuk
вам, як нікому, відомо, що у вашій політ.силі не рекомедується мати власну особисту думку
Вибачте, проте це відвертий наклеп. Всередині організації часто виникають гарячі дискусії (як і у будь-якій людській спільноті).


TALIKA сказав(ла):
і дисципліна у вас за армейськими стандартами. верхі говорять, низи чемно виконують.
Мені, як людині, що не по чуткам знає, що таке дисципліна та самоорганізація надзвичайно комфортно перебувати серед членства ВО "Свобода". Не зрозуміло, відколи дисципліна, армійський вишкіл та субординація стали негативними явищами у суспільстві. Чи, можливо, я щось прогавив?



TALIKA сказав(ла):
я, а це саме я звичайно ж;) раджу вам подумати, ще я час врятувати свою репутацію.
Банально та не оригінально ... Приблизно так радили і для депутатів від ВО "Свобода" у обласній раді. А після цього розпочався пресинг з боку фіскальних органів ...
 

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Реєстрація
27.10.10
Повідомлення
246
Репутація
109
TALIKA сказав(ла):
не дуріть інших, я не вірю, що ви дурите себе самі.
Тут, поки що, "дурите" тільки Ви. Вище я вже двіччі звернув увагу на відверті наклепи, що Ви наводите на ВО "Свобода".


TALIKA сказав(ла):
подивіться на ситуацію зі сторони. проти ядухи почалась активна компанія. почалась всім відомо за яких обставин і всім відомо для чого.
Я бачу, що коли депутати-свободівці звернули увагу своїх колег у обласній раді на відверті шахрайскі та корупційні оборутки "губернатора" та голови ради, проти них негайно розпочався тиск. Так як ВО "Свобода" достатньо організована та дисциплінована політична сила (тільки чомусь Ви бачите у цьому негатив) ми стали на захист своїх побратимів, організувавши пікет біля облдержадміністрації. Адже у свободівців просте гасло - "Один за всіх і всі за одного!"


TALIKA сказав(ла):
а керівники вашої "свободи" ведуть вас на вулиці займаючись дешевим популізмом і піаром. скороставшись можливісттю зайвий раз нагадати про себе, незабаром вибори чи не так;)
Улітку цього року, коли до виборів було надзвичайно далеко, ми їздили районом та закликали (на сільських віче) людей бойкотувати здачу молока. Де були керівники Вашої політичної сили? Хоча, на сайті ФЗ про це звітується як про їх досягнення :-[


TALIKA сказав(ла):
і тільки сліпий чи глухій не побачить згуртованості ваших дій з регіонами
А Ви не припускаєте, що це ПР гуртується до нас? Хоча "ні" звичайно ж, адже зручніше і простіше компрометувати ВО "Свобода". ;)



TALIKA сказав(ла):
все чого прагне ваша сила це влада, відкусити шматочок електората побільше.
Ну в цьому місці якось навіть не інтеллегентно :-( (криза жанру?). Мушу констатувати черговий (третій) наклеп! Пам"ятаєте?

Для мене потрібні лише три речі: тепле слово, чиста постіль та абсолютна влада.
 

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Реєстрація
27.10.10
Повідомлення
246
Репутація
109
TALIKA сказав(ла):
сергій, розкажіть мені про роботу вашого осередку у нашому місті за минулий рік. одна людина, маючи лише бажання може щось зробити. у вас є люди, імя, фінанси, депутатство. що робите ви? знову ж. популізм, дешевий піар, язиками тріпати і дурень гаразд. може похвалитесь тим, що допомогли тов. ситнику скористатись інвалідами в його брудних іграх? з нетерпінням чекаю розповіді про те, що ви зробили, те про, що ви говорите мало кого цікавить.
Ну ось, "чи то" писати вмієте а власні імена ні. Я ж (вперто), з Вашого дозволу (хоча не має значення), буду писати "Ви-Вам-Вашим" з великої букви.

Що до суті Вашого питання, то який мені сенс відповідати? Хоча ні, відповім Вам як і ще одному користувачу даного форуму:

... Вам не потрібні мої відповіді. Ви вже знаєте "все". Ви ставите питання і (не залишивши мені часу та шансу на відповідь) в цій же стрічці коментуєте мою (ще ненаписану!!!) відповідь ...

Тому який сенс витрачати час? За для Вашої розваги? Вибачте (можливо розчарую Вас), але для Вашої розваги я не маю бажання витрачати свій час.
 

Spoch

Користувач
Реєстрація
18.03.06
Повідомлення
849
Репутація
57
Вік
46
Sergiy Ryzhuk сказав(ла):
А Ви не припускаєте, що це ПР гуртується до нас? Хоча "ні" звичайно ж, адже зручніше і простіше компрометувати ВО "Свобода".
Як на мене, не має жодної різниці чи регіони гуртуються з вами(партією, а не особисто з Вами), чи ви з регіонами. Та факт готовності до співпраці стверджують і Ваші однопартійці:
П'ятниця
11 листопада 2011

18:51
Слово «нація» роз’єднує українців, – «Глобальний світогляд» Янукович: Потрібно завершити всеукраїнський аудит культурної спадщини
«Свобода» готова співпрацювати з Партією регіонів задля об’єднання України
Задля об’єднання України «Свобода» готова співпрацювати з Партією регіонів.

Про це сьогодні, 11 листопада, під час прес-конференції «Як об’єднати Схід і Захід» розповів секретар Львівської міської ради, «свободівець» Василь Павлюк.

Він наголосив, що задля об’єднання Сходу та Заходу вони будуть співпрацювати не лише з Партією регіонів, але й зі всіма, хто підтримуватиме цю мету, а також розбудову української держави. «Є український народ, українська нація. Відповідно, ми живемо в одній державі, тому будемо її любити і співпрацювати разом. Якщо ж якісь політичні сили представлятимуть інтереси сусідніх держав – з ними ми ніколи працювати не будемо.

«Я поважаю будь-яку людину, яка належить до тієї чи іншої нації, але є громадянином України і працює на благо нашої держави. До того ж, є її патріотом. Це мій побратим. Але, якщо навіть українець працюватиме на користь іншої країни – він буде ворогом», – додав Павлюк.

Натомість, депутат ЛМР від фракції «Партія регіонів» Ігор Гладиш щодо питання про об’єднання країни зазначив: «Я думаю, що проблема роз’єднання між Сходом і Заходом надумана. І надумана досить давно. Я дуже часто їжджу Україною. І коли перебував на Сході, то зрозумів, як сильно там люблять нашу державу. Просто нам усім треба більше спілкуватися і подорожувати».

І ще одне запитання особисто до Вас, пане Sergiy Ryzhuk . Наскільки я пам"ятаю пан Тягнибок на зустрічі з мешканцями м.Нетішин перед виборами до місцевих органів влади обіцяв, що ви особисто будете контролювати роботу пана Марчука, у разі обрання його міським головою. А не могли б Ви проконтролювати роботу п.Марчука у якості депутата міської ради, а разом з ним і решту депутатського корпусу від Свободи? Зокрема їх реакцію на чергове підвищення тарифів на опалення зі сторони ВП ХАЕС у 1,5 рази.
 

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Реєстрація
27.10.10
Повідомлення
246
Репутація
109
Spoch сказав(ла):
Як на мене, не має жодної різниці чи регіони гуртуються з вами(партією, а не особисто з Вами), чи ви з регіонами. Та факт готовності до співпраці стверджують і Ваші однопартійці:
Ну от, Ви супермодератор, а оффтопите, замість того аби пороздавати попередження ;)

Насправді Ви задаєте надзвичайно ... прості (скажімо так) питання, відповідь на які лежить на самій поверхні ... Проте, на жаль, саме на такі питання відповідати найважче ...

Не розцінюйне моє наступне речення, як відповідь запитанням на запитання. Отже, скажіть, будь-ласка, чому Вас не було вчора у Славуті на зустрічі з Головою ВО "Свобода" О.Тягнибоком? Я впевнений, що б Ви отримали у результаті відповіді практично на УСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ. Пан Олег закінчив зустріч зі славутчанами лише тоді, КОЛИ ВСІ ЗАПИТАННЯ БУЛИ ВИЧЕРПАНІ.

Я Вам, шановний Spoch, більше скажу, я впевнений, що задля об’єднання України ВО "Свобода" буде співпрацювати з БУДЬ-ЯКОЮ ПОЛІТИЧНОЮ СИЛОЮ. А що у цьому, власне, поганого?

Хочете приклад ближче? У депутатському корпусі НМР минулого скликання був депутатом від ПР мій колега - Заслужений тренер України, тренер збірної команди України, Генадій Васильович Горохов. Так, наші партійні організації кардинально різняться ідеологічно (точніше у ПР взагалі немає ідеологічного підгрунття), проте я щиро поважаю цю Людину, яка внесла неоціненний вклад (сподіваюсь, що неоціненний тимчасово) у розвиток спорту не тільки нашого міста а і України. Отже, слідуючи зазначеним Вами вище думкам, ми не маємо права співпрацювати разом лише через те, що ми у різних партях? Маячня, чи ні? Адже від цього постраждають лише результати наших вихованців.

Знаєте, учора у Славуті один чоловік вітав п.Тягнибока у Славуті. Коли він закінчив вітальні слова інший чоловік у залі повідомив, що той, який вітав - є членом ПР. Вже у цьому епізоді особливо талановиті писаки можуть угледіти співпрацю між ВО "Свобода" та ПР.


Spoch сказав(ла):
І ще одне запитання особисто до Вас, пане Sergiy Ryzhuk . Наскільки я пам"ятаю пан Тягнибок на зустрічі з мешканцями м.Нетішин перед виборами до місцевих органів влади обіцяв, що ви особисто будете контролювати роботу пана Марчука, у разі обрання його міським головою. А не могли б Ви проконтролювати роботу п.Марчука у якості депутата міської ради, а разом з ним і решту депутатського корпусу від Свободи? Зокрема їх реакцію на чергове підвищення тарифів на опалення зі сторони ВП ХАЕС у 1,5 рази.
Шановний Spoch, Ви почули те, що хотіли почути. Пан Тягнибок обіцяв, що у лавах ВО "Свобода" не буде зрадників (далі не дослівно і жартома), "... бо зрадники будуть мати справу з Сергієм ..." (напевне через мою фактуру :) ). Аби Ви учора були у Славуті на зустрічі, то почули б з уст голови ВО "Свобода", що з депутатів усіх рівнів рад ми (ВО "Свобода") не маємо жодного зрадника. Лише двоє депутатів у Львівській і один у Волинській областях склали свої депутатські повноваження, через шалений тиск з боку влади на їх бізнес. Написавши відповідні заяви, їх місця зайняли свободівці, які згідно передвиборчих списків були нижче. Ще раз підкреслюю - вони не зрадили, а з честю склали депутатські мандати, залишившись свободівцями.


Таким чином, аби будь-хто з депутатів свободівців у нетішинській МР діяв (або навпаки був бездіяльним) всупереч інтересів громади міста, то цей "фрагмент" став би останнім епізодом у їхній депутатській діяльності. Повірте, ВО "Свобода" має достатньо дієвий і ефективний інструмент впливу на депутатський корпус, якщо їх (свободівців) депутатська діяльність суперечитиме статутним завданням ВО "Свобода" ...

А тепер найголовніше підняте питання у цій темі! (Ні, тепер мова не про Ядуху - він звичайний коррупціонер і викладені у цій темі факти лише констатують це.)

як ставиться міській осередок во «свобода» до добудови 3 і 4 енергоблоків на хаес?
ВО "Свобода" стояла і стояти буде на принципах необхідності розвитку атомної енергетики. Добудова Х3 та Х4 є надзвичайно стратегічно перспективними як і для економіки, так і в контексті енергетичної безпеки країни. Особливо виграє від добудови ХАЕС наше місто - розвиток інфраструктури міста, соціальна сфера, нові робочі місця, т.д. ... Але ВО "Свобода" (і її нетішинська організація) ПРОТИ ДОБУДОВИ Х3 та Х4 У КОНТЕКСТІ ТОГО ПРОЕКТУ, ЯКИЙ ЛОБІЮЄ ДІЮЧИЙ РЕЖИМ ТА ЙОГО ПОЛІТИЧНІ САТЕЛІТИ ...

У Славуті не були прийняті до уваги вимоги ВО "Свобода" у резолюцію громадських слухань, саме тому, власне, у Славуті ВО "Свобода" стала єдиною політичною силою, яка проголосувала "ПРОТИ" добудови.

У Нетішині усі наші вимоги були включені у відповідну резолюцію. То як мали голосувати наші депутати-свободівці?

Ніхто так аргументовано не критикував існуючий проект як ВО "Свобода"!

Що стосується комунальних підняття тарифів, то і це питання лежить у площині проекту добудови Х3 та Х4 - але це вже взагалі інша тема - створюйте нову тему і в ній подискутуємо ...

P.S.: Сподіваюсь я був вичерпним (в усякому разі я намагався) ...
P.S.S.: Дякую за Ваш час :)
 

Kіndar

Користувач
Реєстрація
23.08.11
Повідомлення
4
Репутація
0
Sergiy Ryzhuk сказав(ла):
Що стосується комунальних підняття тарифів, то і це питання лежить у площині проекту добудови Х3 та Х4 - але це вже взагалі інша тема - створюйте нову тему і в ній подискутуємо ...

P.S.: Сподіваюсь я був вичерпним (в усякому разі я намагався) ...
Сделайте вы такую тему. Есть много претензий к вашим депутатам по этой теме. Почему они негласно за поднятие абон.платы для ЖКО и не против нагревательсва по отоплению. Почему боятся высказать протест и что делают в этой царине?
 

БУЛЬДОЗЕР

Користувач
Реєстрація
13.05.07
Повідомлення
588
Репутація
72
Sergiy Ryzhuk сказав(ла):
задля об’єднання України ВО "Свобода" буде співпрацювати з БУДЬ-ЯКОЮ ПОЛІТИЧНОЮ СИЛОЮ. А що у цьому, власне, поганого?
Sergiy Ryzhuk, есть такая поговорка "Скажи мне, кто твой друг - и я скажу, кто ты"... Объединение Украины - цель, безусловно, хорошая и достойная. Однако, настолько ли всё просто и красиво? А Вы не забыли, случайно, кто в 2004-м пел совсем другие песни (в Северодонецке, если мне память не изменяет. ПІСУАР (Південно-Східна Українська автономна республіка - помните?) - чувствуя, что Януковичу победа на президентских выборах не светит, регионалы готовы были расколоть Украину, лишь бы сохранить власть у себя... Полагаете, что за прошедшее время они стали такими патриотами..?
nea.gif
Сомнительно. Конечно, сейчас-то для них нет никакого смысла в расколе: они таки получили всю Украину с подачи маразматика Ющенко - зачем же её теперь-то раскалывать. Нет, нынче совсем другая задача - не упустить свалившееся счастье. И если ВО "Свобода" готово помочь им в этом - так для них в таком сотрудничестве нет ничего зазорного. Потому что они рассматривают сегодня единство Украины всего-навсего как инструмент сохранения власти, и не более. "Свобода" желает помочь им в этом? - "да пожалуйста"! И, соответственно, этот инструмент интересует их до тех пор, пока они у власти. А если вдруг что - будьте уверены - новый ПІСУАР. А Вы не забыли, кем эти люди - верхушка ПР и их теневые покровители - были "вчера"? Это Вас устраивает? И Вы по-прежнему не усматриваете ничего плохого в сотрудничестве с такой "политической силой"? Чтож, если для ВО "Свобода" при выборе полит-союзников существует один-единственный критерий, а остальное не принципиально - Бог вам в помощь...
 

Sergiy Ryzhuk

Користувач
Реєстрація
27.10.10
Повідомлення
246
Репутація
109
БУЛЬДОЗЕР сказав(ла):
Чтож, если для ВО "Свобода" при выборе полит-союзников существует один-единственный критерий, а остальное не принципиально - Бог вам в помощь...
Ви бачите лише те, що хочете бачити ;)

Заява прес-служби Львівської обласної організації ВО "Свобода": "Свобода" ніколи не співпрацювала, не співпрацює і за жодних обставин не співпрацюватиме з Партією регіонів
 

БУЛЬДОЗЕР

Користувач
Реєстрація
13.05.07
Повідомлення
588
Репутація
72
Sergiy Ryzhuk сказав(ла):
Ви бачите лише те, що хочете бачити ;)
Но, воля Ваша - я видел то, что было в Вашем посте... Будем считать, что я Вас неправильно понял.
drinks.gif