избавление от волос

Koшe4ka

Користувач
Реєстрація
05.06.06
Повідомлення
168
Репутація
1
Dafna сказав(ла):
Ну как там? Попробовала? Помогло? Кожа хоть на месте осталась? =)
Ещё нет. До весны еще далеко, так что ничего не трогаю. Так теплее :D
 

B_V_V

Користувач
Реєстрація
11.08.06
Повідомлення
174
Репутація
18
Вік
41
Вот еще информация на эту тему :)

Шугаринг - ”сахарная эпиляция”
Шугаринг - один из древнейших способов удаления волос, берущий свое начало у древних египтян. Даже в наше время такое удаление лишней растительности на теле среди женщин-мусульманок является выполнением религиозных требований чистоты и опрятности. Хотя ”сахарная эпиляция” немного болезненная, она достаточно эффективна и, к тому же, легко смывается водой. Шугаринг гипоалергенен и подходит даже чувствительной коже. Удаление лишних волос с помощью этого вида эпиляции 100% натурально и безопасно.
Как упоминалось выше, шугаринг очень популярен в арабских странах. Чтобы приготовить смесь для эпиляции, нужно смешать сахар и лимонный сок с водой, и нагревать все это до получения сиропа. Далее из сиропа делается шарик, который раскатывают по коже, и быстро сдирают. При таком способе эпиляции волосы удаляются с корнем.
Интересен тот факт, что к примеру, в Тунисе, шугаринг-эпиляция является ритуалом для невесты. Сам метод немного напоминает эпиляцию воском , но вместо воска используется сахар. Жители Туниса называют воск ‘sokker’: сахар. Сахар растворяют в воде с лимонным соком и кипятят до получения сиропа. Далее сироп наносится на часть тела, и сдирается одним резким движением, удаляя с собой волосы. В результате получается супер-гладкая кожа, как у младенца!

Шугаринг является также альтернативой для тех, у кого аллергия на воск, а также для тех, чья кожа после эпиляции воском краснеет и покрывается пупырышками. Прежде всего потому, что смесь сначала находится в руке человека, тоесть ее температура никогда не сможет повредить кожу.
Наш рецепт шугаринг-эпиляции
Количества ”воска” в нашем рецепте хватит на два-три применения. Приготовьте столовую ложку и кастрюлю для приготовления сиропа. Ингредиенты: 10 столовых ложек сахара, сок половины лимона (без косточек), и 1 столовая ложка воды. Смешайте все вместе в кастрюле и помешивайте до однородной консистенции. Помешивайте и нагревайте на минимальном огне. Не меняйте температуру консистенции, не убавляйте и не прибавляйте огонь.
Вскоре сахар станет прозрачным, и в нем появятся пузырьки воздуха. Это хорошо! Вскоре вся смесь станет золотисто-коричневой с легким запахом карамели. Дайте ей немного покипеть (недолго, около 10 минут) пока не появятся маленькие пузырьки воздуха на поверхности. Уберите оттуда ложку и дайте смеси остыть. Попробуйте чуть-чуть шугаринг-сиропа пальцем (возьмите кусочек указательным и большим пальцами), но аккуратно, чтобы не обжечься. Дайте застыть сиропу еще немного, чтобы он стал достаточно вязким.
Перейдем к делу
Возьмите немного субстанции пальцами. Если она не прилипает к пальцам, то вы все сделали правильно, если же прилипает слишком сильно - вы использовали слишком много воды и врядли сможете удалить такой смесью волосы. Попробуйте немного на руке - распределите немного, чуть подождите и сдерите одним резким движением. Потом попробуйте на ноге. Не забывайте, что сдирать шугаринг-смесь надо в противоположную сторону от роста волос. Этим методом можно делать эпиляцию везде, даже на половых губах.
Чтобы эпиляция с помощью шугаринга дала хороший результат, волосы должны быть короткими. Если волосы будут длинными, вам понадобится очень много шугаринг-смеси! Натяните участок кожи, распределите на нем воск (начинайте с маленьких частей), и удалите волосы одним движением. Для начала нужно будет наловчиться, и тогда вы сможете удалять волосы легко на любых участках. Когда смесь остынет, вам будет тяжело с ней управляться, поэтому немного подогрейте ее. С огня убирайте тогда, когда сможете взять кусочек смеси пальцами.
Вначале процесс шугаринга немного больноват, но потом вы привыкнете к этой процедуре. Волосы удаляются с корнем, поэтому следующие вырастут через 10-20 дней, в зависимости от вашего типа волос.
И немного горячего душа…
После эпиляции на коже могут быть остатки шугаринг-смеси. Она легко удаляется под горячим душем, оставляя вам легкую и чистую кожу, как у младенца! Результат - гладкость, как у древних египтянок!
 

Dashisha

Користувач
Реєстрація
01.11.08
Повідомлення
12
Репутація
0
а в мене теж питання: як боротись з таким огидним явищем як вростання волосся після епіляції - задовбало вже!%)
ой, згадала таку історію!!! один знайомий розказував, що одного разу переплутав доместос з рідким милом:-| і помив ноги.... волосся в помитих місцях пожовтіло і обсипалось, "как осенняя листва":D *JOKINGLY*
 

Nino

Користувач
Реєстрація
03.07.09
Повідомлення
71
Репутація
0
Косметичні салони Рівного та Хмельницького вже пропонують фотоепіляцію.
а у Нетішині десь роблять ?
 

_lola_

Користувач
Реєстрація
18.08.06
Повідомлення
293
Репутація
4
Вік
44
Dashisha сказав(ла):
а в мене теж питання: як боротись з таким огидним явищем як вростання волосся після епіляції - задовбало вже!
Скрабитись 2 рази на тиждень. Самий класний природний скраб - звичайна мелена кава.
 

Romashka

Користувач
Реєстрація
15.09.09
Повідомлення
23
Репутація
0
тупая тема это первое а второе зачем чтото делать себе это всё от природы
 

Авария

Користувач
Реєстрація
06.09.07
Повідомлення
257
Репутація
5
Вік
37
Ну що ж, от і знову весна, будемо відроджувати тему.
У мене є два питання:
1. Чи можна якось притупити біль від "адської машини" =) , ато я не розумію як нею взагалі можна користуватися? Лежить уже кілька років без діла, час від часу намагаюсь знову спробувати, але вистачає хвилин на 5. Як на мене такі муки не варті того ))) Та і вимагає багато часу.
2. Чи хтось пробувай отой Шугарінг? Які відчуття і який ефект? Зацікавив такий метод.

Пробувала всілякі креми-депілятори, але знову ж таки подразнення, та і ефект не завжди добрий та достатньо довгий. Тому надаю перевагу механічному способу епіляції перед хімічним =)
 

Nino

Користувач
Реєстрація
03.07.09
Повідомлення
71
Репутація
0
в мене "адська машинка" з охолоджувачем.то холод трохи притупляє біль.і то тільки на ногах)))далі не ризикнула)))
шугарінг пробувала.Сам по собі - класна річ!!!Жінки Сходу ним користуються вже тисячі років.Відео з приготуванням і рецептом
http://www.youtube.com/watch?v=EI6Hqhkgwto

але з тим цукром що у нас продають-проблема.продають низькоякісний(тростниковий),запакований у мішки дорожчого(з буряку) цукру.перепортила пару кіло ,поки зрозуміла що справа у цукрі.
зараз хочу спробувати на літо воскову епіляцію.
до речі,чоловікам теж роблять)))
http://www.youtube.com/watch?v=Dl4z2D_ddsQ&feature=related
 

Авария

Користувач
Реєстрація
06.09.07
Повідомлення
257
Репутація
5
Вік
37
То треба саме тростниковий, не можете підказати який саме? І яку оптимальну кількість і пропорції готувати?
Воскова епіляцію це ж практично те саме. Ну і на рахунок цього поділіться досвідом. В домашніх умовах чи в салоні? Яка марка краще і т.д.
 

Nino

Користувач
Реєстрація
03.07.09
Повідомлення
71
Репутація
0
тросниковий як разі не підходить.з нього погано варити.не виходить.
пропорції-у відеоролику вказані.і відео як готувати.з першого разу не завжди виходить,потрібно руку набити)))я трохи ноги пообпікала)))
воскову епіляцію буду робити у подруги.вона цим займається.проходила курси у косметолога в Хмельницьку.
робить епіляцію "везде")))зараз модно робити на літо бразильську епіляцію
http://www.epilacia.ru/stat_11.htm

тільки що нагуглила у гуглі новий прибор для епіляції.
Эпил Квик ( EpilQuick)
прикольно,пишуть шо видаляє назовсім волосся.
 

Авария

Користувач
Реєстрація
06.09.07
Повідомлення
257
Репутація
5
Вік
37
vk713 сказав(ла):
1. Соком волоського горіха, який щойно розрізаний, натирати ті місця, на яких наявність волосся небажана. Обов'язково, щоб горіх був зеленим.
На скільки я пам'ятаю, від того соку руки стають коричнево-зелені, і довго відмиваються. То це з такими ногами ходити? І поки воно зійде, то волосся знову відросте. :D
Та там всі рецепти такі цікаві )))
Nino сказав(ла):
в мене "адська машинка" з охолоджувачем.то холод трохи притупляє біль
Пробувала охолоджувати, то до того всього ще й ноги мерзнуть )) Але може це моя особиста проблема, адже больовий поріг низький у мене. Є досвід у порівнянні з болем від татуювання, можу сказати краще ще десять разів набити, не думала що епілятор це така страшна штука ))
 

Nino

Користувач
Реєстрація
03.07.09
Повідомлення
71
Репутація
0
в мене охолоджувач кріпиться прямо на епілятор.
отакий
http://imshopping.rediff.com/shopping/pixs/2780/h/hp6475.jpg
моментально охолоджує та у певній мірі знімає біль.

тут знайшла лазерний міні-епілятор для використання на дому.
http://www23.babidou.com/pic/2008/4/3/sealonger/PowerTB/Epila/T2.jpg
дорогий,виходить близько 250 долл.але результат думаю того вартий.
Бо консультувалась у косметичних салонах де роблять фотоепіляцію.Курс з 10 процедур обійдеться приблизно у 5-10 тис.грн.(в залежності від волохатості)))))
одина вспишка - близьо 15 -25 грн.(в залежності від крутості салону.)
процедури вистачає на років 5.а потім знову потрібно
 

Sneg

Користувач
Реєстрація
14.07.09
Повідомлення
64
Репутація
0
Romashka сказав(ла):
тупая тема это первое а второе зачем чтото делать себе это всё от природы
Ага... Как вспомню девушку с волосатой грудью - ужас!
 

Spanish Fly

Користувач
Реєстрація
11.11.06
Повідомлення
235
Репутація
7
Взагалі епіляція може бути шкідлива, якщо у вас гормональне порушення. Треба одночасно приймати препарати які стабілізуються рівень гормонів, інакше можна "обрости" ще більше.
Nino, http://www23.babidou.com/pic/2008/4/3/sealonger/PowerTB/Epila/T2.jpg а ця штука так само по волосині видаляє як в салоні?
 

Dafna

Користувач
Реєстрація
31.07.06
Повідомлення
63
Репутація
0
На счет боли.... Есть "адская машинка".... Полностью сделала только ноги и то один раз) Недавно нашла на одном женском форуме заметку о кремах для местной анестезии: "Эмла 5%" и "Light dep". Искала в интернете и, как не удивительно, цена кусается (100-150грн). Пробовал ли кто-то? У нас купить можно? Стоит вообще покупать? Пишут о том, что наносится на кожу, обматывается клиеночкой и через 15-40 минут "адская машинка" вам не страшна... Правда или нет?
 

Мадемуазель Жужу

Користувач
Реєстрація
24.02.09
Повідомлення
40
Репутація
0
Вставлю і своїх 5 коп. Згідна з Dafna, повністю. Випросила у подарунок супер мега чудовий пристрій. Поки голила ноги, звісно з шумом на всю квартиру,то братик з здивованим лицем сказав "що з тобою, ... тьоті ж не кричать так в рекламі".. одним словом, все думала, про всяке думала, то таке відчувати.. Правда, на багатьох форумах, пишуть після 1 разу вже потім не так боляче. Так що,
Dafna, потрібно випробувати і цю теорію =)
 

Spanish Fly

Користувач
Реєстрація
11.11.06
Повідомлення
235
Репутація
7
дівчата, хто небудь стикався з цією штуковиною? по опису прям панацея... у мене уже руки "чешуться" O:)

по опису після 3-6 міс випадає повністю і назавжди!!! але застосовувати треба двічі на день.. по мінімальним підрахункам від 2000 грн обійдеться весь курс.. от і думається чи варто? якщо помагає, то вийде порівняно з фотоепіляцією дуже дешево. :D

http://www.7continent.com.ua/ru/products/details/150/index.html

і з сертифікатом навіть http://www.7continent.com.ua/files/image/sertifikat.jpg
 

Anyanka

Користувач
Реєстрація
01.09.10
Повідомлення
31
Репутація
6
з приводу видалення волосся в зоні бікіні
розповім з власного досвіду)
ні в якому разі не лізти туди епілятором - бо це буде капець: купа врослого волосся! і ніякий скраб ні до, ні після процедури не допоможе. тільки воском!
як я позбулась врослого волосся і плям від нього? - саліциловою маскою, правда наносила її як крем на ніч.
 

Lenyska

Користувач
Реєстрація
04.10.08
Повідомлення
9
Репутація
0
Скажіть хто знає...чи є в м.Нетішині фахівці з воскової або цукрової (шугарінг) депіляції? Які ціни?