_Mal1K_ сказав(ла):Хотел спросить:как считаете 3 дня это долго? Может рекорд побью...
наші відносини вже пройшли всіляке бойове хрещення на протязі року, а взагалі - то скоро буде півроку як ми *IN LOVE* :-[, хоча + півроку теж десь *IN LOVE* O:-[.Як довго тривали (тривають) ваші стосунки??
Дві _три неділі або три дня-це схоже більше на захоплення а не на стосунки,_нЕрвОтрЁпкА_ сказав(ла):Найбільше тривали два місяці....
а зазвичай дві-три неділі...і все...
найменше - три дні...)))
Воно так і є - дві/три неділі - це захоплення.vadik363 сказав(ла):Дві _три неділі або три дня-це схоже більше на захоплення а не на стосунки,
Але кожен з нас бачить цей світ по різному...
_нЕрвОтрЁпкА_ сказав(ла):Просто коли ви починаєте зустрічатися, а потім один з вас кудись їде, можливо, і не надовго, але починається "телефонне" зустрічання, яке ще швидше набридає...І тому, здебільшого, мої стосунки закінчуються на 2 неділях.
Я ж не кажу, що телефон - це погано.Шпичка сказав(ла):а мой парень тоже живёт далеко...видимся редко...А в промежутках между встречами - телефон - единственный способ связи. Но это нам не мешает. встречаемся уже 3 года и я его оч люблю!
ну...я також спілкувалась зі своїм хлопцем по телефону, коли кудись їхала...haoz сказав(ла):я її кохаю а тому вважаю вже краще спілкуватись по телефону, ніж розставатись!!! тим паче скоро ми знову будемо разом...