- Повідомлення
- 577
- Репутація
- 59
І зараз залишилось, більшість мікроконтролерів програмується на ассемблері і для багатьох інших цілей без нього не обійтися.ToXyS сказав(ла):В 1991-ому році так і було, але зараз...
І зараз залишилось, більшість мікроконтролерів програмується на ассемблері і для багатьох інших цілей без нього не обійтися.ToXyS сказав(ла):В 1991-ому році так і було, але зараз...
STM32F100C4T6B:
- Максимальная тактовая частота 24 МГц (30 DMIPS)
- 4 Кб ОЗУ, 16 Кб флэш-памяти
- 16-канальный 12-битный АЦП (1.2 мкс) с датчиком температуры
- Два 12–битных ЦАП
- 7-канальный DMA контроллер
- I2C(SMBus/PMBus), 2х USART (Lin, IrDa, modem control), SPI(2 Мбит/с), HDMI (CEC)
- 37 GPIO (для некоторых совместимость с 5 В)
- Два сторожевых таймера (IWDG и WWDG)
- 5 таймеров общего и 1 расширенного назначений
- Два встроенных и откалиброванных тактовых генератора на 40 КГц и 8 МГц
- 96–битный уникальный идентификатор (ID)
- Управление питанием и сбросом (3 режима низкого потребления, PVD, BOR)
- Аппаратный расчет CRC
- Напряжения питания 2.0 – 3.6 В
- Корпус LQFP48
Цена - 10 грн
kolya сказав(ла):Саме простіше на php зробити запит до бази даних і потім вивести результат. Якщо навчився працювати з базами даних то це великий крок вперед, так як ці запити будуть використовуваться в php і в інших мовах при роботі з базою даних
Можна знайти автор особливої ролі не грає. Можна ще подивиться відеоуроки.
n0mer сказав(ла):Спочатку потрібно уявляти ази. А так сайт, як на мене один www.cplusplus.com. Але олімпіаді це навряд поможе, часу місяців 3 і потрібно знати алгоритми, рівень школи не рахую. Щоб відчути, що це таке , як на мене це сайт http://e-maxx.ru
Есть у нас на форуме такой BEHOLDER, он когда-то добрался до республиканской олимпиады по информатике зная всего две функции: чтение из файла и запись в файл Остальное чисто алгоритмы которые как ты говоришьAmato∫R∫ сказав(ла):Можете порадить якісь сайти де зібрані функції і тд. (типу php.su), просто скільки шукаю, а толкового і сприйнятливого для себе не можу знайти.
Amato∫R∫ сказав(ла):я вже вловив давно.
Покури "Класичні алгоритми". Взнаєш багато новогоAmato∫R∫ сказав(ла):Алгоритми я вже вловив давно. Мені тільки розібратися з функціями, а також інклюдами (не звичні назви і тд)
В школі правда як завжди "порядок", сказали что олімпіада с++, став вияснати в якій среді буду програмувати на шкільному рівні - дали відповідь що на С#, але ж це (як я взнав) різні речі... такщо зара каша там...:-|
n0mer сказав(ла):Якщо програмувати на С/С++, то для тієї ж олімпіади середовище MS Visual Studio Express С++ 2010 є у вільному доступі. C# програшний варіант так як запуск байт-кода відбувається на віртуальній машині, а це для завдань в яких жорсткі вимоги по часу програшний варіант. Класична задача олімпіада (торік щось подібне було на обласній) є проміжок чисел, скажімо від 1 до 1000000 вивесті всі прості числа і час виконання 2с.
#include <iostream>
using namespace std;
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////
bool prov(int a)
{
int i,k,
flag;
for(i = 2; i <= a;i++)
{
flag = 1;
for(k = 2; k*k <= i;k++)
{
if(i % k == 0)
{
flag = 0;
break;
}
}
}
if(flag == 1)
return 1;
return 0;
}
int main(int argc, char* argv[])
{
setlocale(0,"");
int k = 0;
cout << "Сто первых простых чисел:" << endl;
for(int i = 2; i < RAND_MAX;i++)
{
if(prov(i))
{
cout << ++k << ") " << i << endl;
}
if(k == 100)
break;
}
getchar();
return 0;
}
for(i = 2; i <= a;i++)
{
flag = 1;
for(k = 2; k*k <= i;k++)
{
if(i % k == 0)
{
flag = 0;
break;
}
}
}
тобі написали якшо хочеш С++ вчити то хватить тобі DEV C++,як на мене то граще Visual Studio там менше багів.А якщо ти хочше в майбутньому піти по стопам програмера, то С# більше потребується ніж С,С++.Або вчи Java,php.Amato∫R∫ сказав(ла):О, ще одне, а який компілятор краще використовувати?