zenia
Користувач
- Повідомлення
- 133
- Репутація
- 4
Да с кем не бывает?Португезы очень достойно завершили ЕвроNoMoneyNoCrysis сказав(ла):але якийсь дебіл дав пробивати Алвешу
Да с кем не бывает?Португезы очень достойно завершили ЕвроNoMoneyNoCrysis сказав(ла):але якийсь дебіл дав пробивати Алвешу
В полуфіналі ЛЧ проти Баварії Роналду бив першим, але не забив..тим більше післяматчеві пінальті це в більшості випадків фортуна, тому винити гравців в тому що він не забив - немає сенсуNoMoneyNoCrysis сказав(ла):ле от чому Роналдо ішов 5???
з його ударом він має іти першим і вже максимум третім.
жалко що в України не було толкового воротаря на цьому турнірі, могли з групи і вийти...а так подивитися на всі голи, що пропустив Пятов (а особливо від англійців) - то був би на його місці Рибка то можна було би і на нуль відстоятиNoMoneyNoCrysis сказав(ла):знову всі згадали за Буфона і вже кричать, що він кращий за Касіліаса
Йоптє брати Маріо1. Балотелли Марио - 3
2. Гомес Марио -3
3. Манджукич Марио -3
Ну вибач мене я теж писавNoMoneyNoCrysis сказав(ла):хоча раніше в тупу писали, що ця команда напів старічків не має ніяких шансів
Коли Італійці для збірної Росії 3:0 влетіли, але тоді вони не показували взагалі нічого. А як вже в групових матчах тратили моменти, чи в матчі з Англією - той само Балотеллі скільки мав шансів. Певно зробив висновки раз 2 м"яча забив3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):скажу одне - позорище!!
Ну в принципі під словом "якби" можна весь склад перебрати, але результат вже не зміниться. Я вважаю що якби наша збірна пройшла весь шлях від кваліфікації і до фінальної частини, її гра була б більш результативною, а товарки з іншими хто не їде на Євро не несуть ніякої відповідальності перед матчемЗнахарь сказав(ла):то був би на його місці Рибка то можна було би і на нуль відстояти