в мене одне запитання. ви одружені? ви взагалі орієнтуєтесь, що таке маленька дитина? ви що дійсно фільмів надивились? яка обмеженість - я просто в шоці.Знахарь сказав(ла):а если вы скажете, что у вас нет времени заниматся собой то, или вы очень сильная лентяйка, или у вас плохой муж...
мій чоловік гарно заробляє(і по секрету може і обід зготувати і підлогу пропилисосити і в магазин сходити. і не цурається цього і вважає це нормальним). ну принаймі мені вистачає і сіммю він забеспечує. але ви знаєте, я декоративною косметикою майже не користуюсь. в мене немає грязі під нігтями і я нормально вдягаюсь і якщо він йде гуляти з малюком я не біжу фарбуватись до дзеркала, і радше варю собі чай і залажу з книжкою на крісло, а виходить я маю нафарбованою дурою сидіти і платячка міряти.
ви знаєте, а бракі і розпадаються тому що одружуються на ляльках.
оппа! а з нею через тиждень нема про що поговорити. серіали, плітки про Брітні Спірз, ціни на помаду і вакуум між гарненькими вушками з гарненькими сірьожками на гарненькій голові з макіяжем.
тут звучало, а якже спорідненість душ? спільні інтереси? цікавий співрозмовник?
не нам тра жінкі/барбі і мужикі/кошелькі. красота. ви вважаєте це залог сімейного благополуччя? я вам співчуваю. ви думаєте нафарбована дружина в коротенькому халатику це мрія чоловіка? складається враженя, що ви з жінкою і не жили ніколи. а як же час? спитаю ще і я. оболонка - яка б красива не була з часом не стає кращою. і що через десять /двадцять років? тра шукати нову гарну лялечку, бо ця вже не відповідає вимогам? мда.
чоловіки кохаю очима - а необхідно кохати серцем.
і доречі я свого чоловіка люблю зовсім не за те скільки грошей він має на картці і ніколи його в житті своєму не корила за те, що він мало чи погано заробляє. я кохаю його за безліч чеснот, за те що недоспавши декілька ночей він зранку може взяти дитину в іншу кімнату і дати мені відіспатись зайву годинку, за те, що нам подобається однакова музика, фільми і ми радимо один одному книжкі, за те, що він мій найкращій друг, якій мене завжди підтримає і зрозуміє, за те, що коли мені погано він завжди мене заспокоїть і втішить. є безліч речей, за які я кохаю свого чоловіка. і я доречі знаю, що для нього саме я сама найгарніша, сама найрозумніша, най-най у всьому і я знаю, що коли він побачить мене зранку біля кавоварки у футболці, може зауважити лише яка я чарівна, а не те, що у мене мішкі під очима чи зайвий кілограм на стегнах.