Знахарь сказав(ла):
Почему в наше время так часто распадаются семьи?
Очі не бачили що брали. Одні зустрічаються роками, одружуються та через пару років розводяться... В мене знайомі місяць прозустрічались і одружились, вони вже 20 років як разом)) тобто проблема не в часі.
Знахарь сказав(ла):
Любовь до свадьбы, как правило, формируется на нейтральной территории: клубы, бары, рестораны, дискотеки и т.д. и т.п.
А вот после свадьбы...
Починаються проблеми, побутові... Хтось щось робить, а хтось лежить на дивані. Чи ще краще сидить за компютером весь свій вільний час, адже вже штамп в паспорті є - "крепость взята". За роботою, побутовими проблемами, пара мало приділяє одне одному уваги.
Знахарь сказав(ла):
Тогда вдруг обнаруживается, что твой обьект любви может ходить непричесанным, с "грязным воротником" на трусах, без ресторанного макияжа...или когда любимый спросонья, еще не почистив зубы, начинает на ушко нашептывать нежные слова -такая любовь очень быстро проходит...
Різний настрій може бути, буває хочеться чоловіку походити непобритим та непричесаним, дівчині буває хочеться довше поніжитись у ліжку, походити непричесаній. Це все можна зрозуміти, це допустимо якщо ізредка, а якщо це проявляється все частіше і набуває хронічної стадії, то це вже лінь! Лінь, у всіх її проявах. Жінка дома, чоловік приходить додому і гризе дирку від бублика. Чи ще гірше жінка зранку до вечора працює, чоловік дома жде поки вона прийде з роботи та приготує йому їсти.
Не серйозне ставлення одне до одного, хтось когось щось попросив, інший відповів: "да, да, зараз зроблю", проходить певний час і починаються сварки - а я ж просив(ла), ти сказала(в) що зробиш. - ні, ти нічого не казав(ла) і т.д. Часті сварки бувають через гроші, якщо хоч в одного присутня риса жадності.
Тоді Любов збирає свої речі і покидає цих людей і вони самі винні, що не зберегли її.
Знахарь сказав(ла):
Відповідь проста - любити! Любити одне одного, піклуватись, поважати, розуміти, допомагати і т.д.
І кожен може сказати: "Тю... Та я це все знаю і так понятно"
Всі ми все знаєм, та чому ж не робим? Чому більшість плаче та осознає що любить, коли втратить? Потрібно цінити те що маєш і не лише брати у любові усі її дари чи ще гірше вимагати, але й давати. Складність у простому.