Lady_FLAME сказав(ла):Верю...проверила на собственном опыте....не в возрасте дело....а в душе человека....
Vik сказав(ла):тебе 22 ей 45
матіматіка руліт )Vik сказав(ла):Дальше... тебе уже 36 а ей (ему) 49
Alla сказав(ла):А еще вопрос по теме: "Как вы отоситесь к отношениям когда девушка старше парня???"
PATRICK сказав(ла):матіматіка руліт )
по свому досвіду(я старша на півроку) можу сказати, що різницю у віці я починаю відчувати, коли на горизонті з'являється молодша на пару років від мене дівчина, і починає клеїтись до мого коханого... Тоді згадую про вік))) Але всеодно знаю, що любить він мене, і вік не має ніякого значеннярыжая ENERGy сказав(ла):"Как вы отоситесь к отношениям когда девушка старше парня???"
ginger сказав(ла):по свому досвіду(я старша на півроку) можу сказати, що різницю у віці я починаю відчувати, коли на горизонті з'являється молодша на пару років від мене дівчина, і починає клеїтись до мого коханого... Тоді згадую про вік))) Але всеодно знаю, що любить він мене, і вік не має ніякого значення
D_e_n_y_a сказав(ла):Любви все возрасты покорны!!! - ,,чи вірите ви у це?'':-[ :-[ :-[
верю сам такойD_e_n_y_a сказав(ла):Любви все возрасты покорны!!! - ,,чи вірите ви у це?''
Вірю! Але ,на жаль, у багатьох з нас на першому місці стоїть питання віку! :-( Саме через це не можуть зав"язатися стосунки у більшості людей. :'(Archy сказав(ла):Любви все возрасты покорны!!! - ,,чи вірите ви у це?''
Shinod@ сказав(ла):на жаль, у багатьох з нас на першому місці стоїть питання віку! Саме через це не можуть зав"язатися стосунки у більшості людей.
х а почуму те надо что бы парень был старше тя на 2-3 годаbaby сказав(ла):ну......смотря кто старше....мне нужно, что б парень был старше меня(хотябы на 2-3 года).
да потому что иначе мне будет СКУЧНО!!!!!!!!!!!!!И я буду себя чувствовать не девушкой, а мамой!!!!!!!!:-|Archy сказав(ла):х а почуму те надо что бы парень был старше тя на 2-3 года
почему не ты старше него?