да,да!!!!нада любитися поки молодий і всі органи можутьCEX сказав(ла):"Любви все возрасты покорны, но вот только органы не все!"
D_e_n_y_a сказав(ла):Любви все возрасты покорны!!! - ,,чи вірите ви у це?'':-[ :-[ :-[
Звичайно! Це ж кохання!D_e_n_y_a сказав(ла):Любви все возрасты покорны!!! - ,,чи вірите ви у це?'':-[ :-[ :-[
А я с тобой не соглашусь, я не вижу здесь "бреда", почему ты так считаешь, абсолютно правильное выражение "Любви все возрасты покорны"! Это возможно и много есть случаев, когда партнер старше своего избранника, например, мой дедушка был старше моей бабушки на 20 лет, они любили друг друга, родили двух детей, и действительно были счастливы!!И это совсем не бред, это реальные факты!ALU сказав(ла):Я в це абсолютно не вірю. Як можна змиритися з тим, коли між закоханими різниця у віці складає 20-40 років. Це повний брєд. Це просто неправильно.
Я да, а чому ні?D_e_n_y_a сказав(ла):Любви все возрасты покорны!!! - ,,чи вірите ви у це?'':-[ :-[ :-[
Таких випадків дуже мало.Що може бути спільного між людьми різного віку?D_e_n_y_a сказав(ла):Любви все возрасты покорны!!! - ,,чи вірите ви у це?''
Kasiopea сказав(ла):Мені 16 а моєму хлопцю 22 з парнями з якими общаюсь всім по 21,22,24!!!і я їх розумію і вони мене!!!Я б мабуть не смогла буть з моложшим(ну тіп з одногодкою)
чого будеш старшою "на опиті" він буде тебе слухатися і всі діла, всеж є контингент людей, і серед жінок, які більше хочуть партнера молодшого за себе.Angy сказав(ла):а якщо навпаки, то нєєєєєєєєє...=))
Тема ж вроді про кохання, то яким чином Ви вибираєте, в кого закохуватись, а в кого ні, бо він молодший за Вас? Якось незрозуміло.Angy сказав(ла):а якщо навпаки, то нєєєєєєєєє...=))
Ну в мене якось ніколи такого не було, мені завжди попадаються старші_lola_ сказав(ла):Тема ж вроді про кохання, то яким чином Ви вибираєте, в кого закохуватись, а в кого ні, бо він молодший за Вас? Якось незрозуміло.
Та як треба буде, то буде слухатись навіть якщо старший:-p . Шутка.3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):чого будеш старшою "на опиті" він буде тебе слухатися і всі діла, всеж є контингент людей, і серед жінок, які більше хочуть партнера молодшого за себе.
ладно а ти скажи чо ти так високо береш?? напрімер за мене моя девушка старша на 2 годи і шо всё норм уже пол года разом і нечо!!! а вшо ти апше віриш?ALU сказав(ла):Я в це абсолютно не вірю. Як можна змиритися з тим, коли між закоханими різниця у віці складає 20-40 років. Це повний брєд. Це просто неправильно.
все діло в тому, що ти і сама не сильно доросла, щоб знайти собі молодшого хлопця, який би тебе зацікавив... =) вибач якщо образив.Angy сказав(ла):Ну в мене якось ніколи такого не було, мені завжди попадаються старші
тоже правда, не скажу шо малявка, але і не тьотя-мотя=))Pashok сказав(ла):все діло в тому, що ти і сама не сильно доросла, щоб знайти собі молодшого хлопця, який би тебе зацікавив... =) вибач якщо образив.