=-O Боря?це шо,ты???? да я б с радостью перешол!нету у мну кроме этого ИДжеЯ [цензура]больше!дайте шота-я попробую![uNkiND] сказав(ла):маладетс санька), но сам наеш, иджей.... эт не результат)(ниякой))
переходи на 4тото более серьёзное...
Pashtet сказав(ла):слиш, цей ФЛ для дітей,як і еджей, різон-це дійсно професіональна прога!
ти маєш рацію, но я в різоні вже 2 роки, і коли заліз в ФЛ вона мені показалась дуже плоской, но мінуса хороші можна робить!Luka сказав(ла):Не столь важно в какой программе писать музыку. Каждая, имеет свои плюсы и минусы. Раньше как-то обходились без муз. софта и создавались мировые шедевры. Многое зависит от самих, как сказать, композиторов.
Какой софт лучше - это вечный спор, на всех тематических форумах.
якби ти посидів чуть довше у різоні, ти б зрозумів!!Можливо ти два дня в ньому посидів, ніх..не поняв і подумав, що в ньому ніх...немає, якість можливо і середня, но на ній можливо рубать такі мінуса, шо ахуєваєш сам!!!Shadow84 сказав(ла):тому це дитяча іграшка -- для писання однотипних , одноякісних штампованих треків
мені в різоні зручніше було.Там більш все понятніше, якби ще в мене по рускі все писало, то ще б краще було)))))))Pashtet сказав(ла):на ФЛ прикольніше мінуса делать!