Вести дискусії на ці теми не буду, бо знаю, що розбираєшся в стилях року краще за мене. Проте внесу деякі поправки:
TenJloDemoH сказав(ла):
к Готике можно добавить и Beseech, так как это не стиль а жанр,
Вперше чую, що готика це жанр. На всіх порталах важкої музики, де мені вдавалося побувати готику розглядали поряд із ін.напрямками виключно як стиль, не відокремлювали....Тому або розробники вебсторінок, присвяченій цій тематиці, дебіли, або ти щось неправильно зрозумів. Не знаю.....
TenJloDemoH сказав(ла):
Iron Maiden называют Speed-Metal
Manowar - это Heavy-Metal
Ария - рок-металл
Хард-рок поняття досить неоднозначне..В нашій країні хардом називають все, що було до Kiss, Uriah Heep, Deep Purple і т.д. Та за кордоном хард являється фактично синонімом до слова хеві.Щоб в цьому переконатися достатньо просто розкрити будь-який іноземний метал-журнал. Ось такі таракани.В 80 роках Heavy Metal трансформується в інші напрямки: Speed, Thrash, Doom, Death... Тому тут помилки немає.
TenJloDemoH сказав(ла):
Iron Maiden называют Speed-Metal
А от тут ти взагалі глибоко помиляєшся..
Спід-металл - фактично мертвий на сьогодні жанр, який являє собою швидку, агресивну, але в той час і досить мелодійну музику. Перший справжній спідовий альбом випустила досить розкручена банда из Канади Exciter. Поєднавши в своїй музиці Judas Priest и Iron Maiden (можливо ти із-за цього зробив висновок, що Айрон належить саме до Спід-металу, бо деякі елементи його творчості дійсно присутні) зі швидкістю і агресією Motorhead і Venom, музыканти змогли добитися небачених до того часу результатів. Як наслідок Спід-метал розділився на два нові напрямки Thrash и Power. Зазвичай відрізнити Speed-металл від інших нащадків досить складно, тому в класифікації деяких груп можливі відхилення. Тому тут наїжати і вставляти свої 5 копійок не буду. Не дивуйтесь, якщо, наприклад, в одному місці ви прочитаєте,що Exciter іграють Speed, в другому - що вони грають Thrash, а в третьому - Power или Heavy. Це ще раз доводить той факт, що всі музичні категорії - всього лише умовність, вигадана критиками, аби навішувати на музикантів ярлики. Рекомендую для кращого розуміння прослуховування таких груп: Exciter, Anthrax ("Fistful Of Metal"), Blind Guardian (перші 2 альбоми), Living Death, Agent Steel, Paragon, Sacred Steel, Anvil, Risk .