Kicya Leapardavna
Користувач
- Реєстрація
- 07.11.06
- Повідомлення
- 45
- Репутація
- 0
- Вік
- 44
Різотто по-українські =)
Інгридієнти:
Оливкова олія
2 зубчики часнику
1 цибулина (середніх розмірів)
1 болгарський перець, порізний кубиками
1 жменька порізаних шампіньйонів
1 крупний помідор
Рис напівкруглий (1.5 стакани - 2 порції)
Приготування:
Розігіріваємо олію щоб вона пустила специфічний аромат
Почищений часник роздавлюємо ножем і обсмажуємо до світло-коричневої корочки. Потім виймаємо
Смажимо цибулю - її тільки протушкувати, але не до золотистості.
Вкидаємо у сковороду рис, шампіньйони та перець, порізаний кубиками.
Розмішуємо суміш, щоб рис повністю обмакнувся в олії.
Заливаємо заздалегідь приготовленим "соусом" - в півлітра киплячої води натерти помідор та посолити-поперчити за смаком.
ПОстійно слідкувати за кількістю рідини у рисі - сорт дуже швидко вбирає воду і страва може підгоріти.
Можливі варіянти соусів із морським коктейлем, м*ясом птиці etc
Шмашного! =)
Інгридієнти:
Оливкова олія
2 зубчики часнику
1 цибулина (середніх розмірів)
1 болгарський перець, порізний кубиками
1 жменька порізаних шампіньйонів
1 крупний помідор
Рис напівкруглий (1.5 стакани - 2 порції)
Приготування:
Розігіріваємо олію щоб вона пустила специфічний аромат
Почищений часник роздавлюємо ножем і обсмажуємо до світло-коричневої корочки. Потім виймаємо
Смажимо цибулю - її тільки протушкувати, але не до золотистості.
Вкидаємо у сковороду рис, шампіньйони та перець, порізаний кубиками.
Розмішуємо суміш, щоб рис повністю обмакнувся в олії.
Заливаємо заздалегідь приготовленим "соусом" - в півлітра киплячої води натерти помідор та посолити-поперчити за смаком.
ПОстійно слідкувати за кількістю рідини у рисі - сорт дуже швидко вбирає воду і страва може підгоріти.
Можливі варіянти соусів із морським коктейлем, м*ясом птиці etc
Шмашного! =)