Peg-Perego - хто володіє калясками цього виробника?

rusya

Користувач
Реєстрація
21.04.12
Повідомлення
2
Репутація
0
Шановні, підкажіть будь-ласка які на ваш погляд є плюси та недоліки цих візочків. Багато пишуть про те що це вже давно не виробництво Італії , а той самий Китай. Від італії лишились лише ціна та Надпис. Кажуть, що протирається корзина, чи так це насправді? Порадьте, чи варто її купувати і чи коштує вона своїх грошей.
 

qwer_su

Користувач
Реєстрація
19.08.07
Повідомлення
60
Репутація
0
У нас Peg-Perego young та Peg-Perego Pliko switch.
Люльку вибирали досить довго, перебрали безліч варіантів, зупинили свій вибір на Peg-Perego young, вибором були на всі 100% задоволені, розповідати яка класна коляска і з чим порівнювали не буду, але скажу що досить таки багато брендів розчарували нас.
Прогулку вирішили взяти цієї ж фірми Peg-Perego Pliko switch, брали б\у, мінусів досить багато, коляска шумна, колеса розбиваються, заклепано все не айс, в багатьох корзина протерається. Чесно кажучи якщо зрівнювати Young та pliko таке відчуття що їх робили два різних виробника.

P.S. Зрівнювали дану коляску(Peg-Perego Pliko switch) з еверфло, чікко і т д, проблеми у всіх виробників однакові. Прогулянкові коляски розраховані на те щоб ви в ній відвозили одну дитину.
 

evelina

Користувач
Реєстрація
28.11.07
Повідомлення
34
Репутація
0
Вік
40
В мене була коляска Peg-Perego. Правда ще 10 років тому, можу похвастатися що перша в Нетішині. Виїздило на ній моїх двоє дітей. Коляска і досі жива і цим все сказано.