Плавання... Це дуже кльовий вид спорту, вже сім років ходжу на плавання, з яких 4 роки займалась з тренером(спочатку в мене був Степан Федорович, настільки кльовий тренер, ну просто не передати словами, потім він пішов , і я записалась знову і проходила всього лише рік до Олійника) Нажаль кинула я ходити до тренера, чесно кажучи трохи жалію, але шо поробиш, серце у мене слабше стало, напрягів великих немона давати, а так у вільний час хожу, займаюсь сама для себе, хоча не стільки як ті шо ходять до тренера по 3 км, наматують, а може й більше, а приблизно дето 600-800м, десь так, з точністю не можу сказати, як коли просто. А взагалі плавання для мене, це повний розслабон, коли я плаваю я про все забуваю, просто на всю котушку віддаюсь воді, і вся та злость яка у мене була до того, просто після плавання як рукою зняло....
Можу сказати тим хто займається плаваннням, ні в якому разі не кидайте його, займайтесь і тяніть далі, у вас ше все попереду, а у мене вже повний фініш, вже нічого не вийде із цього, мріяла колись стати професійною плавчихой, але то таке, мрії мріями...Хто зна, може хтось із вас стане таким приблизно як і Клочкова?
Нехай щастить вам усім!!!