нафіга платить за бренд.. за таку ціну можна взяти або Xiaomi або Meizu.LG K8 K350E
Шоб потом гемароя не було.... Бери шось брендове, як показує практика з брендовими телефонами проблем немає, навіть по гарантії практично завжди без проблем, а от у вищеназваних в кожного 3 якісь проблеми, та і з запчастинами до них не дуже... Якщо телефон для дзвінків, електронкі і т.д. то Iphone 5-5s б.у. Якшо із нових то Самсунги серії J5,7, Леново, Microsoft. Тут вже від потреб залежить...нафіга платить за бренд.. за таку ціну можна взяти або Xiaomi або Meizu.
якого гемороя?Шоб потом гемароя не було....
після того як весь світ бачив як на рівно місці взриваються чи загоряються телефони брендаБери шось брендове, як показує практика з брендовими телефонами проблем немає
Самсунг
[DOUBLEPOST=1489880038][/DOUBLEPOST]Я чого ви чекаєте від китайських телефонів? На жаль, наш рівень життя нам Самсунги С7мі не дозволяє купувати, тому перебиваємось, тим, що є. У мене Мейзу М3 нот. Да, він не ідеальний, іноді підвисає, глючить, але в основному працює нормально. У мене і до нього китаєць був, в нього шлейф камери відходив, доводилось поправляти і нічого 3 роки пробув зі мною і я не скаржилась.ахаххахахахах кожен 3 телефон на українському ринку фірм Xiaomi або Meizu і т.д. мають проблеми з дисплейом, динамімок, мікрофоном, датчиками і т.д. запчастин на них практично немає, а якщо є то ціни космос.... маючи гіркий опит користування вищезгаданими брендами як б не купував...
Как давно вы его купили?[DOUBLEPOST=1489880038][/DOUBLEPOST]Я чого ви чекаєте від китайських телефонів? На жаль, наш рівень життя нам Самсунги С7мі не дозволяє купувати, тому перебиваємось, тим, що є. У мене Мейзу М3 нот. Да, він не ідеальний, іноді підвисає, глючить, але в основному працює нормально. У мене і до нього китаєць був, в нього шлейф камери відходив, доводилось поправляти і нічого 3 роки пробув зі мною і я не скаржилась.
пол года назад на розетке купила. Всё очень круто в этом телефоне. Первое, что приходит в голову из достоинств, это конечно дизайн - телефон очень красивый. В живую выглядит намного лучше, чем на любой фотке. Далее - экран. Яркий, приятный, насыщенные цвета. Расширение тоже говорит само за себя. Скорость работы - телефон летает. Очень быстрый. Качество сборки - у меня ничего не люфтит и не скрипит. Вырезы динамиков и зарядки сделаны без изъянов. По поводу недостатков, в помещении качество фоток заметно теряется. Не ищите недостатков за такие деньги, лучшего в таком бюджете вы не найдете. Мой вывод: телефон однозначно стоит своих денег, и за такую цену можно закрывать глаза на недостатки, которых очень мало и очень несущественные. Некоторые сравнивают характеристики этого телефона с дорогими флагманами, а это уже говорит о многом.Как давно вы его купили?
Чому це? Я свої гаджети ні разу не перепрошивав і проблем не помічавЛеново не радив би, так як в них як в любому китайцю нестабільне програмне забезпечення! Задовбетесь носити на прошивку (викідати гроші)!
Чому це? Я свої гаджети ні разу не перепрошивав і проблем не помічав
В такому випадку зразу потрібно нести в магазин і нехай міняють або ремонтують.як тількі завантажується робочий стіл "помилка додатку Android"
да тількі після гарантійного терміну носити за свої кошти треба! покі процесор або пам'ять не вмре, в кітайців це тоже часте явлення.В такому випадку зразу потрібно нести в магазин і нехай міняють або ремонтують.