Порадьте мамолога

Мася

Користувач
Реєстрація
14.04.07
Повідомлення
100
Репутація
1
Вік
32
Потрібна консультація хорошого лікаря мамолога. Порадьте будь-ласка когось. Бо виникли проблеми, а ми навіть і не знаємо до кого звернутись. Дякую!
 

\\ТИГРИЦА\\

Користувач
Реєстрація
01.02.09
Повідомлення
19
Репутація
8
В нас в Нетішині хороших момологів немає, але можу порадити тільки Демянюка - він також розбирається.:-X
 

Мася

Користувач
Реєстрація
14.04.07
Повідомлення
100
Репутація
1
Вік
32
\ТИГРИЦА\, дякую, але це серйозне і не хотілося б йти до того, хто розбирається. Хочеться попасти до того, хто знає свою справу.
Можна і не в Нетішині, а Рівне, Хмельницький. І якщо хтось був на прийомі то розкажіть скільки платили.
 

VESNA

Користувач
Реєстрація
22.03.13
Повідомлення
1
Репутація
0
Рівне. Діагностичний. Мамолог-хірург Качан Віктор Степанович каб.518, моб. 0984094023. Лікар компетентний, уважний. Лікувалась у нього 1,5 роки тому. Можливо змінив номер, на той час був такий.
 

Vizavi

Користувач
Реєстрація
30.07.09
Повідомлення
60
Репутація
1
Дробнер Гарій Йосипович.

Хмельницький онкодиспансер (нічого страшного в цьому слові немає) на території обласної лікарні. Тільки не його син, який завідувач стаціонару. Ще гарні лікарі там Коваленко папа і Коваленко дочка. Телефонуйте в реєстратуру і дзнавайтеся, коли у них дні прийомів. Цим лікарям часто доводиться виправляти помилки рівненських лікарів. До Дробнера їдуть із багатьох інших областей України (лікарі з Чернівців радять своїм хворим також його, хоча в них сильний онкодиспансер) і в Київському онкоцентрі про нього дуже схвальні відгуки. Правда дядько специфічний.

Будьте здорові:)
 

Мася

Користувач
Реєстрація
14.04.07
Повідомлення
100
Репутація
1
Вік
32
Vizavi, дякую Вам!
Розкажу про поїздку до Дробнера і в Рівне:
Виникла проблема, поїхала в Рівне до Бійчука (точно не пам"ятаю фамілії). Відправив на УЗІ, на якому мене подивились за 3 хв., попросили благодійний внесок на кабінет у розміру 60 грн. Лікар сказав що в мене все добре, виписав ліки і щоб приїжджала через рік.
Проблема не вирішилась. Мені порадили Дробнера Гарія Йосиповича.
Потрапила до нього на прийом, при чому дуже цікаво. Приходиш в реєстратуру, тобі виписують карточку і ти йдеш до кабінету, карточку занесуть. І за увесь час лікування (пів року) я жодного разу своєї карточки не бачила на очі. І коли я в реєстратурі попросила видати її на руки, вчинили крик і сказали що мені вона не треба.
Сам прийом в Дробнера проходить дуже цікаво. Заходить 4 жінки, їх по черзі дивляться, на кожного пацієнта приблизно 1 хв. Відправляють на УЗІ в сусідній кабінет, де знову ж таки на пацієнта виділяють 1-2 хв. Гроші то беруть, то ні)
Ще у Дробнера є клініка "Вєлєна" в яку він відправляє людей здавати аналізи на гормони (коштують аналізи біля 1000 грн., що в порівнянні з іншими клінкіками коштує вдвічі дорожче).

І все ж таки - чим закінчилось лікування в Дробнера: він сказав дуже дивні, як на мене слова: - "давай ми тебе розріжемо, подивимось що там і заш"ємо". Це був останній похід до нього.
Не так давно спілкувалась з гінекологом з с. Клубівка (чи Климбівка, село де приймає Лозов"ягін). Він сказав, що колись ще до Дробнера їздити можна було, колись він лікував, а тепер це просто маразм. Багато випадків коли Гарій Йосипович робив абсурдні операції - відрізав здорову грудину замість хворої. Я в шоці була і спочатку не повірила, але попавши на УЗІ в поліклініку онкодиспансера - такі ж історії чула від жінок.

Тому я тут, шукаю нормального мамолога!
 

Vizavi

Користувач
Реєстрація
30.07.09
Повідомлення
60
Репутація
1
Эво как=-O

Все, что описали, то я слышала про сына его Дробнера...
Мне старший помог как раз после ровенского врача из диагностического центра...Но это было 5 лет назад. При повторном приеме у него даже была ситуация, что врачи другие к нему вели своих пациентов.
Жаль, если это правда:-(
 

Мася

Користувач
Реєстрація
14.04.07
Повідомлення
100
Репутація
1
Вік
32
Vizavi, я теж була шокована. Бо саме Гарія Йосиповича мені радили як найкращого спеціаліста, а вийшло як вийшло.
Добре, що Вам він допоміг.
А не могли б ви прізвище рівненського лікаря сказати? щоб я раптом до його рук не потрапила)