Ждал пока ты этого не скажеш!:-|И себе набросай чтото...alien сказав(ла):шановний, а навіщо *башити такі великі підписи? Знайди кращий спосіб привернути увагу.
(_ЯсТреБ_) сказав(ла):Мій моб."""80976453709"""[/SIZE].[/B]
Менше було б таких Ліль - форум був би цікавіший :-(Лилия сказав(ла):Я вибачаюсь за оффтоп, але йому 12 років.
vk713 сказав(ла):Менше було б таких Ліль - форум був би цікавіший
далеко підеш значить. знаю одну людину, що закінчила років 3-4 назад унівєр ледве закінчив і то не факт шо закінчив, але смисл в тому, що тепер він приуспіваємий бізнесмен у галузі реклами і мягко кажучи дуже небідно живе. просто не гарно з моєї сторони буде сказати чого він конкретно добився але добився дуже багатого і це його заслуга і тільки його, тому що не зупинився тоді коли був у КОНКРЕТНІЙ ЖОООООПІ, в долговій всмислі. Так шо бажаю тобі успіхів, роби те що тобі подобається, не в тому смислі шо бухати, курити і баб ї...а...иСтранник сказав(ла):Привет! Меня зовут Иван. Мне 17, и за эти годы я так нихрена и не добился. Школу закончил через жопу, из универа выперли в первую сессию. Учился в КПИ на ИФФ. Поступаю снова. Вот и всё, что могу сказать.
ты эта..писать научись..для начала...а потом девушку ищи)а то..."Сімпітішну" девушку ты врятли найдёшь))))(Djeday Lezha) сказав(ла):Всім привіт я шукаю дівчину Сімпітішну!!!)) мене звати ОЛег мені 16 років. Зріст 178. Люблю в вільний час пити пиво (через день) Люблю кататися на скейті, грати на гітарі, писати пісні, І Пити пиво))) Я не алкаш