А ось і я =)
Всім привіт! Звати мене Віка, домашні називають Вітою (бо звикли), знайомий дружбан (4 роки) називає просто - Дядючка. В принципі, до цієї мережі підключена майже 3 роки і за цей період встигла познайомитися і подружитися із багатьма користувачами. А до того було навчання в школі, музичній школі, потім музичному училищі по класу скрипки. В цьому році закінчила КНУКіМ - інститут культури у Києві. Спеціалізація - режисура естради і масових свят. Наразі працюю в Києві на двох роботах. За спеціальністю - як хоббі, і не зовсім - в мережі ювелірних супермаркетів Укрзолото, яке і є основим джерелом моїх доходів.
Люблю книги, але не ті які нав*язливо рекламують, а які хочу прочитати я за власною потребою, люблю дивитися і вивчати людей, але не тих на яких вказують журнали, а на тих на кого сама зверну увагу. Зрештою, моя професія є вивченням світу та синтезуванням цього у певних формах, як то - свята, концерти, покази.
Маю кохану людину, із якою, сподіваюся, скоро буду завжди разом.
Оптимістка, хоча часом нападає хандра. Однак, вважаю, що якщо хочеш бути щасливим, то і стань таким =).
П.С. сьогодні їду знову в Київ. Скоріше за все буду після нового року, так що коментів (якщо такі, звичайно, будуть) прочитати не зможу.
добавлено через 1 минуту
упс.. нагадила=). Перепрошую - я на стадії ознайомлення із формумом
добавлено через 1 минуту
да, і якщо ви помітили, то маю слабкість до ачєпяток=)