В мене був того року прикол: На уроці праці(яку веде Моховичка і в якої алергія на парфуми)ми з дєвками вирішили прикольнутись,бо до того не вірили,що може бути алергія на духи. На початку уроку вона вийшла по журнал,а тим часом я і моя подруга Альона взяли духи і почали пирскати по всьому класу,навіть на її пальто напшикали! Коли вона прийшла,то то було шото з чемто,почала пчихати!!! А ми звісно впали в ржачку,але згодом виявилося,що то була я і моя подруга. От такий у нас прикол!!!
добавлено через 11 минут
І ще один прикол!!! У нас вчитель географії Коритовський І.Д.,то ми його дуже любимо(в переносному значенні),то я його вже так достала,шо він,бідний,не знає де вже від мене дітися,він навіть казав,щоб я не ходила на уроки,а він мені не буде,,Н"-ки ставити... В четвер було таке,що ні в одні двері не пролазить. Ми з моєю однокласницею,Оксаною,на великій перерві пішли в магазин і купили пива,а до пива купили два соки,ми цей сік виляли,і налили туди пиво. Приходим на урок з цим пивом,А він як побачив,подумав що це сік,і попросив у нас його. Ми з нею кажем до нього:,,Ви цей сік не будете пити!!!"",а він нам:,,Вам шо важко дати попити???"",ну а шо нам робити,дали йому цей,,СІК",а він його як пийнув,сразу виплюнув,і каже:,,Це ж ПИВО!!!",а я йому:,,Я ж казала шо ви його пити не будете!" Після того звичайно батьки в школу,і т.д.,але те пиво він забрав собі.......