Діанка сказав(ла):Самий класний учитель Бражук Антоніна Миколаївна!Вчителька-the best!O :-*
добавлено через 2 минуты
А пензлик з нього мона поприкалуватися!:-|
IRiN сказав(ла):А чого ніхто не говорить про вчительку зарібіжної Тетяну Віталівну Дмитрук з к. 210? Не подобається ? ? ?
А мені подобається фізрук Іван Миколайович. Класний дядько. Можна легко відпроситися з уроку, оцінки тоже клас
Mendor сказав(ла):Мій класний керівник колись була, строга но справедлива женщіна...
Я сильно-сильно вибачаюсь за свою тупість, але ти можеш пояснити, що саме хотіла сказати? Хто з школярів "достоен "голд"медали а кому дать по шеи", так чи що?_VIKA_ сказав(ла):Незнаю, как школа, а может ктому-то из школьников?
можна я поясню? - це риторичне запитання, на справді все дуже просто.Kate сказав(ла):Я сильно-сильно вибачаюсь за свою тупість, але ти можеш пояснити, що саме хотіла сказати? Хто з школярів "достоен "голд"медали а кому дать по шеи", так чи що?
а шановна _VIKA_ прокоментувалаCorey сказав(ла):Я знаю что затрагиваю больную тему (О,дурацкая школа):- Но,как вы считаете,какой учитель достоен "голд"медали(а кому дать по шеи)Ждем ответов...
і наскільки я зрозуміла вона вказувала шановному Corey, що може то не школа дурацька, а хтось з учнів._VIKA_ сказав(ла):Незнаю, как школа, а может ктому-то из школьников???????
Dj_San сказав(ла):Самий рульний в третій школі Олександр Йосипович (пензлик).
wlame сказав(ла):А почему про Галину Тимофеевну никто не говорит?
самая рульная математичка в моей школьной жизни - так как она раздуплять никто не умеет, IMHO.
-- НУ ЗАЧЕМ ТАК СРАЗУ???? *PARDON* любая школа нормальная если у тебя там есть куча друзей и погнать можно. А учителя там прикольные(ну...может и не все конечно. А самая рульная учительница Ирина Валентиновна ТиханCorey сказав(ла):(О,дурацкая школа):-
------ мой бывший классный руководитель:-p .Жаль что ушла:'( .Действительно учитель просто супер!wlame сказав(ла):А почему про Галину Тимофеевну никто не говорит?
самая рульная математичка в моей школьной жизни - так как она раздуплять никто не умеет, IMHO.
И как человек - добрая, отзывчивая.
учням, особливо тим які так "люблять" ВороньківськогоCorey сказав(ла):(а кому дать по шеи)
LiveR(Max) сказав(ла):учням, особливо тим які так "люблять" Вороньківського
Олександра Йосиповича (в народі пензлик), ніколи не міг зрозуміти причину насмішок над ним, якби він викладав фізику. То ніхто б нічого йому не сказав... Бо та сама фізика більш серйозна наука ніж малювання.
Діанка сказав(ла):А пензлик з нього мона поприкалуватися!
уявимо що він викладає історію...Ти вивчаєш історію бо бал з історії відіграє більш велику роль в атетсаті ніж з малювання + 11кл. державний екзамен!CroniC сказав(ла):а в ньому
Сумніваюсь що малювання вирішить твою долю при вступі до ВУЗу...CroniC сказав(ла):Згідний, але малювання теж йде в атестат.
вступати у воєннйи ліцей...CroniC сказав(ла):поступати у Воєний ліцей
найди собі когось другого, а не всі на одного, якби на тебе напало 20 - 30 неотесаних школярів відразу... Що б ти зробив? І так кожного дня... Гопота 20 на 1! Давите людину морально... не здивуюсь якщо він викинеться з вікна!CroniC сказав(ла):(даже потрібно, щоб розслабитись)
100%!!!!Samara сказав(ла):сама найкраща вчителька 3-ої школи - Антоніна Миколаївна Бражук.
Юля??? уууууууууууу! передавай їй від мене ЗДАРАВЄННИЙ ПРЮВЄТОСА! =)Corey сказав(ла):она мать моей однокласницы...тоже прикольная
О! без базара! =) це ж походу вона мала стати моєю тьощою! (якби я не завтикав прийти на свадьбу з Стєврочкою =))))))))))) )IRiN сказав(ла):вчителька зарубіжної Нагорна Людмила Миколаївна
оооооооооо! доводили до сліз і істерик! :-[ ггLiveR(Max) сказав(ла):І Олена Андріївна також українська мова... вчитель непоганий але дуже кумедна тітка