Бувають моменти, але якщо вона в тебе викладає то ти певно знаєш, шо вона як шось розжовує, то чуть не танцює перед тобою, і в неї можна викрутитись хоть на 7-8 балів це точно (по собі знаю:-[ )...Sancko сказав(ла):Правильно замітив "якщо вчиш" то ставить хороші, але ж бувають випадки коли не вивчив(по тій чи іншій проблемі) то вона стає мягко кажучи не найкращий вчитель.
О, моя бывшая класная!!! Ох и было же историй....shmit сказав(ла):це Ірина Мирославівна Шевчук-(вчитель хімії)
і моя бивша класнакерівничка.. (я в 2005 випускався (9кл)) - намана тьотка.. (на мою думку)Vik сказав(ла):О, моя бывшая класная!!! Ох и было же историй....
Nekitos сказав(ла):А если быть серьёзно то как по мне то самый лучший учитель (точнее учительница) там Защик Юлия Григорьевна учительница физики и Городецкая Раиса Борисовна учительница математики.
FrisS сказав(ла):мені нравиться вчитель заруб. літератури Шахнюк В.В З 3 Школи
Да, вона може... :-(КраВа сказав(ла):Грицик Інна Володимірівна-сама безтолокова керівничка.. взагалі...ацтой- да да це правда така ...мою сеструху на екзамені завалила
Біологічка? Прикольна! Но покричать любить.BOSSya сказав(ла):З усіх вчителів НВК нелюблю лише Одну ---НаталюОлеквандрівну
Не ти один...AL_Kapone сказав(ла):Найбільше не люблю Галину Іванівну... Шановний Kolya сказав шо це єдиний предмет який всі вчили, та я думаю шо це єдиний предмет на який наш клас іде як на каторгу Сежу на уроці як на войні ...
Кульний дядько!shmit сказав(ла):Олександер Йосипович (Пензлик)... тут уже без коментарів..
Моя класна керівничка!FrisS сказав(ла):мені нравиться вчитель заруб. літератури Шахнюк В.В З 3 Школи
100%.......ет не учительница...ет монстр......хочет сделать из детей солдатов> )))_Юся_ сказав(ла):тиран в 3 школе это учительница с истории Г.Иванивна!!!
Salim сказав(ла):Галина Вікторівна вчитель математики