HardCore сказав(ла):люди, может кто-то дать ссылку на табулатуру Hypocrisy - Roswell 47??? ну никак не могу найти(
на вот, в нете куча...
HardCore сказав(ла):люди, может кто-то дать ссылку на табулатуру Hypocrisy - Roswell 47??? ну никак не могу найти(
Очень хотела пойти, но не сложилосьDentist сказав(ла):кто был в концерте КиШ-а в Хмельницком?... делимся........
... Что исполняли?
Жалею, что не достала фотоаппарат во время их выступления, но как показывает практика - одновременно снимать и воспринимать концерт сложновато.

). Да и вообще мне еще ни разу не приходилось видеть, чтобы весь клуб, дружно взявшись за плечи, водил хороводы

думаю, що хеві зараз не втратив популярність.... просто, нема тих яскравих, цікавих, сильних гуртів, що запалювали б громаду зсередини...DDT сказав(ла):Хтось мені недавно сказав,що зараз Хеві і Треш втратили свою популярність,як ви важаєте це правда...???
были хиты, какие никогда не умрут, и несколько песен из нового альбома.. народ погудел, хотя много места ещё былоfalconna сказав(ла):Очень хотела пойти, но не сложилось... Что исполняли?
( не все пришли(((DDT сказав(ла):Скажіть будь ласка,які на вашу думку стилі рока щас найбільш популярні і чому...![]()
Хтось мені недавно сказав,що зараз Хеві і Треш втратили свою популярність,як ви важаєте це правда...???
апупєть, цо то є? =-ORu-D сказав(ла):Харкор
враження що апаратура була настроєна тільки під пристань... вроді нічого поганого, але через такий підхід інші гурти збирались їхати додому одразу після чексаунду...Tical сказав(ла):а кто был у нас на "енергетичній хвилі" ????- как вам????
коменты, коменты, побольше коментов)))

Да,бас кльово звучав,що тут скажеш,Анжея комбік...))Нажаль гітарних комбіків в ДК немє ,приходиться пользуватись тим що є...))Tical сказав(ла):оо даже нашу фотку выставили)))))) да звук гавно был- но зато в маниторах очень класно было слышно бас))))- думаю в зале тоже))