HardCore сказав(ла):люди, может кто-то дать ссылку на табулатуру Hypocrisy - Roswell 47??? ну никак не могу найти(
на вот, в нете куча...
HardCore сказав(ла):люди, может кто-то дать ссылку на табулатуру Hypocrisy - Roswell 47??? ну никак не могу найти(
Очень хотела пойти, но не сложилось... Что исполняли?Dentist сказав(ла):кто был в концерте КиШ-а в Хмельницком?... делимся........
думаю, що хеві зараз не втратив популярність.... просто, нема тих яскравих, цікавих, сильних гуртів, що запалювали б громаду зсередини...DDT сказав(ла):Хтось мені недавно сказав,що зараз Хеві і Треш втратили свою популярність,як ви важаєте це правда...???
были хиты, какие никогда не умрут, и несколько песен из нового альбома.. народ погудел, хотя много места ещё было( не все пришли(((falconna сказав(ла):Очень хотела пойти, но не сложилось... Что исполняли?
DDT сказав(ла):Скажіть будь ласка,які на вашу думку стилі рока щас найбільш популярні і чому...
Хтось мені недавно сказав,що зараз Хеві і Треш втратили свою популярність,як ви важаєте це правда...???
апупєть, цо то є? =-ORu-D сказав(ла):Харкор
враження що апаратура була настроєна тільки під пристань... вроді нічого поганого, але через такий підхід інші гурти збирались їхати додому одразу після чексаунду...Tical сказав(ла):а кто был у нас на "енергетичній хвилі" ????- как вам????
коменты, коменты, побольше коментов)))
Да,бас кльово звучав,що тут скажеш,Анжея комбік...))Нажаль гітарних комбіків в ДК немє ,приходиться пользуватись тим що є...))Tical сказав(ла):оо даже нашу фотку выставили)))))) да звук гавно был- но зато в маниторах очень класно было слышно бас))))- думаю в зале тоже))