sonic сказав(ла):
ут тема про те чи мона спати без цьої самої любові чи ні...але ніяк не про те шо любов це все...
Ти не зрозумів! Тут малося на увазі те, що без кохання це НІЩО. Просто фізіологія, задоволення плоті, "развлекуха" іншими словами. Але те, що будується на взаємній любові тримається сильніше, ніж просто секс (аби було добре).
І це вибір кожного, спати чи не спати.... Кожен сам для себе вирішує, що для нього цінніше.
І мені здається, чим більше буде поширюватись думка, що це нормально і кльово, що молодь, яка ще фізично не сформована, буде займатись цим на право і на ліво, то вже не є здорово, а безглуздо. Тобто в такому випадку це не є нормальним. Я не хочу сказати, що раніше такого не було... Було, але не так відкрито і повсякденно. (і не у підлітків!) Якось люди боялися і гріха, осудження зі сторони рідні і народу, а зараз народ не боїться нічого. І ще хочуть знайти справжню любов!!! А де?! Якщо всі моральні цінності зараз майже знищені.
Короче,самта барбара.
Надивилися серіалів.....
Доречі і та дівчина ( з фільму), яка себе відкрито пропонувала для хлопця... спочатку, можливо, ви б і скористалися цією можливістю, але потім до неї і не підійшли б. Чи не так?
Що ви цінуєте більше? Те, що пропонують самі дівчата?
Чи і скористатись не проти?
Ви вважаєте це нормальним??
Якщо в голові нічого нема, то одним сексом людину не втримаєш.