Скринінг

Цікава

Користувач
Реєстрація
23.09.14
Повідомлення
2
Репутація
0
Чи роблять в м Нетішині скринінг для вагітнних???якщо ні,то де це роблять??якщо можна адрес та ваші поради з цього питання??
 

Zmeyulechka

Користувач
Реєстрація
20.02.12
Повідомлення
17
Репутація
0
В Києві академическая клиника при ПАГ. Там роблять правильно. Бо окрім аналізів крові мають проводити дослідження ризиків, тоді воно правильно і інформативно. І ще разом з взяттям крові в той самий день (це найкраще) роблять УЗД.
 

paytuna

Користувач
Реєстрація
20.10.10
Повідомлення
6
Репутація
0
роблять, направлення дає дерматолог дзиганська, аналіз відправляють в хмельницький через три тижні кажуть результат. рік назад коштувало270грн
 

Цікава

Користувач
Реєстрація
23.09.14
Повідомлення
2
Репутація
0
З горем пополам нашла де це роблять,шукала в нетішині- врачиха в відпустці,в острозі - врач не вміє, нашла аж в Ровно - діагностичний центр,там 150 грн - узи (дивиться патологіі пренатальна діагностика розвитку плоду),також треба здати кров з вени (200грн)з 8 до 12 натощак,виявляють синдром дауна та інші серйозні хвороби,результат через пару днів,врач порекомендував зробити все у них,бо дуже багато приходять жінок які здавали кров в нетішині і попдали в якісь " мутки " наших врачів,кароче зря викидали гроші. Я стою на учьоті в росіі там СКРИНІНГ роблять безкоштовно та обовязково,мені шкода що у нас в україні такими речами нехтують,адже здоровя дитинки це найголовніше,можна на раннніх сроках попередити та вилікувати хвороби!!!
тел лікаря (3622) 26-96-76