Интайм-Вашчас самые дешовые!*THUMBS UPnOName сказав(ла):качество:цена:скорость доставки!??
А ці служби займаються доставкою до Рівного?qwer_su сказав(ла):В місті немає ні однієї служби доставок. Правда можна викликати курєра, але це не дешево.
Користувався такими службами як
Автолюкс
Нічний експрес
Сат
Гюнсел
Евроекспрес
Нова почта
Напиши менi все привезу розвезу-розкажу!nOName сказав(ла):Поделитесь, кто пользовался услугами компаний перевозчиков в Нетешине!
ну-ну... мне тоже интересно!Quick_Fox сказав(ла):Напиши менi все привезу розвезу-розкажу!
буде дорожче ніж транспортн.комп.Quick_Fox сказав(ла):Напиши менi все привезу розвезу-розкажу!
Беруть на рівні Інтайму, але мало магазинів з цією службою працюють. Користувався раніше різними службами, зараз тільки тими, які працюють не до 17-00 і працюють в суботу і в яких може товар чекати господаря до 10 днів без штрафу. Але основне репутація, бували випадки, коли нечисті співробітники деяких компаній різали скотч знизу коробки, брали що їм треба і назад заклеювали. А як забираючи товар, поставиш підпис, що отримав, то потім нічого не докажеш.3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):в нетішині ще є ДелПост
Щось ти ляпнув неподумавши!Игорь. сказав(ла):буде дорожче ніж транспортн.комп.
Сколько будет стоить доставка, г.Кривой Рог - Нетешин, малогабаритного товара весом до 2 кг?Quick_Fox сказав(ла):Щось ти ляпнув неподумавши!
Напишите, пожалуйста, компании которыми вы пользуетесь, а также стоимость их услуг!!! Спасибо!Игорь. сказав(ла):Користувався раніше різними службами, зараз тільки тими............
Десь 3-6 грнnOName сказав(ла):Сколько будет стоить доставка, г.Кривой Рог - Нетешин, малогабаритного товара весом до 2 кг?
Доказую!!! Щоб (вам) поъхати в Ровно (маршрутки-мынимум 30грн Авто 60грн + затрачений час) тоб-то Я за 20 грн з любоi служби до ваших рук (крiм Вашчас i ЕвроЕкспрес-НычнийЕкспрес) тому трошки iхать дальше!zZzara сказав(ла):а докажи
http://www.google.com.ua/search?cli...ии+в+Украину&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8coca-cola сказав(ла):А мне вот нужно узнать есть ли какие-то доставки из России в Украину?!
та гуглила..ничего толкового не нашла(Quick_Fox сказав(ла):
в новой поште из ровно доставка 20 грн???Quick_Fox сказав(ла):http://www.novaposhta.com.ua/
+ 20грн Доставка з Ровно вам в руки! (не габаритний груз)