aristotel сказав(ла):
походу ты попал как раз, когда твой аккаунт хакнули. ИМХО
Якби його хакнули то я міг би зайти хоча б на сторінку авторизації, тобто туди де потрібно вводити логін і пароль. Такшо якшо хак то не мого компа? а сервак вконтакта.
S.T.A.L.K.E.R сказав(ла):
за якою адресою заходиш на сайт - vkontakte.ru?
Спробуй наступні - vk.com, 93.186.225.211.
по всім адресам 0
AsToN сказав(ла):
магу вернуть страніцу в контакте.ру.....
Якщо я вкраду, наприклад, сторінку
Dimikcusа зміню пошту (на gmail.de) і пароль на 12-ти значний, повернеш? За скільчи часу і яку винагороду хоче рицарь визволітєль?
При редагуванні файлу hosts здивувало що в ньому не було жодної адреси, просто англійський текст, ну я на це собливої уваги не звернув, полюнув і написав туди те що радять форумчани.
Коротше моя проблема вирішилась завдяки NOD'у а точніше SysInspector'у, у вкладці "Критические файлы" мені показало вміста файла hosts:
www.vkontakte.ru
vkontakte.ru
google.ru
google.com
www.yandex.ru
yandex.ru
durov.ru
....
Я здивувався, з файлом hosts я зробив усе що вище написано де в ньому знайшлися ці адреси?
Почавши пошук усіх файлів в папці windows знайшло два файли hosts за адресою WINDOWS\system32\drivers\etc, обидва в тій самій папці, тільки один з них прихований, я його відкрив і знайшов те шо мені було потрібно
www.vkontakte.ru
vkontakte.ru
google.ru
google.com
www.yandex.ru
yandex.ru
durov.ru
....
почистить його невдалося, так як він не хотів нормально зберігатись, тому я його стер (зробивши копію), і вуаля! Все робить...
Питання: Це тільки в мене 2 файли hosts і той що потрібен прихований, чи я просто десь не дочитав до кінця?
От і є мануальчик по hosts файлу....