PATRICK
Користувач
- Повідомлення
- 254
- Репутація
- 0
Вже докінчив ту темку? Молодець. Прикольно вийшло. Так тримати.Jeka сказав(ла):пару програм і трошки вміння грати на гітарі, і от шо получилось, незнаю як сюди викласти відкрив доступ, ( 10.0.2.168 )
можна тут докладніше?Jeka сказав(ла):пару програм
а проги які?Jeka сказав(ла):включів шось на процику і поєхалі, бжім бжім, імпровізація
поміняв розмір, виправив. всьо руле.PATRICK сказав(ла):в останньому куску не зміг помінять розмір, звучить гидотно, але всеодно чорно )
+666 )Octavarium сказав(ла):а воть мое творенье
безусловно, соло требует корректировки для удобства игры. я писал его не задумываясь об удобстве (даже не подбирая на гитаре, а так по ходу дела) - я всё таки больше ритм чем соло гитарист.PATRICK сказав(ла):а чи не буде лучч, якшо варіації розкидувать по струнах (на одній струні подекуди разброс аж 11 ладів)
31, 35, 41 лади мені б, наприклад, було б тяжко зіграть
тока нє єтаOctavarium сказав(ла):п.с. ждите - скоро напишу "альбом" - заставлю слушать
спірне питання. ритм в тебе ніхрена не дєцкій (Ам бринь-бринь-бринь) ?Octavarium сказав(ла):я всё таки больше ритм чем соло гитарист
Блін, чим цей формат можна відкрити?????Octavarium сказав(ла):И напоследок - ещё одна моя композиция
Nirvanko сказав(ла):з.і Блін Серий, ніколи не подумавби що твоє захоплення так далеко зайде, "спортив я людину"
Nirvanko сказав(ла):Блін, чим цей формат можна відкрити?????
може ше раз откриєм тємку "як назвать трешметал групу?"Heaven сказав(ла):trEsh metalL - назва даної мєталічнаї групи?)
на форуме есть пару человек, которые могут научить.. например Jeka, Luka.. поспрашивай у них.. ещё их темы где-то тут были, там есть информация..PANTERA сказав(ла):Люди я шукаю людина яка б навчила мене грати на гірарі....Плачу стількі скількі треба буде,надіюсь буде стандартна ціна....Підкажіть таку людину...
.......БУДЬ ЛАСКА.......!!!!!!!!