Tragopogon
Користувач
- Повідомлення
- 51
- Репутація
- 0
Fender 7ми струнный, или 8ми струнныйThresh_metall сказав(ла):На вашу думку які гітари найкращі?
Fender 7ми струнный, или 8ми струнныйThresh_metall сказав(ла):На вашу думку які гітари найкращі?
Да да, цю гітарку я знаю як ніхто інший і можу розказати про неї дуже багато хароший бас мого улюбленого кольоруKroNoS сказав(ла):KroNoS
Думаю примочки брати,вони більш чисто звучать.Всетаки кожна примочка розчитана на свій ефект.Мені цікаво по качєству звука які найкращі.PATRICK сказав(ла):а чого не хочеш взять гітарний процесор?
яка різниця? ті ж мікросхеми, тіж транзистори і каскади. різниці особливої нема. в процесорі реалізовані багато примочок і ефектів, що тобі знадобицця.Thresh_metall сказав(ла):Думаю примочки брати,вони більш чисто звучать.Всетаки кожна примочка розчитана на свій ефект.Мені цікаво по качєству звука які найкращі.
ты не прав!!!PATRICK сказав(ла):яка різниця? ті ж мікросхеми, тіж транзистори і каскади. різниці особливої нема. в процесорі реалізовані багато примочок і ефектів, що тобі знадобицця.
про эту Marshall Jackhammer мочку неочень хорошо отзываются на форумах - пишут звук у нее сухой и вообще она неочень.Thresh_metall сказав(ла):Думаю примочки брати,вони більш чисто звучать.Всетаки кожна примочка розчитана на свій ефект.Мені цікаво по качєству звука які найкращі.
Вот на примочку маршала накопав
єсть такеvet@ll сказав(ла):что проц хорош для начинающих - минимум настроек и куча прибамбасов - но звук проца быстро надоедает