vk713
Користувач
- Повідомлення
- 180
- Репутація
- 3
б\у можна навіть за 100 взятьlazer сказав(ла):скажіть будь ласка скільки зараз коштує 6 ти струнна трембіта мін. ціна і макс. ціна
это тебе подскажет поход в магазины, это самый верный способ узнать цену и качество гитары)lazer сказав(ла):Прівет всем, скажіть будь ласка скільки зараз коштує 6 ти струнна трембіта мін. ціна і макс. ціна !!!!!!!!
Та я хотів у вас спитатись а ви!Tragopogon сказав(ла):это тебе подскажет поход в магазины, это самый верный способ узнать цену и качество гитары)
я купил се акустику Рэноме за 340грн так вроде нормальная гитара у нас в групе басист купил се такую-жеlazer сказав(ла):Та я хотів у вас спитатись а ви!
струни часто міняєш? строїть по ладах?Deadked сказав(ла):я купил се акустику Рэноме за 340грн так вроде нормальная гитара у нас в групе басист купил се такую-же
гитара то строит а струны один раз мнеялPATRICK сказав(ла):струни часто міняєш? строїть по ладах?
ггг... жжотє таварісчьDeadked сказав(ла):аккорды к фильму "ТИТАНИК"
(chours) C G F G
Near, far, wherever you are
Am G F
I belive that the heart does go on
Once more, you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on
Ти зрадниця:'( я таг і знав:-\ ЛінкінПарг - форева, Зємбфіра - нева!Shinod@ сказав(ла):Може в когось є текст і акорди до пісні Земфіри - Кукушка? Поділіться, бо мені треба її на гітарі бренькати. :-p
взагалі то її ніхрена не зімфіра придумала :-pShinod@ сказав(ла):Може в когось є текст і акорди до пісні Земфіри - Кукушка?
да група мая всего где-то пол годика есть(((keeway сказав(ла):Deadked,
Ти в якій групі іграєш?
слушай...а я где-то слышал что есть такая вещь...вроде интернет называеца...гаварят там аккордов завались...попробуй мож надйш чёто :РShinod@ сказав(ла):Може в когось є текст і акорди до пісні Земфіри - Кукушка? Поділіться, бо мені треба її на гітарі бренькати.
Я була б рада... :-( Хочеш сказати, що сам Майк Шинода відразу зіграв драйвові, рокерські пісні? Докажи! :-pGondrilla сказав(ла):Ти зрадниця я таг і знав ЛінкінПарг - форева, Зємбфіра - нева!
Справжні фани на гітарі вчать тільки пісні ЛінкінПаргу
Ну вибачай. Просто в мене є тільки пісня Земфіри. Я знаю, що цю пісню співали і Бі - 2. Не дурна.PATRICK сказав(ла):взагалі то її ніхрена не зімфіра придумала
так само плагіатить як і ви, мабуть )
Дякую за пораду. Спеціально для тебе пишу, що не у всіх він завжди працює! :-p Для цього і створено взагалі форум - допомагати іншим!!! До речі, акордів вже не треба.Deadked сказав(ла):слушай...а я где-то слышал что есть такая вещь...вроде интернет называеца...гаварят там аккордов завались...попробуй мож надйш чёто :Р
кіно....%) :'(Shinod@ сказав(ла):Ну вибачай. Просто в мене є тільки пісня Земфіри. Я знаю, що цю пісню співали і Бі - 2. Не дурна.
Ну не знаю. У крайньому випадку знай, що я займаюся гітарою. Вчитель казав мені, що її співали Бі - 2 і Земфіра... Можливо він помилився... Хоча яка різниця? :-pmetallica сказав(ла):кіно....
вчитель по ходу ламак ше той. якшо не знає таких темShinod@ сказав(ла):У крайньому випадку знай, що я займаюся гітарою. Вчитель казав мені, що її співали Бі - 2 і Земфіра...