Уркаїна для людей - понеслося

слонопотам

Користувач
Повідомлення
135
Репутація
4
А причём тут жители Донбасса? Один дурак ляпнул и понеслось...Спасибо нам всем!!! Вот это гораздо точнее...Придумайте,что- то более конструктивное, чем эти глупые стишки, которые не делают Вам чести. Короля делает свита, уважаемый, а мы привыкли громко кричать, только почему-то в толпе...Ещё здорово орать глупости на стадионе... И только не говорите, что один в поле не воин))))Какие конкретно претензии у Вас к жителям Донбасса? Дураки - существа вне региональные, так не будем же уподобляться им)))))

Spoch

Користувач
Повідомлення
475
Репутація
54
Вік
47
слонопотам сказав(ла):
А причём тут жители Донбасса?
До чого жителі Донбасу? А ви зайдіть на сайт ЦВК і подивіться результати голосування в останніх президентських виборах. Донбас віддав 90% голосів "своєму" бандиту. Адже саме вони добре знали хто такий Янукович і до яких результатів приводить його керівництво - зубожіння населення, розруха у маленьких містах, десятеліття життя без води, опалення, електрики, розквіт наркоманії та сніду, бандитсько-мусорській бєспрєдел. От тепер і ми добре знаємо. Хоча усе це було передбачуваним.

слонопотам

Користувач
Повідомлення
135
Репутація
4
Я о том, что нельзя унижать людей, даже из лучших побуждений! В Нетешине тоже есть люди.которые голосовали за Януковича. Давайте узнаем их адреса и выгоним из города?!А ещё лучше спалим их квартиры, что бы другие знали КАК надо голосовать!!!! И мы, и "жители" очутились в заднице , а что бы выбраться от туда надо объединяться, а не раскидываться дурацкими лозунгами -обвинениями.Вы не думаете о том, что имидж "Даунбасса" не зря создан именно для того, что бы разругать людей? Что Вы все знаете о Донбассе, кроме того. что навязывает "ящик"? Что может сказать о политике лысый, если ему сразу же сказать, что он лысый!?

Spoch

Користувач
Повідомлення
475
Репутація
54
Вік
47
слонопотам сказав(ла):
Я о том, что нельзя унижать людей, даже из лучших побуждений!
Чим, хто і кого принижує? Мешканцям Донбасу вказують на їх помилку. Так, грубо. Але привід для цього вказаний мною вище. І тільки зовсім недалекі люди можуть ображатися на тих, хто вказує на явні помилки. Та й лозунг, який так вас зачипив спрямований у більшій мірі до влади, а не до людей.
слонопотам сказав(ла):
В Нетешине тоже есть люди.которые голосовали за Януковича. Давайте узнаем их адреса и выгоним из города?!А ещё лучше спалим их квартиры, что бы другие знали КАК надо голосовать!!!!
Звичайно є. Про одного з них згадується у цьому пості. І дивлячись на останні події біля ВРУ квартири дійсно можуть почати палити. Але не за те, що голосували, а за те, що користуються результатами голосування лише на свою користь.
слонопотам сказав(ла):
И мы, и "жители" очутились в заднице , а что бы выбраться от туда надо объединяться, а не раскидываться дурацкими лозунгами -обвинениями.Вы не думаете о том, что имидж "Даунбасса" не зря создан именно для того, что бы разругать людей? Что Вы все знаете о Донбассе, кроме того. что навязывает "ящик"? Что может сказать о политике лысый, если ему сразу же сказать, что он лысый!?
Якщо у лисого комплекс щодо його лисини, то це не провина волосатого. Я не розумію, про який імідж Донбасу ви говорите? Розумні люди усе прекрасно розуміють, а дурням і створювати нічого не потрібно. Кіло гречки, палку ковбаси і пляшку горілки - ось і весь імідж.

Zykov

Користувач
Повідомлення
299
Репутація
0
Spoch, скандируемые вами лозунги - вот ваш имидж

vk713

Користувач
Повідомлення
180
Репутація
3
слонопотам сказав(ла):
Я о том, что нельзя унижать людей,

vk713 сказав(ла):
родимый наш Донбасс
Зверніть увагу, слово "родимый" написано без лапок.
vk713 сказав(ла):
Родные жители Донбасса, Очнитесь- вы не быдломасса
"Родные" - це вияв поваги.
Моя рідна тітка-пенсіонерка живе в Маріуполі (родом з Волині) перед останніми виборами президента України стояла горою за янека, говорила, як і ПР-пропаганда, що Юлька злодійка. Зараз уникає розмови про результат свого голосування. Комунальні "послуги" 480 гривень - пенсія 870. Теж повірила в "покращення життя вже сьогодні".

слонопотам

Користувач
Повідомлення
135
Репутація
4
Spoch сказав(ла):
Якщо у лисого комплекс щодо його лисини,
не воспринимайте всё буквально!)))
А Вы уверены в своей правоте? ВЫ знаете, что и как надо делать? Так почему же Вы ещё здесь?))) Я не знаю кто прав...я только уверен в одном - ненависть порождает ненависть! И здесь дело не в грубости форм, а в ограниченности восприятия))))

Spoch

Користувач
Повідомлення
475
Репутація
54
Вік
47
слонопотам сказав(ла):
А Вы уверены в своей правоте? ВЫ знаете, что и как надо делать?
Дивлячись у чому. Щодо повідомлень у цій темі впевнений майже на 100%. І що робити взагальному знаю.
слонопотам сказав(ла):
Так почему же Вы ещё здесь?)))
А де я маю бути, з вашої точки зору?
слонопотам сказав(ла):
Я не знаю кто прав...я только уверен в одном - ненависть порождает ненависть!
Взагалі я людина досить толерантна. І ненависть у мене викликають лише ДУЖЕ обмежене коло людей. Та й не стільки люди, як їх вчинки.
слонопотам сказав(ла):
И здесь дело не в грубости форм, а в ограниченности восприятия))))
Обмеженість сприйняття? Цікаво. У чому ж я, з вашої точки зору, обмежений?

слонопотам

Користувач
Повідомлення
135
Репутація
4
мы все достаточно смелы, умны и агрессивны сидя на форуме)))
Spoch сказав(ла):
А де я маю бути, з вашої точки зору?
Ну, как минимум в депутатском корпусе)))

БУЛЬДОЗЕР

Користувач
Повідомлення
491
Репутація
72
слонопотам сказав(ла):
мы все достаточно смелы, умны и агрессивны сидя на форуме
Ну, если человек демонстрирует ум на форуме - то, думается, он и в "реале" не дурак, как минимум, так что категорию "ум" выведем, с Вашего позволения, за скобки. Смелость - в данном случае штука нейтральная: иногда и на форуме что-то запостить определённая смелость требуется... А вот насчёт агрессии... Вы предпочли бы увидеть её на улицах? А что... Может быть, Вы в чём-то и правы...

Кум

Користувач
Повідомлення
269
Репутація
21
Так нарахунок Уркаїни.

Ось відео http://www.youtube.com/watch?v=BBfRG1KOSDc&feature=related, там в титрах прізвища реальних громадських діячів, їх координати можна знайти в інеті. Знаходьте, пробуйте робити що-небудь в реальності.

Тут про Королівську і Єфремова http://politiko.ua/blogpost70108 і http://pr-net.com.ua/archives/13947, сайт цього луганчанина, що на відео.

Кум

Користувач
Повідомлення
269
Репутація
21
А оце на пошту прийшло, щоб не встаючи із-за компа:)
http://www.spilnasprava.com

За ініціативи громадянського руху «Спільна Справа» зараз проводиться перший в світі політичний відео референдум «ВСЕУКРАЇНСЬКА ІНТЕРНЕТ АКЦІЯ ВІЛЬНОГО ВОЛЕВИЯВЛЕННЯ ГРОМАДЯН». Його мета – припинення повноважень президента Януковича та Верховної Ради VI скликання.

Для того, щоб взяти участь в референдумі достатньо записати відеозвернення до президента і парламенту, в якому необхідно пояснити своє небажання й надалі терпіти їхнє перебування при владі. Текст звернення довільний, проте закінчуватись звернення має однаково: «Вас звільнено! Забирайтесь геть!».

Після цього відеозапис розміщується в YouТube http://www.youtube.com/ з поміткою (темою) «відеореферендум» (бажано записати теги: відеореферендум за відставку Януковича та ВРУ, Верховна рада України, відставка влади, Тигіпко, Янукович, Азаров, Президент України, політичні репресії, імпічмент, припинення повноважень, вето, видеореферендум).

До такого кроку ми були змушені вдатись після блокування владою всіх спроб громадян провести референдум з припинення повноважень президента і парламенту у традиційний спосіб.

http://www.youtube.com/watch?v=rHA2GQMIkOc&feature=player_embedded

Планується зібрати три мільйони звернень з тим, щоб продемонструвати світові реальний рівень незгоди українців з правлінням режиму Януковича.

Вже зібрані відео відеоголоси: http://www.youtube.com/results?search_query=відеореферендум&suggested_categories=25,29,22&page=1

«Спільна Справа» наголошуює, що такий відеореферендум матиме не лише суспільні, але й правові наслідки, оскільки відповідно до ст.69 Конституції України народне волевиявлення реалізується не лише через вибори та референдуми, а й через інші форми безпосередньої демократії.

Відеореферендум на facebook:

https://www.facebook.com/VIDEOREFERENDUM
http://www.facebook.com/event.php?eid=283735291660369

--
Громадянський рух "СПІЛЬНА СПРАВА"

www.spilnasprava.com

тел. +38 (044) 425-2333
тел. +38 (067) 505-6055
тел. +38 (067) 538-8997
тел. +38 (063) 538-5210

Кум

Користувач
Повідомлення
269
Репутація
21
Матерів-одиначок позбавлятимуть соціальної допомоги, якщо в них є велосипед

Вирізка з останнього номера НВ.

Вкладення

• про материв.jpg
    про материв.jpg
    298.5 КБ · Перегляди: 22

Кошка в коробке

Злая
Користувач
Повідомлення
129
Репутація
0
ну да, велосипед -це розкіш, а автомобіль за 600 тисяч для депутата ВР, це так - копійки...цензура...

БУЛЬДОЗЕР

Користувач
Повідомлення
491
Репутація
72
Недавно в газете "Подільські вісті" была опубликована статья под названием "Нетішинець Юрій Ковальчук подав до суду на... ХАЕС".
статья.jpg
Интересно будет узнать, какое решение примет ВАСУ, а также проследить за дальнейшей судьбой самого Юрия. А каковы ваши мнения и прогнозы?

Spoch

Користувач
Повідомлення
475
Репутація
54
Вік
47
БУЛЬДОЗЕР сказав(ла):
А каковы ваши мнения и прогнозы?
А прогнози наступні. Ще рік-два, і після труби та землі керівництво Уркаїни пустить під ніж(приватизацію) і Енергоатом. Прийде новий власник і змінить умови колдоговору так, як йому буде потрібно. Ще й чисельність працівників оптимізує. І будуть усі працівникі ХАЕС щасливо сплачувати членські внески до найстабільнішої уркаїнської партії.

kredit_s

Користувач
Повідомлення
847
Репутація
9
75ed3b6-skul.jpg

У Донецьку невідомі розклеїли листівки, що закликають до повалення влади і боротьбі за майбутнє України.

Про це повідомляє Тиждень з посиланням на прес-службу громадянського руху "Спільна справа".

На листівках розміщена фотографія відомої скульптури Івана Шадра "Булыжник - оружие пролетариата", під якою наводяться трохи змінені рядки з однойменної пісні Алєксандра Харчікова:

"Робость не к месту, хватит терпеть;
Бей наотмашь шлёппера-вора!
Слава героям, иудам-смерть!
Булыжник – оружие шахтёра!"

"Вставай народ на боротьбу за своє виживання", - закликають автори листівок.
http://www.pravda.com.ua/news/2012/01/9/6896231/

Spoch

Користувач
Повідомлення
475
Репутація
54
Вік
47
http://obkom.net.ua/articles/2012-02/07.1548.shtml
22 признака того, что вы уже два года живете с выбором-2010

Сегодня исполняется ровно 2 года со дня второго тура президентских выборов, которые к радости 48,9% украинских избирателей выиграл Витя «Три Процента» Янукович. Впрочем, сегодня этой славной победе, кроме самого Виктора Федоровича, уже никто не радуется: от обещанного «покращення» не удалось скрыться никому…

Итак, 22 признака того, что вы уже два года живете в стране, которая выбрала себе Януковича:

1. Слово «покращення» для вас означает что-то гадкое и мерзкое

2. Вы уже не знаете, кому завидовать в этой стране

3. Вы уверены, что выражение «партия жуликов и воров» придумали в Украине

4. Услышав «Табачник – козел», вы не уточняете, какой именно

5. Глядя на похоронный венок, вы начинаете смеяться

6. Вы больше не считаете Тимошенко слишком умной

7. При просмотре фильмов о Гарри Поттере вы уверены, что весь процесс – заказной фарс

8. Депутаты Верховной Рады уже открыто вызывают у вас гомофобию

9. Вы не можете избавиться от уверенности, что мэром Киева вроде бы выбирали совершенно другого человека

10. Вы ориентируетесь в камере Тимошенко как в своей собственной квартире

11. Своей страной вы гордитесь только после боев братьев Кличко

12. «Юра Енакиевский» для вас больше не кличка, а титул

13. При словах «наши российские друзья» вы тревожно глядите на газовую колонку

14. Вам уже начинают нравиться Кучма и Ющенко

15. В вашем телевизоре не осталось каналов, на которых не побывал Савик Шустер

16. Вы опять побаиваетесь доставать на улице мобильный телефон

17. Вы начали понимать Азарова без переводчика

18. Вы уже запутались, какую должность занимает Бродский или не занимает

19. Вы нервничаете, если Азаров пропустил очередное открытие «моста Кирпы», и даже усматриваете в этом очередной этап борьбы за кресло премьера

20. Вы ходите в донецкий театр только для того, чтобы убедиться, что с первой леди все нормально

21. Бигморда Януковича без следов ушибов краской заставляет вас замереть в недоумении

22. Вы надеетесь, что на следующий День шахтера Янукович в поздравительной речи обязательно произнесет «Спасибо жителям Донбасса!»

"ОБКОМ"

mr. Василий

гнусний, але (!) харизматичний провокатор
Користувач
Повідомлення
178
Репутація
0
Spoch сказав(ла):
А прогнози наступні. Ще рік-два, і після труби та землі керівництво Уркаїни пустить під ніж(приватизацію) і Енергоатом. Прийде новий власник і змінить умови колдоговору так, як йому буде потрібно. Ще й чисельність працівників оптимізує. І будуть усі працівникі ХАЕС щасливо сплачувати членські внески до найстабільнішої уркаїнської партії.
Страшно? Странно... Ты ж не камуняка. Радоваться надо, частный собственник он же эффективнее государства :D

Spoch

Користувач
Повідомлення
475
Репутація
54
Вік
47
mr. Василий сказав(ла):
Страшно? Странно... Ты ж не камуняка. Радоваться надо, частный собственник он же эффективнее государства
Дивно.З чого ти взяв, що я цього боюсь? А щодо приватних власників, в твоєму розумінні, то їх до приватизації Енергоатому ніхто не пустить. Його, як і більшість державних підприємств, віддадуть за копійки експлуататорам.