N
[NIC]im^bodya
Вірю але не бачив ніколи щось подібного! Хотя бачив як подало з неба невідомий об'єкт а потім він згорів в атмосфері метеоріт мабуть.
[NIC]im^bodya сказав(ла):Вірю але не бачив ніколи щось подібного! Хотя бачив як подало з неба невідомий об'єкт а потім він згорів в атмосфері метеоріт мабуть.
Ну а ты видел инопланетных созданий?Sho0Ter сказав(ла):Ну то шо не доказано то не означає шо їх нема. І якшо багато людей на землі бачили інопланетні тарєлки і інопланетяни то це вже навєрно доведення що інопланетні створіння існують.
Верите ли вы в существование иннопланетян?
BLaCkDeMoN сказав(ла):Не вірю це все видумка.
Фантастика поетів, письмеників...
Це все повна фігня про цих інопланетян.
Кароче хто їх побачить, то хай подзвоне мені(напиши повідомлення).
*ROFL* *ROFL*
І вопше це видумка п’ яних людей *DRINK* *DRINK* %) %)
Та є купа відеоматеріалів, очевидців(льотчики, космонавти). Є фільми[NIC сказав(ла):im^bodya]Вірю але не бачив ніколи щось подібного! Хотя бачив як подало з неба невідомий об'єкт а потім він згорів в атмосфері метеоріт мабуть.
vk713 сказав(ла):Звичайно, тому і були закриті програми дослідження місяця особисто людиною, причому в СРСР і США одночасно. Чому? Щось побачили на місяці? Чи якийсь забороняючий знак отримали? Щось в тому є.
Я вражений. Важко повірити, людина в такому віці не знає елементарних речей. Немає слів, тому наведу цитату з реферату учня ПТУ:ZeL сказав(ла):путешествия человека на луну, ИМХО, полный бред!
ни одно живое существо не выживет под действие очень сильного радиационного воздействия, разве что 5-10 минут а потом сгребайте кашицу лопаткой и в мусор!
Путешествия на луну никогда не были, по моему скромному мнению
Закрили, тому що ніяких налогів чесних налогоплатників не вистачить на ці програми.vk713 сказав(ла):тому і були закриті програми дослідження місяця особисто людиною
Фейк 100% . Все це підкормка пресси у важкі часи, коли треба було з чогось увагу переключити.ШЕФ сказав(ла):Є фільми розсекречені чи вкрадені де показують цих людиноподібних істот. Особисто в мене є 2 фільми
А ты их видел(а)???!?!? +_+ ко мне тоже после 3-й бутылки подходил один. Я подумал что контакт, а он мне в лицо фонариком и документы попросил =))) Контакт не состоялся...FreShka сказав(ла):а чё иннопланетян вечно уродами изображают?
Если гуманоиды, то человекоподобные, но не факт что выглядят как люди. А их хз... как у них эволюция прошла. Мож мыслящие ящерицы у них первыми начали использовать орудия труда. А может вообще птицеподобные победили в ходе эволюции. =)))FreShka сказав(ла):у них же внешность должна быть как у нас
Трууу я тоже! <i>..<i> - и че они в нас не верят??? =)))))Marik_de_Sad сказав(ла):я реальний!