И по чом ты выграв, мабуть по литерболу *ROFL* ))Shooter сказав(ла):а ми виграли
а що Димка ?! найшлы на кого спрыгнутьМаринчик сказав(ла):а от якби ше Діма до кінця остався!..
ну, шо з тобою таке? давай подачку!)) всьо буде зер гуд!)))KaterinKa сказав(ла):трошки не подавала
....точно ты коза:-pМаринчик сказав(ла):Дім, ти коза от і спригнула
аха плоха, мало тренеруэтесьKaterinKa сказав(ла):а с боку тренера и волейбола и нас, ето очень плохо!!!
з такими темпами, як ми ходим "повним складом" на трєнькіЗвЕрЬоК сказав(ла):мало тренеруэтесь
добре шо хоч я на этой фотке не как у ся во сне пра марино?!!!!ЗвЕрЬоК сказав(ла):
ага пол мыть там будем =)))KaterinKa сказав(ла):Круто!!!!!!!!!!!! Я прийду обезательно посмотрю , а может нас ещё зделают жури?
приходь-приходь...тільки от в волейболі жюрі не має))є судді))KaterinKa сказав(ла):Круто!!!!!!!!!!!! Я прийду обезательно посмотрю , а может нас ещё зделают жури?
нєа! ми з тобою на табло сидіть будем=)))))))і музичку слухати=))))))_Юся_ сказав(ла):ага пол мыть там будем
Мечтать невредно :-p :-pМаринчик сказав(ла):нєа! ми з тобою на табло сидіть будем=)))))))і музичку слухати=))))))
неа. наверное будете в перерыве пушистыми балабонами матылять и размахивать ))Маринчик сказав(ла):нєа! ми з тобою на табло сидіть будем=)))))))і музичку слухати=))))))