Аборти!!!

Black_Raven

Користувач
Реєстрація
14.03.06
Повідомлення
321
Репутація
0
Вік
42
Bu_sh_ka сказав(ла):
или рожать уродов?

Тих, в кого народжуються уроди, треба стерилізувати... А заохочувати народжувати здорових людей, здатних народжувати здорових дітей. Тоді і абортів буде менше і дітей-волоцюг нікому не потрібних також...
 

Koшe4ka

Користувач
Реєстрація
05.06.06
Повідомлення
168
Репутація
1
Black_Raven сказав(ла):
Тих, в кого народжуються уроди, треба стерилізувати... А заохочувати народжувати здорових людей, здатних народжувати здорових дітей.
У здорових батьків може народитися дитина з вадами.... Тут не вгадаєш. Спатковість і всяка фізіологія.
Хіба що є алкоголіки і залежні від всякої фігні, що народжують заради грошей... Таких точно треба.
А чим заохотити? Коли більшість з ранніх років це здоров*я в собі пригнічує, пропиває, прокурує.... А потім, коли приспічить діток, то дивуються чому не получається завагітніти, чи чому стільки болячок звалилося на одну ж..
 

$CorpSe$

Користувач
Реєстрація
21.11.09
Повідомлення
35
Репутація
0
Думаю це корисна інформація.

Аборт

На кожну новонароджену дитину приходиться двоє, що не з'явилися на світ в результаті аборту, і цей показник росте рік від року. Багато фахівців вважають, що для відображення реального положення речей ці показники випливає як мінімум подвоїти.

При цьому говорять і пишуть про аборти в Україні дуже мало - настільки мало, що далеко не кожна жінка взагалі знає що-небудь про аборт - крім того, що він існує. Можливо, причина цього досить проста - ті, хто може і повинний говорити і писати про аборти, не хочуть робити цього, підсвідомо почуваючи свою провину за причетність до цього діяння в тім або іншому виді. Ніхто не заперечує, що проблема ця "неприємна", тому варто говорити про що-небудь більш приємному. Але якщо керуватися таким підходом, те потрібно почати запевняти хворої людини в тім, що він здоровий, замість того, щоб почати лікувати його. Тому варто спробувати розповісти про аборти, показавши цю проблему з різних точок зору й освітивши її як можна об’єктивніше.

Хто і навіщо це робить.

Можна виділити три групи жінок, що йдуть на цю варварську, але порою необхідну процедуру:

1. Сексуально неграмотні підлітки- молоденькі дівчинки (15% від всіх, абортів), що недавно пізнали "доросле" життя. Як правило, вони цілком залежні від батьків, соціально неспроможні. У дівчат - підлітків 15-17 років 75% вагітностей закінчується абортом, тобто на 1 пологи приходиться близько 5 абортів. З-за те що дівчинки боятьсяпокарання з боку мам. Які, у більшості випадків, довідаються про вагітності чаду пізно.

2. Жінки з “безвихідною” ситуацією. У цю групу входять більш фізично і морально зрілі жінки. На аборт їх змушує піти не планована вагітність виникла в результаті, неефективності таблеток або інших засобів від вагітності, зґвалтування або при неможливості продовжувати вагітність у зв'язку з важкою гостро виниклою хворобою, зі смертю або розводом з чоловіком, при відсутності соціальних умов для виховання дитини.

3. Жінки, що свідомо використовують аборт, як засіб для "запобігання від вагітності". Подібно нашим 60 -70 літнім бабусям, що не знали іншого засобу захисту від вагітності, як аборт, їхньої сучасниці, у силу своєї неосвіченості, низького соціального й освітнього рівня, убогості, йдуть на аборт.

Види абортів.

Існують різні види виконання операції по перериванню вагітності, при цьому кожна операція призначена для виконання лише на визначеному терміну вагітності і відрізняється своїми особливостями й ускладненнями.

Міні-аборт - цей метод застосовується до терміну 4 тижнів вагітності. У ході такої операції в шийку матки послідовно вводяться металеві розширники, при цьому кожен наступний інструмент більше попереднього по діаметрі. Після цих маніпуляцій у матку вводиться трубка від вакуумного аспіратора. Негативний тиск, що створився, сприяє відсмоктуванню внутрішнього шару матки (ендометрія) і організму дитини. Якщо аборт виконується при терміні більш 4 тижнів, організм дитини при цьому розривається на частини.

Вважається, що міні-аборт був винайдений ще в 1927 році росіянином ученим.

У 60-х роках нашого сторіччя стали робити аборт шляхом відсмоктування умісту вагітної матки за допомогою металевих циліндричних наконечників з бічними отворами і електровакуумним насосом. Цей спосіб виявився значно краще, тому що дозволив скоротити тривалість операції і зменшив можливість ускладнень: перфорації матки, кровотеч, занесення інфекції. Чим більше термін вагітності, тим імовірніше ускладнення після операції.

Зі збільшенням терміну вагітності в жіночому організмі починається гормональна перебудова, що аборт порушує, відбувається збій, для відновлення потрібен час. Тому чим менше розмір порожнини матки і плодового яйця, тим, природно, менше ушкоджуються судини, а виходить, менш драматично протікає аборт.

Найкраще проводити його при 4-5-тижневій вагітності. При міні-аборті від металевих розширників відмовляються, тобто не піддають ризикові травми м'язовий апарат шийки матки, тоді рідше виникають ускладнення, що надалі нерідко стають причиною невинесення, якщо жінка захоче родити. При аборті на ранній стадії вагітності не потрібен загальний наркоз, що сам по собі - досить серйозне втручання в організм жінки. Міні-аборт жінкам проводять під місцевою анестезією.

Після міні-аборту жінці необхідно хвилин 30-40 полежати, а через 2-3 години вона може повернутися до повсякденного життя.

Ускладнень після міні-абортів у 5-6 разів менше, ніж після абортів, проведених традиційним способом. Але, на жаль, і при міні-аборті ускладнення все-таки трапляються.

Тому три-чотири дня після аборту варто уникати переохолоджень, виключати фізичні перевантаження. Протягом трьох тижнів забороняється статеве життя. Для того щоб скорочення матки проходило нормально, важливо стежити за своєчасним спорожнюванням кишечнику і сечового міхура.

Через два тижні після операції обов'язково потрібно показатися гінекологові, тому що в одного відсотка після міні-аборту все-таки можливе продовження розвитку вагітності - частіше в матці, рідше - поза нею. Причина в тім, що аборт проводився при малому терміну і перервати вагітність усе-таки не удалося або ж не розпізнали позаматкову вагітність.

Протипоказаннями до проведення міні-аборту можуть бути гінекологічні або загальзапальні й інфекційні захворювання.

Класичний аборт.

На жаль для багатьох жінок України цей метод є головним засобом запобігання від вагітності. За рік у світі 60 000 000 представниць прекрасної статі проходить через абортарій. З трьох вагітностей лише одна закінчується родами, а два - аборти.

Процес підготовки більш складний:

У стаціонарі лікар - гінеколог оглядає жінку на гінекологічному кріслі, уточнює термін останньої менструації, установлює передбачуваний термін вагітності. Заводиться спеціальна медична картка. Від жінки виходить письмове підтвердження про згоду на операцію і про те, що вона попереджена про можливі ускладнення.

Потім жінку консультує лікар - анестезіолог, цікавиться алергіями. Дістає письмову згоду на проведення анестезії.

Жінка проходить у малу операційну, одягає бахіли, лягає на крісло. Поруч знаходиться лікар, що робить аборт і анестезистка. Лікар у присутності сестри востаннє пропонує жінці відмовитися від проведення штучного переривання вагітності. Якщо ж жінка, незважаючи на домовленості, усе-таки хоче зробити аборт, анестезистка вводить Кетамін або Каліпсол. Через 20-30 секунд жінка непритомніє!

Суть аборту полягає у видаленні з матки заплідненої яйцеклітини. Спочатку піхву знезаражують спиртом і йодом. Потім спеціальними "кульовими" щипцями за верхню губу назовні з піхви витягають шейкові матки.

Щоб потрапити усередину матки, розтягують канал шийки матки спеціальними розширниками, по - науковому розширниками, що називаються, Гегара. Уводять спочатку самий тонкий розширник, потім заміняючи його на більш товсті.

На Заході близько 10 років використовуються одноразові східчасті дилятатори. У нас у силу росту гепатиту і ВІЧ - інфекції тільки почали задумуватися про застосування одноразового інструментарію. На жаль відносна дорожнеча одноразового гінекологічного інструментарію обмежує його широке застосування.

Після проникнення в матку доктор бере в руки кюретку ( мал.3). Треба помітити, що внутрішня сторона кюретки гостріше леза бритви. Саме цією гострою стороною лікар зрізує, внутрішній шар матки (ендометрій) разом із заплідненою яйцеклітиною (плодовим яйцем). А якщо великі шматки внутрішнього шару не хочуть відрізатися, те за допомогою абортних щипців /абортцанг/ їх попросту відкушують. Про те, що аборт закінчений, свідчить специфічних хрускіт, що створюється при терті кюретки об внутрішню поверхню матки (камбіальний шар ендометрія). На останньому етапі вводяться лікарські засоби, що скорочують матку.

Після вискоблювання проводять очищення порожнини матки за допомогою вакуум - екстрактора. В ідеалі після проведення аборту потрібно зробити гістероскопію або контрольний ультразвук, щоб переконатися, що аборт пройшов добре. Також необхідний масаж матки, особливо при першому аборті і призначення діадинамічних струмів. Додаткові дослідження і фізіотерапевтичні процедури дозволяють попередити ускладнення аборту.

Наркотичні засоби, призначені для анестезіологічного забезпечення аборту мають коротку дію (5-10 хвилин). Коли операція закінчується, жінку приводять у почуття. Потім на каталці з малої операційної переводять у палату. На живіт з метою профілактики кровотечі кладуть міхур з льодом. 2-3 години жінка знаходиться під спостереженням. Потім після обстеження, виписується додому.

Інші види абортів.

На терміну 18-27 тижнів часто застосовується метод інтраамніального введення рідин. Після розширення шийного каналу в матку вводиться довга товста голка, що проколює плодовий міхур і відсмоктує деяку кількість плодових вод. Після цього по цій голці в матку вводиться рівний обсяг концентрованого розчину повареної солі і глюкози. Згідно з науковими даними, на цих термінах у дитини вже з'являється чутливість, і смерть подібним чином є для нього найбільш болісною. Тільця дитини чорніють і зморщуються від зневоднювання й опіку концентрованим розчином солі. Через кілька годин після загибелі дитини починається родова діяльність, і організм жінки рятується від мертвого плоду.

При терміну вагітності до 27 тижнів може застосовуватися метод внутрішньовенного введення простогландинів, що викликають родову діяльність. На такому терміну дитини нерідко з'являються на світло живі і життєздатними, але врачі не застосовують ніяких терапевтичних заходів щодо відношення до них, залишаючи дитину умирати. Застосування простагландинів у потрібних дозах часто викликає різкі порушення в організмі жінки.
 

El-ninYO

Користувач
Реєстрація
17.12.08
Повідомлення
115
Репутація
0
cezar27 сказав(ла):
а як же друга заповідь,чи цього не стосується?
У каждого свои заповеди!!! Но....., конечно, аборт это не выход (хотя случаи бывают разные)
 

Gorleckiy

Користувач
Реєстрація
04.05.07
Повідомлення
41
Репутація
0
Black_Raven сказав(ла):
Тих, в кого народжуються уроди, треба стерилізувати... А заохочувати народжувати здорових людей, здатних народжувати здорових дітей. Тоді і абортів буде менше і дітей-волоцюг нікому не потрібних також...
Жизнь это безценній дар. Жаль, что многие "родители" ее так просто отнимают у своих же детей. Урод это еще как посмотреть. Есть "уроды", которые нобелевские премии получают, а есть красавцы, которые в прямом смысле слова - УРОДЫ, за что им и место в местах не столь отдаленных. Считаю, что вся суть в родителях и их отношении к жизни, а так же в не желании ими брать на себя ответственность, и отсутствии должного морального воспитания в семьях этих самых родителей.
kolya - отличный пример!
 

Gens

Користувач
Реєстрація
07.04.10
Повідомлення
172
Репутація
1
Іона сказав(ла):
А як ви до цього ставитися? Як ви думаєте, можна робити аборт?
Скажу лично за себя и свои взгляды... Первое. Чем рожать не желанных детей лучше отказаться от этой затеи. Второе. В очень редких случаях можно заранее узнать каким ребёнок родиться, если не вести это наблюдение у высококвалифицированных специалистов. Третье. На улицах больших и малых городов беспризорных детей от сотен до тысяч, - это не считая детских домов!!! Четвертое. Вы готовы ребенка удостоить такой участи??? Далеко не каждая мать имеет чувство ответственности и жажду материнства, многие девушки рожают от боязни не иметь больше детей. Иначе при встрече того единственного она рискует остаться не у дел, не родив ему ребенка... Я лично за аборты и считаю что малыш должен быть желанным и хотеть его родить должны оба и девушка и парень. А по статистике в инете 40% это залетные и свадьбы по этой причине считаю обманом собственного Я!!!
 

Ослик_Иа

Користувач
Реєстрація
01.04.07
Повідомлення
247
Репутація
25
Молодец, Gens! У меня вот времени не было это написать) Только собралась и вот! Я тоже обеими руками за! Мне настолько тяжело смотреть на очень бедные семьи, где родители алкоголики, на беспризорников и детей в детских домах, что я за! Обеими руками и всем чем только можно! Ни один ребенок не заслуживает такой жизни! Лучше совсем никакой, чем такая! Я бы вообще ввела программу государственную которой бы вводились жесткие ограничения на рождаемость. Чтоб ни одна наркоманка или алкоголичка не имели права родить. Пусть в меня после этого полетят "фуки" и какашки, и крики типа "все имеют право на детей" ... Не имеют! Не имеют они права на ребенка, совсем никакого. Вот это и есть самое настоящее издевательство над маленьким и беззащитным человечком- такая мама и жизнь! ИМХО

добавлено через 2 минуты
Gorleckiy сказав(ла):
... Что посеет человек, то и пожнет...(Гал.6:7)
Вот у вас правильная, в отношении этой темы, подпись. Нужны ли такие всходы хоть кому-нибудь, если не нужны даже своим родителям?

добавлено через 4 минуты
Gens сказав(ла):
В очень редких случаях можно заранее узнать каким ребёнок родиться
это уже не редкие случаи. до 10 недель берут анализ крови на генетику и сразу видно какие у ребенка есть генетические заболевания. это делается для того, чтоб успеть сделать аборт до разрешенного срока.
 

Gens

Користувач
Реєстрація
07.04.10
Повідомлення
172
Репутація
1
Ослик_Иа сказав(ла):
это делается для того, чтоб успеть сделать аборт до разрешенного срока.
Период вынашивания слишком важен для формирования плода... И никакой анализ на данный момент не способен отразить результаты. Только в момент появления малыша или малышки.
 

Ослик_Иа

Користувач
Реєстрація
01.04.07
Повідомлення
247
Репутація
25
до 11 недель делается анализ на наличие синдромов Дауна, Эдвардса и дефектов какой-то там трубки. Насколько я помню, их определяют по белковым отклонениям в крови. И если плохой узи-аппарат и ничего толком не видно. Это перестраховка. Я делала этот анализ и меня со 100% уверенностью уверили, что всё будет хорошо.
Анализ платный, около 200 грн 3 года назад, поэтому его не спешат никому предлагать и мне не предложили бы, не будь я полюбопытнее!

Поэтому, девочки, всегда интересуйтесь всем спектром необходимых вам анализов! Из наших врачей их нужно добывать, как уголь! У них видите ли то реактивы дорогие, то бланков нет!
 

Menta

Користувач
Реєстрація
19.09.06
Повідомлення
215
Репутація
12
Вот все тут пишут - Мы за аборты! А почему никто не пишет - Мы за контрацепцию и безопасный секс? Тогда и нежеланных детей не будет. Мозгами надо думать прежде чем в постель прыгать. Мы живем в 21 веке и сейчас такое разнообразие контрацептивов - на любой вкус и цвет. Конечно, видимо проще отправить на аборт, чем с детства объяснять ребенку что такое контацепция, нежеланная беременность и что с этого может получится.

А по поводу алкоголиков и наркоманов, то лучше бы создали программу стерилизации для таких людей, чтобы не размножались.

Я-против абортов! Жизнь дает Бог и ни один человек не имеет право ее отобрать.
 

Ослик_Иа

Користувач
Реєстрація
01.04.07
Повідомлення
247
Репутація
25
Menta сказав(ла):
А по поводу алкоголиков и наркоманов, то лучше бы создали программу стерилизации для таких людей, чтобы не размножались.
Это я не решилась написать, чтоб меня не сравнивали с учеными-нацистами, проводившими принудительную стерилизацию заключенных в концлагерях))) Это уж через чур жестоко! Но я поддерживаю! Пусть таким негуманным и антинациональным способом это можно было бы контролировать!
И это вообще не вариант, все могут становится на путь исправления, а стерилизация необратима. А те кто имеет доступ к контрацептивам и так не особо часто прибегают к абортам.

добавлено через 2 минуты
А какой алкоголик или наркоманка предпочтет презервативы за 30-70 грн или таблетки противозачаточные за 50-150 грн водке?
 

Menta

Користувач
Реєстрація
19.09.06
Повідомлення
215
Репутація
12
Ослик_Иа сказав(ла):
Это я не решилась написать, чтоб меня не сравнивали с учеными-фашистами, проводившими принудительную стерилизацию заключенных в концлагерях)))

Считаю, что лучше пусть стерилизируют таких мамаш и папаш, чем потом убивают или выбрасывают на улицу ни в чем неповинных ангелочков.
Даже если человек исправился, в генах остаются задатки. И в любой момент это может проявится у ребенка. Замкнутый круг получается. И его нужно разрывать.
Пусть меня осудят форумчани за столь резкие и грубые заявления, но это правда.


Ослик_Иа сказав(ла):
А те кто имеет доступ к контрацептивам и так не особо часто прибегают к абортам.

Доступ к контрацептивам имееют все. Их же не по рецепту продают. Да и купить их можно везде.
Просто одни считают, что в них нет необходимости, другие - недостаточно проинформированы, некоторые не используют, потому что считают, что это пустая трата денег и лучше купить бутылку, пачку сигарет или очередную дозу.

Так что недоступность контрацепции - это не оправдание для таких людей.
 

Gorleckiy

Користувач
Реєстрація
04.05.07
Повідомлення
41
Репутація
0
Эта тема, думаю может иметь продолжение.
Например, кто-то, ярый борец за чистоту нации предложит кастрировать всех молодых людей, которые по каким-то признакам не будут отвечать его стандартам... А кого не успели в зародыше, тех можно и в концлагерях газом... Ну, чтобы наверняка и по-быстрее. Белых - налево, а черных - направо. И те, кто сами сегодня ратуют за эти методы, сами могли бы оказаться на плахе, как "недочеловеки" Считаю, что абборты - это лишь оболочка одного из самых больших зол - геноцида. Воспитание, воспитание и еще раз - воспитание. У детей алкоголиков дети бывают гениями. Примером даже есть один из негров, его мать была алкоголичка, но одумалась и помогла встать на ноги сыновьям. Этого парня зовут Бен Карсон. Он сегодня один из немногих, что практикует в хирургии разделение сиамских близнецов. Я слышал, как он сам о себе рассказывал. Очень интересно. Даже фильм сняли "Золотые руки Бена Карсона" - рекомендую. Если бы его мамашу в период беременности "таво", то сколько бы несчастных сегодня страдали бы? Нет бесполезных людей в мире, каждый приходит в этот мир со своей судьбой.
Ослик_Иа,
А как решить, что взойдет? Только ли медициной, сдавая анализы? А как же душа? Или, сначала сеем в детях чувство отверженности и брошенности, а потом, когда они от такой жизни становятся наркоманами - кастрировать, или насильно подвергать абортам? Страшная перспектива...
С уважением.
 

Menta

Користувач
Реєстрація
19.09.06
Повідомлення
215
Репутація
12
Gorleckiy сказав(ла):
по каким-то признакам не будут отвечать его стандартам...
А никто не говорит о каких либо стандартах

Gorleckiy сказав(ла):
Воспитание, воспитание и еще раз - воспитание.

Целиком и полностью согласна

Gorleckiy сказав(ла):
У детей алкоголиков дети бывают гениями

Во всех правилах есть исключения, но это единичные случаи
 

Gens

Користувач
Реєстрація
07.04.10
Повідомлення
172
Репутація
1
Menta сказав(ла):
Доступ к контрацептивам имееют все. Их же не по рецепту продают. Да и купить их можно везде.
А вот и ответ:
Ослик_Иа сказав(ла):
А какой алкоголик или наркоманка предпочтет презервативы за 30-70 грн или таблетки противозачаточные за 50-150 грн водке?
Разные отбросы не будут пользоваться дорогими контрацептивами, а от дешевых сами знаете можно ими и не пользоваться, - толку ноль, ни удовольствия, ни здоровье не сберечь... А за себя лично скажу что за всю свою жизнь пользовался пару раз, (никогда не залетал) мы с женой разное пробовали из контрацептивов. В общем лет 10 не используем и только хотим увеличить нашу семью. А за работой пока некогда... Но наш сын был и есть желанным и мы довольно много усилий приложили что бы он родился здоровым в здоровой семье. И глядя на этот беспредельный бардак в стране и как молодёжь будет поступать? Воспитание - это одно, а средства, совсем иное. Я за аборты, так - как считаю это более гуманно чем плодить опять же отбросов... Повторяю, это сугубо моё мнение.
 

kredit_s

Користувач
Реєстрація
18.12.09
Повідомлення
998
Репутація
9
ykuzcwEQ_-I.jpg
 

Ослик_Иа

Користувач
Реєстрація
01.04.07
Повідомлення
247
Репутація
25
kredit_s,
а как это абортов 6 миллионов, а теряют 1,5? а 4,5 - это что, аборт не получился и вот вам чадо?
 

kredit_s

Користувач
Реєстрація
18.12.09
Повідомлення
998
Репутація
9
спросите у автора