vk713,
а я і не казала, що як тількі лікарь відправив, тра бігом бігти і робити! треба мінімум поїхати кудись і продіагностуватись припустимо у луцку, рівному чи киеві. я вам про те, що існують дійсно медичні показники, "краснуха", торч-інфекції, гемофілія, венеричні захворювання, кесарів розтин і ще з десяток. консультуватись треба не в одного лікаря це 100%, але якщо дійсно показник серьойзний(знову ж про "краснуху" це один з перших показників), не варто ризикувати. і не треба засуджувати когось, це дуже легко. я рада, що у вас все дійсно закінчилось добре, але я знаю жінок, які робили аборти за медичними показниками і страждали від цього. і я їх не засуджую. і доречі припустимо у вашої жінкі троє дітей, всі народжені через кесарів розтин. лікарі перевязали труби, але невдало і вона знову завагітніла після операції. вона реально може загинути, будь-якій лікарь відправить на аборт. ви будете ризикувати її життям?
а ще існують соціальні показники. знову ж про згвалтування, припустимо групою пьяних відморозків, що народжувати? інцест? коли вагітніють від батьків?
не треба вішати на мене ярлик жахливої людини.ситуації бувають різні! не треба все валити в одну велику кучу і кричати, які всі жінки, що робили аборти свині! в деякіх випадках на такі вчинки є серьойзні причини...
з.і. і ще раз не дай боже комусь робити вибір.