Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Я плохо разбираюсь в поведении рыб: никогда не занималась рыбками, аквариум мне достался по наследству: подскажите, это нормально когда золотая рыбка плавает брюхом к верху.
malbero92,
В помощь гугл,введите "Золотая рыбка плавает к верху брюхом".Там найдете ответ,на ваш вопрос мне нет смысла писать так как вы это можете сами прочесть.Немного прочитав,понял что можно исправить ситуацию в лучшею сторону.Удачи
Підскажіть будь ласка!
На днях переселяв своїх гуппі у новий(просторніший) акваріум, робив як то кажуть усе як книга пише) Перші 2 дні було усе нормально, але згодом рибки стали плавати по верху і задні плавники значно звузилися! Уже майже половина загинула не помогла відсадка у старий акваріум((
З чим це може бути повязано підкажіть. У магазинах кажуть що нехватка кисню але це навряд оскільки у старому акваріумі вони почували себе нормально да і переселення не було
Можливо у когось є металеві скоби на лампи Т8, спробував пластикові - не те, одні слабо тримають в інші лампу легше роздавити ніж вставити, є на різного роду сайтах, але платити за доставку втричі більше ніж за товар не хочу
Я приблизно такий самий планую замовляти - напевно Д120 х В45-55 х Ш55.
Де замовляли, скільки заплатили, доставка?
45 см - висота?
Який грунт і де замовляли?
Замовляв в Руслана з Острога, ще не забрав сьогодні-завтра маю забрати як там в нього вийде 130(Д)х45(Ш)х55(В) з 10-ки з д-ма ребрами, грунт кварцеви пісок 3-8 брав в нього ж
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.