Аквариум как хобби

• Автор теми Автор теми Feb
  • Дата створення Дата створення
да но не так аж шоб насмарк проходив
2 вуалохвостих на 30л

Buhgalter, Може погано помили те що знаходиться в акваріумі (камні і т.д.) або сиплете багато корму.

Buhgalter, скоріш за все, шо даєш забагато корму. Треба стільки давать, шоб за декілька хвилин вони зїдали весь корм.

дякую буду менше корму буду давати

Я плохо разбираюсь в поведении рыб: никогда не занималась рыбками, аквариум мне достался по наследству: подскажите, это нормально когда золотая рыбка плавает брюхом к верху.

malbero92,
Нет это не нормально!

может кто то знает как ей помочь, подскажите пожалуйста, очень жалко рыбу.

malbero92,
В помощь гугл,введите "Золотая рыбка плавает к верху брюхом".Там найдете ответ,на ваш вопрос мне нет смысла писать так как вы это можете сами прочесть.Немного прочитав,понял что можно исправить ситуацию в лучшею сторону.Удачи

Підскажіть будь ласка!
На днях переселяв своїх гуппі у новий(просторніший) акваріум, робив як то кажуть усе як книга пише) Перші 2 дні було усе нормально, але згодом рибки стали плавати по верху і задні плавники значно звузилися! Уже майже половина загинула не помогла відсадка у старий акваріум((
З чим це може бути повязано підкажіть. У магазинах кажуть що нехватка кисню але це навряд оскільки у старому акваріумі вони почували себе нормально да і переселення не було

yarema,
Как часто подмены делаете?Какой обем аквариума?

підміну ще не робив по причині що тижня навіть не пройшло після заселення риб, об єм 40 літрів

Возможно болезнь какая та,пробуйте для профилактики синьку лить,1\3 воды менять каждую неделю

Хто може допомогти пошаманити з кришкою, приймаю фіз.допомогу за пиво і поради

пиши звони допоможу 0673820440 Володимир

Можливо у когось є металеві скоби на лампи Т8, спробував пластикові - не те, одні слабо тримають в інші лампу легше роздавити ніж вставити, є на різного роду сайтах, але платити за доставку втричі більше ніж за товар не хочу

купи водонeпроникн1 пaтрони нa всe життя.

Доброго дня, планую на суботу 17.08.2013 запуск акваріуму (130х45х55), в зв’язку з цим прийму в дар (куплю за помірну плату) акваріумні рослини

• Подобається
Реакції: Oleg_P
Доброго дня, планую на суботу 17.08.2013 запуск акваріуму (130х45х55), в зв’язку з цим прийму в дар (куплю за помірну плату) акваріумні рослини

Я приблизно такий самий планую замовляти - напевно Д120 х В45-55 х Ш55.
Де замовляли, скільки заплатили, доставка?
45 см - висота?
Який грунт і де замовляли?

Замовляв в Руслана з Острога, ще не забрав сьогодні-завтра маю забрати як там в нього вийде 130(Д)х45(Ш)х55(В) з 10-ки з д-ма ребрами, грунт кварцеви пісок 3-8 брав в нього ж

• Подобається
Реакції: Oleg_P