Ох... Хочу висловити свою "подяку" колишньому офтальмологу дитячої лікарні(чи то полікліннікі), Івановій... х.з. не буду багато казати... я на Вас зла не тримаю, не дивлячись на 8 років тих болючих уколів, походів до Вас та іншого. Перечитайте книги по офтальмології, згадайте скільком людям Ви поставили не вірний діагноз, тим самим загостривши його, а той довівши до того, що хвороба настільки загострилась, що стала не виліковною.
Та й новий лікар дитячої полікліннікі не спєц, пригадую сижу на лівці, черга велика, а вона тишко-нишком втікла через інші двері і пішла в садочок по дитину.
От кому хочу висловити справжню подяку, буз сарказму так це Комісаровій Н.О. та Романів... забув

та всьому лор-офтальмологічному відділенню це люди які дійсно розуміються в своїй справі і добре відносяться до пацієнтів. Так тримати!
добавлено через 13 минут
Забув ще додати до подяки:
Не знаю прізвища але дякую лікарю урологу, звернувся з біллю почках, за день були готові всі результати, особисто подзвонила на УЗІ до лікаря, і попоросила його затриматись (той уже мав іти додому) аби він оглянув мене.
Забув ще додати до "подяки":
Тьотьку з реєстратури (я не знав що моя медична карта була вдома) яка ніяк не хотіла мені виписати амбулаторий листок, то їй документи давай, то хоч студентський, то студентський не влаштовує, то те не так, ну поки не наїхав не добився свого.
І Борсуку - лікарю невропатологу (він?) чєлавєк с красним ліццом і разящім пєрєгарам, Ви ж лікар, не чули про шкідливість алкоголю? Чи "в мєдєцину раді спірта"?