. Я на приклад рахую, що ни Еріксон, ні Макларен не змогли зробити з купи талановитих зірок, боєздатної команди(про що пиходиться тільки жалкувати, гравці там зібрані хороші):-( Да він не просто витягнув все можливе, а і все не можливеTr@mP сказав(ла):а пример когда тренер вытянул "все возможное" из своих подопечных - это отто рехагель на последнем ЧЕ. вот это я понимаю вытянул!
Да повезло ребятам.це наверно група смерті.Yaris сказав(ла):Группа С
Голландия
Италия
Румыния
Франция
не наверно, а воно так і є, жаль шо франція і італія знову разом в групі..._NgArT_ сказав(ла):це наверно група смерті.
Хех для Россії теж гарна група краще чим нам на ЧС 2006Yaris сказав(ла):Греция
Швеция
Испания
россия
))чого двух там всі команди непогані тим більше згадайте як збірна Греції зробила фурор в історії --виграла ЄВРО -04 вся Європа була в шоці_NgArT_ сказав(ла):можна буде подивитись футбол двох класних каманд.
)).я не думаю шо тут во всьому треба винить тренера, як дехто це робитьV@r4yN сказав(ла):Англія вопше красавци даже не вийшли!!!!!
Тут справа не в везінні, а в тому що вони самі винні в тому що сталося(хоч як б мені не подобалась ця команда, але заперечувати очевидне не має сенсу!!!!:-( ). Все було у них в руках(вірніш в ногахShooter сказав(ла):тут на мою думку діло в везінні не повезло хлопцям , просто-напросто
)!!!!я так понял это камень в мой огород...Yaris сказав(ла):я не думаю шо тут во всьому треба винить тренера, як дехто це робить