Трохи з запізненням, але своє "фе" теж хочу висловити)
Знахарь сказав(ла):
Смішно...команда пройшла таку важку кваліфікацію :
Феєнорд, Боруссія...в чемпіонаті вдало виступає...куча нових гравців...питається що ще з Сьоміна хотіти.
Феєнорд, середній вік гравців 22 роки, бюджети команд також знаходяться в різних вагових категоріях. Боруссія, добряче ослаблена після літніх трансферів (хоча, признатись я й не надіявся, на те, що і цю борусію динамо зможе пройти), яка розривала динамо на оліпійському. Трансфери, динамо провело не погані, але в центарльну зону відразу 3 гравці, при тому що крайні захисники з обох флангів просто убожесвта, якось трохи не так мало б бути, як на мене)
Перемоги в чемпіонаті були, алебули вони зовсім не впевнені, можна сказати валідольні) Гри як не було, так і нема, що ще хотіти від сьоміна)))
добавлено через 2 минуты
Знахарь сказав(ла):
ти дивився останній матч проти Шахтаря?....в Динамо були перспективи на майбутнє.
Хех) М`ягко сказати, після того матчу була повна відсутність перспектив)
добавлено через 3 минуты
Ozzy сказав(ла):
голосно сміявся коли матч англія - україна дивився?)))
Цей матч витягнув один гравець, ну зовсім не бачу в цьому заслуги блохіна. Вся гострота йшла з лівого флангу, жодного загострення церез центр чи лівий флангза весь матч не було) отакі от помідори)
добавлено через 5 минут
Знахарь сказав(ла):
на рахунок Блохіна - то це не клубний тренер
А от мені, наприклад, здається що такий диктатор, якраз те що треба зараз київській команді, в якій нема жодної дисципліни і в якій кожна макака дозволяє собі прирікання з тренером, Блохін цього не дозволить