б\п нету мадиратара штоп выдал дижурный пацрачнег...3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):взагалі нафік сюди писати
и ващще нана или сасдадь темку КУЕФА, иль лигу пириминафать в "ефракубке"
б\п нету мадиратара штоп выдал дижурный пацрачнег...3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):взагалі нафік сюди писати
Є ще Новини. Якраз підходить для свіжиньких результатів!!!Tr@mP сказав(ла):КУЕФА, иль лигу пириминафать в "ефракубке"
це не сенсація, нефтяник не перший раз вже класно грає з фаворитами дніпро злив матч, так само як і для динамо....Twisted сказав(ла):знов СЕНСАЦИЯ Дніпро-Нефтяник-1-1
Мда... Дніпро вже, мені кажеться, потроху здає:-(Twisted сказав(ла):І знов СЕНСАЦИЯ Дніпро-Нефтяник-1-1
дніпро вже з динамо неграло, дніпро яке ми бачили осінню, не показало свою гру з динамо....Lezha_gangstar сказав(ла):Напевно після того розгромного проіграшу Динамо Києву...
Я думаю это просто адаптация новых игроков в коллектив.Yaris сказав(ла):дніпро вже з динамо неграло, дніпро яке ми бачили осінню, не показало свою гру з динамо....
Скажи пліз!! На який це ти сайт заходиш??miwania сказав(ла):В этот пройдут матчи Чемпионата Украины.
Вчера был сыгран один матч. Думаю всё ясно что рисунке изображено.
Cенксmiwania сказав(ла):честно говоря это мне 3о3о показал.
http://www.sport.com.ua/
3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):Карпати- Динамо 1:2 Рахунок залишився незмінним хоча хочеться відмітити гру Карпат у другому таймі грали пречудово, але вразити ворота Киян які майже не атакували, а тільки оборонялися, не вдалося, то майстерності не вистачало то Шовковський грав вправно.
Шахтар- Металіст 4:1
Зохоплюючий матч верхів турнірної таблиці. Металіст грав добре, але не довго, забивши першими гол з пенальті продовжували атакувати, але гра Брандао та Чигринського на другому поверсі зламали Харківчан, після першого тайму 2:1, у другому таймі Металіст припускався значних помилок як при передачах так і в обороні. Шахтар після вилучення Срни заробив штрафний яки бездоганно виконав Фернандіньо, пробивши повз стінку та в "очко" голкіпера. І вирішальну жирну крапку у доданий арбітром час поставив Луіс Адріано на 94-й хвилині після пасу Ратца прострелив у пусті ворота.
обидва матчі дивився з великим задоволенням, щоб і інші клуби показували таку гру наш чемпіонат мав би значно вищий рейтинг. чого і всім бажаю