Ну тут я з тобою не згоден... хоч як би грали харків"яни, Динамо при сьогоднішньому тренері і положенні в чемпіонаті(бореться за чемпіонство, але в Шахтаря на матч більше...) буде перемагати(ну старатися буде точно...)! Мій прогноз: кияни накліпають 2-3 м"яча, а у відповідь можуть отримати максимум 1 і то, коли вже в кінці матчу розлабляться... ну там подивимося...vk713 сказав(ла):Харків 1-1 Динамо
Ну тут важко щось спрогнозувати... Арсенал набирає обертів... Шахтар навпаки збавив хід... Враховуючи останні події, пов"язані із майбутньою зміною тренера, виникають різні роздуми:vk713 сказав(ла):Арсенал 1-2 Шахтар
1) Луческу доведе команду до чемпіонства, і завершить свою кар"єру в цьому клубі на "мажорній" ноті...
2) Луческу відверто п**сре остаток чемпіонату - все одно вже валить в Румунію, то нах** йому здався той Шахтар...
Взагалі з тренерами зара в українських клубів проблема: найти хороших(дійсно хороших!) тренерів дуже важко... Приклад: Динамо, яке до Сьоміна перепробували величезну кількість тренерів... ну, хвала Богу шо кияни найшли свою гру(і то, з переходом Сьоміна їм підфартило... ну і помогли бабки Суркіса...)... Щодо Шахтаря - тут все важче, враховуючи амбіції клубу, важко підібрати тренера, який би дав результат...Ну... будемо надіятись що Ахметов зробить все(я повторюю ВСЕ!!!) щоб Шахтар, мінімум остався на даному(більш-менш високому) рівні гри... а в перспективі взагалі доріс до Ліги Чемпіонів(мається на увазі не групову стадію а плей-офф ЛЧ чи УЄФА)... Ось так...
Решта прогнозів:
Кривбас 1-0 Нафтовик(або нічия...)
Дніпро 2-0 Ворскла - тут дніпропетровці повинні перемагати...