PATRICK
Користувач
- Повідомлення
- 254
- Репутація
- 0
а ти наївний. думаєш, тут в Україні одні патріоти живуть? а за кордоном буржуї і запроданці?Arto сказав(ла):Якщо вона патріотка України, то чому живе в Франції?
а ти наївний. думаєш, тут в Україні одні патріоти живуть? а за кордоном буржуї і запроданці?Arto сказав(ла):Якщо вона патріотка України, то чому живе в Франції?
PATRICK, ти певнощо накрутив моє повідомлення. Я знаю що Українців за кордоном багато, більшість на заробітках. Багато хто пересилився за кордоном, можливо хотів би повернутись, але є й такі що не хочуть повертатись. Знаю людей, які не поважають нашу країну. І на мою думку, патріот повинен любити свою країну всім серцем, підтримувати її першість, вважати її найкращою.PATRICK сказав(ла):а ти наївний. думаєш, тут в Україні одні патріоти живуть
нє. бачу ти шось не пойнявArto сказав(ла):Багато хто пересилився за кордоном, можливо хотів би повернутись, але є й такі що не хочуть повертатись. І на мою думку, патріот повинен любити свою країну всім серцем, підтримувати її першість, вважати її найкращою.
слухай. якщо тобі тут запропонують роботу (якщо запропонують. зазвичай приходиться самому шукать) за якихось 200 убитих єнотів? (чи в шалаші житимеш)Arto сказав(ла):PATRICK, загалом я з тобою згоден. Тоді потрібно було б дати відповідь на моє питання [_NiKoLe_], бо мені цікаво чому її тітка в Франції, а не в Україні.
Якби в мене був вибір залишитись в країні, хоч і за менший комфорт, то я б залишився. Але, що якби було б дуже вигідна робота, то я б погодився, але з часом повернувся б на Батьківщину.PATRICK сказав(ла):якщо ти закородоном, ти ж можеш цілком брати участь у діяльності діаспори, жити активним культурним життям своєї країни
Справжній патріот.PATRICK сказав(ла):більшу частину свого життя прожив закордоном, але нема йому рівних у відношенні до своєї Батьківщини
це поки на шиї у батьків, то казать легко. якщо товари споживання ростуть в ціні частіше ніж зарплата, далеко на одному ентузіазмі не проїдеш.Arto сказав(ла):Якби в мене був вибір залишитись в країні, хоч і за менший комфорт, то я б залишився
зазвичай всі так виїжджають. але чекають, коли дома стане кразе жить, тоді приїду. на жаль, краще не стаєArto сказав(ла):Але, що якби було б дуже вигідна робота, то я б погодився, але з часом повернувся б на Батьківщину.
Нажаль так і є. Але я щиро вірю, що колись стане краще.PATRICK сказав(ла):на жаль, краще не стає
Надія помирає останньоюArto сказав(ла):Але я щиро вірю, що колись стане краще.
Може вона виїхала ще під час війни? Зараз їй вже за 60 і переїзджати для неї дуже складно. Адже це зміна комфорту життя, це життя підArto сказав(ла):Якщо вона патріотка України, то чому живе в Франції?
Може - це догадка.Чи може ти знаєш тітку[[[____NiKoLe____]]]vk713 сказав(ла):Може вона виїхала ще під час війни?
vk713 сказав(ла):Може вона виїхала ще під час війни? Зараз їй вже за 60 і переїзджати для неї дуже складно. Адже це зміна комфорту життя, це життя під
керівництвом такої влади.... Я її розумію. І за кордоном вона має змогу
більше допомогти Україні, ніж тут. Пам'ятаєте, Канада першою визнала
незалежність України. Чому? Дуже велика і впливова діаспора
Arto сказав(ла):PATRICK, загалом я з тобою згоден. Тоді потрібно було б дати відповідь на моє питання [_NiKoLe_], бо мені цікаво чому її тітка в Франції, а не в Україні, і чому вона є великою патріоткою.
Arto сказав(ла):Якщо вона патріотка України, то чому живе в Франції?
В чому проявляється її великий патріотизм?
Arto сказав(ла):[[[____NiKoLe____]]], а на саме головне питання ти не відповіла.
Цитата:
В чому проявляється її великий патріотизм?
Я так не вважаю. У кожного свої погляди. Так ти правий, народ треба поважати. А політику, як український народ не любив, так і не любить. За що її поважати? Вони ніяк не можуть наїстися своїми грошима. І яка повага в них до свого народу?Знахарь сказав(ла):це перш за все любов до своєї країни, а країна - це люди...якщо людина хоть трішки неповажає свій народ... Патріот-це людина, якій подобається все в своїй країні....і політики, і зарплати, і люди, і все все все....