Я так не вважаю. У кожного свої погляди. Так ти правий, народ треба поважати. А політику, як український народ не любив, так і не любить. За що її поважати? Вони ніяк не можуть наїстися своїми грошима. І яка повага в них до свого народу?Знахарь сказав(ла):це перш за все любов до своєї країни, а країна - це люди...якщо людина хоть трішки неповажає свій народ... Патріот-це людина, якій подобається все в своїй країні....і політики, і зарплати, і люди, і все все все....
перегнув дальш нема кудаЗнахарь сказав(ла):Патріот-це людина, якій подобається все в своїй країні....
тобі все подобаєцця?Знахарь сказав(ла):то значить все таки щось їм і не подобається на своїй землі...
...тебе почитати то дійсно можна зі сміху луснути...PATRICK сказав(ла):тобі все подобаєцця?
ти патріот?
...з твоїх слів ...я можу жити в другій країні...говорити на другій мові....і при цьому бути патріотом своєї країни....даааа... з такими понятями, наш народ дійсно далеко зайде...PATRICK сказав(ла):а якшо в тебе буде можливість виїхать жить і працювать за дорожче (на порядок ).
де б ти залишився?
одного разу, дозволив Бог для українця, загадати любе бажання, але при цьому сказавши,що сусід получить в два рази більше...довго думав чоловік...і накінець сказав : "виколи мені одне око"
не перегинай. не впадай у крайнощі. то ж не всьо так категорично.Знахарь сказав(ла):Бачив я таких патріотів...в Штатах такого брата хватає...да і в Євросоюзі непогано живуть...сидять за столом пьють горілочку...і кричать, один перед другим, в повний голос, які вони патріоти
харош гнать.і приїжджаючи в Україну, починають розказувати, які вони патріоти
...взагалі то я поважаю всіх людей...мені немає різниці, яка в нього національність, колір шкіри...чи говорить він по російські, чи по китайські...чи живе на Сході чи на Заході...якщо хтось погане буде говорити про історію мого народу чи національні символи, я завжди стану на захист...так само якщо якийсь націоналіст буде ображати інші народності нашої країни...я також в стороні не залишуся...на мою думку патріотами не народжуються, а стають...і в першу чергу все залежить від самої держави...на яких принципах вона виховує свою націю...PATRICK сказав(ла):я так розумію, ти ладен любить кожного, хто живе тут і скаже шо українець?
Саме це я і вважаю патріотизмом.Знахарь сказав(ла):якщо хтось погане буде говорити про історію мого народу чи національні символи, я завжди стану на захист...
а якщо людина за певних обставин живе не на Україні, але попри всі твої попередні слова, любить свою Батьківщину, знає її історію, поважає традиції?Знахарь сказав(ла):...взагалі то я поважаю всіх людей...мені немає різниці, яка в нього національність, колір шкіри...чи говорить він по російські, чи по китайські...чи живе на Сході чи на Заході...якщо хтось погане буде говорити про історію мого народу чи національні символи, я завжди стану на захист...
згоден. держава має виховувати достойних наслідників для підтримування, продовження справ у національних інтересах.Знахарь сказав(ла):і в першу чергу все залежить від самої держави...на яких принципах вона виховує свою націю...
...він має бути патріотом тієї країни в якій живе...PATRICK сказав(ла):якшо живеш не на Україні, то двері до лав патріотів закриті?
чити думаїш, шо переїхавши на деякий час (нехай тобудуть заробітки, тимчасові проекти, з інших причин...) до іншої країни ти вже не патріот?Знахарь сказав(ла):...він має бути патріотом тієї країни в якій живе...
...я думав Патрік, що ти сам здогадаєшся, який звязок має місце проживання до патріотизму...і так представ собі ситуацію, що інші національності, які проживають на території України...насправді є патріотами зовсім других країн... і до чого це може привести...далі розвивати свою думку мені впадляк...думаю сам зможеш зрозуміти, що я хотів сказати...да і ще добавлю, що заробітки ніякого відношення до місця проживання не мають...якщо це тимчасово...PATRICK сказав(ла):дуже прошу пояснить: як місце проживання впливає на патріотизм?
оті інші національност працюють на ТВОЮ країну, даючи їй шанс зрости економічно і всьо такоє... де трабла?Знахарь сказав(ла):інші національності, які проживають на території України...насправді є патріотами зовсім других країн... і до чого це може привести...
Патриот: человек, который не заказывает блюдо, указанное в меню, если не может выговорить его названиеЗнахарь сказав(ла):А насправді, що включає в собі таке слово як патріот?
ну на рахунок людей ще куди не йшло, але пардон, щого це мені мають подобатись політикі і зарплати??? з якої це радості???Знахарь сказав(ла):Патріот-це людина, якій подобається все в своїй країні....і політики, і зарплати, і люди, і все все все....
поясніть а чому ні???Знахарь сказав(ла):..з твоїх слів ...я можу жити в другій країні...говорити на другій мові....і при цьому бути патріотом своєї країни....даааа... з такими понятями, наш народ дійсно далеко зайде...
а не блін! то ж тра сидіти вдома на ср*ці під батареєю, дудлити горілочку тутечкі і кричати один одному," ! якій я патріот!!! то торба, от живу в гівні, грошей на хліб нема, дітей вдягнути нема, вивчити нема. но я блін патріот!!! я звідси нікуди не поїду! і грошей мені не треба і дітям не треба, виховую патріотами"Знахарь сказав(ла):Бачив я таких патріотів...в Штатах такого брата хватає...да і в Євросоюзі непогано живуть...сидять за столом пьють горілочку...і кричать, один перед другим, в повний голос, які вони патріоти...оце дійсно справжні сини і доньки своєї Батьківщини...на них держиться вся наша Україна...
А ще є набагато крутіші патріоти...заробітчани, які їздять в Росію на заробітки...поїдуть, пороблять на клятих москалів...і приїжджаючи в Україну, починають розказувати, які вони патріоти, як вони ненавидять російської мови, самих росіян...
...свої казочки підете в дитячий садок розказувати...да любий би з ваших знайомих, положив би великий "болт" і на Україну і на її народ, якби йому тільки би запропонували більш менш пристойну роботу і зарплату за кордоном, да і сімю свою забрав би туди, звісно якщо ваші друзі в Острозі на "учеті" не стоять...а так люба нормальна людина зробила би саме так...і не потрібно мені тут таких голосних слів говорити про патріотизм... найшлася тут Жанна Дарк...TALIKA сказав(ла):далі заробітчани. ви знаєте у мене багато знайомих на заробітках за кордоном і що всі вони не мають права називатись патріотами???це з якої такої радості? так, люди є різні. дехто вирвавшись звідци спить і бачить як би на пмп залишитись за кордоном. але є інші. так вони на заробітках, бо там платять більше, бо треба квартири тут купляти, дітей вчити, на старість відкласти.
...ви ще забули додати спортсменів...от Андрій Шевченко (нападник Челсі)TALIKA сказав(ла):митців, журналістів, вчених, письмеників, поетів. дехто повернувся, а дехто не може, бо там вже родини, домівки, але вони свою країну люблять, не забувають, цікавляться її життям і працюючи у благодійних фондах їй допомагають.
ти ще згадай Тараса Шевченка, який у свій час проживав у Петербурзі. невже і він не дотстойний Вашого титулу "патріот" ???Знахарь сказав(ла):...ви ще забули додати спортсменів...от Андрій Шевченко (нападник Челсі)
ну... крім Вас, пане Великий Патріот, мабуть більш нікого...і взагалі я своїми постами хотів показати, що патріотів в нашій країні дуже мало...