Знахарь сказав(ла):
...свої казочки підете в дитячий садок розказувати...да любий би з ваших знайомих, положив би великий "болт" і на Україну і на її народ, якби йому тільки би запропонували більш менш пристойну роботу і зарплату за кордоном,
а ви за моїх знайомих не підписуйтесь. може хтось би і поїхав, і родину би забрав, а дехто і відмовився би, бо і тут непогано живе і країну свою любить.
Знахарь сказав(ла):
звісно якщо ваші друзі в Острозі на "учеті" не стоять...
ну мої друзі взагаліто все більше в адміністраціях і на престижних роботах працюють. так вже склалось.
Знахарь сказав(ла):
.і не потрібно мені тут таких голосних слів говорити про патріотизм... найшлася тут Жанна Дарк...
ууу. а хто тут почав кричати хто є "патріотом", а хто ні? ну в такому разі ви напевно тру-патріот, який тількі один і знає кого називать "патріотом" а кого ні, чи не так?
Знахарь сказав(ла):
...ви ще забули додати спортсменів...
цікаво цікаво. скільки років Кличкі жили і тренерувались у німечинні, а на ринг виходили з прапором України на плечах? а скільки наших спортсменів тренуються і проживають за кордоном, тому що тут просто нема де тренуватись, га? але чомусь більшість на олімпіадах і змаганнях Україну представляють і нагороди отримують під гімн України. і, доречі, може то не ваша справа, яке громадянство має син Кличка? може це справа самого Кличка, людини, яка для іміджу країни зробила більше ніж усі наші політики каголом своїм. ( і доречі сина Шевченко називала його дружина і як мати вона напевно могла назвати як хотіла.) і знову чи маете ви право судити людину, яка має "золотий мяч" як найкращій футболіст європи і допомагала/є фінансувати дитячу збірну України? доречі десь тута ви розписували, як українські діаспори з закордону допомагають дитячим будинкам і інтернатам на Україні.
Знахарь сказав(ла):
краще Вам Таліка піти десь на вуличку пройтися,подихати свіжим повітрям,та й послухати як наш народ живе...а то складається враження, що крім форума ви більше і ні з ким не спілкуєтесь...да і телевізора в Вас немає...десь колись ви писали...
ви так переймаєтесь моїм самопочуттям? ой прошу не треба. про мене є кому піклуватись. і гуляю я не менше двох годин на день) дитина, бачте)
а телевізора не маю, це правда. а навіщо? високоінтелектуальний "дом2" дивитись?
"танці з зірками"?
і дитині своїй мізки засмічувати непотрібом типу "покемонів" і "сейлормун" не збираюсь. нє, у мене малий має чудову колекцію нормальних, адекватних фільмів і мультиків і переглядає періодично. а ще він вчить букви, малює і танцює. чи ви напевно думаєте, що єдине джерело інформації це телебачення? а про газети, журнали, інтернет ви чули? я багато з людьми спілкуюсь, так що ви не переживайте, у мене друзі і знайомі по всій Україні живуть, я багато подорожую і щось вже напевно знаю як хто живе.
і на рахунок форуму не переймайтесь. бачте я сюди захожу через інтернет, а інтернет у мене швидкісний, якісний і працює цілодобово. от в мене сторінка форуму, а з нею ще двадцять згорнуті у браузері лежать. мені так зручніше.
а загалом то не ваша
соба справа чим я займаюсь і де знаходжусь. це форум і якщо хтось має від вас іншу думку, хм, ну таке вже життя, а висловлювати свої думкі має право кожен. і не тра було переходити на особистості, ок?
Знахарь сказав(ла):
...да і ще...даю вам домашнє завдання...
домашні завдання давайте своїй дружині (як там, знайшли таку, що весь час слідкує за собою?), своїй дитині ну на крайній випадок своїй мамі. ок?
Знахарь сказав(ла):
p.s. ще би хтілося дати Вам Таліка маленьку пораду...дуже вже агресивно Ви свої пости пишете...сходили би Ви провірилися...а то так і до нервового зриву себе доведете..
ой! мій "агресивний пост" викликав у вас занепокоєння? та ви що?
не переживайте, з нервами у мене все ок.
а моя агресія цілком направлена на ваші коментарі.
ти ба "хто за кордоном, той не патріот" і цими висказуваннями ви особисто мене образили, бо є у мене друзі і рідні за кордоном. хтось навчається, хтось працює. і ті, хто працюють, поїхали не через марення про кращі краї, а щоб оплатити навчання дітей, операції рідним, окреме житло. і зрештою, декому не було що їсти.
а ще мене дійсно бісить, коли хтось вішає ярликі "непатріотів" мільйонам інших заробітчан, а у кожного були свої причини шукати роботи за кордоном.
з.і. і доречі я себе патріотом ніколи не називала. бачте, на мою особисту думку, патріоти окрім того щоб язиком чесати, мають ще для своєї країни щось робити. а я вдома виховую двох маленьких синів. Україну люблю, і мову, і історію, і культуру, і вишиванки, і пісні. і людей в цілому люблю, щоправда не всіх, від деякіх мене нудить.
успіхів і всіх благ.