Знахарь
Користувач
- Повідомлення
- 1 165
- Репутація
- 20
Я думав, що так "плоско" шуткувати вміють лише діти...PATRICK сказав(ла):ну... крім Вас, пане Великий Патріот, мабуть більш нікого
Я думав, що так "плоско" шуткувати вміють лише діти...PATRICK сказав(ла):ну... крім Вас, пане Великий Патріот, мабуть більш нікого
а ви за моїх знайомих не підписуйтесь. може хтось би і поїхав, і родину би забрав, а дехто і відмовився би, бо і тут непогано живе і країну свою любить.Знахарь сказав(ла):...свої казочки підете в дитячий садок розказувати...да любий би з ваших знайомих, положив би великий "болт" і на Україну і на її народ, якби йому тільки би запропонували більш менш пристойну роботу і зарплату за кордоном,
ну мої друзі взагаліто все більше в адміністраціях і на престижних роботах працюють. так вже склалось.Знахарь сказав(ла):звісно якщо ваші друзі в Острозі на "учеті" не стоять...
ууу. а хто тут почав кричати хто є "патріотом", а хто ні? ну в такому разі ви напевно тру-патріот, який тількі один і знає кого називать "патріотом" а кого ні, чи не так?Знахарь сказав(ла):.і не потрібно мені тут таких голосних слів говорити про патріотизм... найшлася тут Жанна Дарк...
цікаво цікаво. скільки років Кличкі жили і тренерувались у німечинні, а на ринг виходили з прапором України на плечах? а скільки наших спортсменів тренуються і проживають за кордоном, тому що тут просто нема де тренуватись, га? але чомусь більшість на олімпіадах і змаганнях Україну представляють і нагороди отримують під гімн України. і, доречі, може то не ваша справа, яке громадянство має син Кличка? може це справа самого Кличка, людини, яка для іміджу країни зробила більше ніж усі наші політики каголом своїм. ( і доречі сина Шевченко називала його дружина і як мати вона напевно могла назвати як хотіла.) і знову чи маете ви право судити людину, яка має "золотий мяч" як найкращій футболіст європи і допомагала/є фінансувати дитячу збірну України? доречі десь тута ви розписували, як українські діаспори з закордону допомагають дитячим будинкам і інтернатам на Україні.Знахарь сказав(ла):...ви ще забули додати спортсменів...
ви так переймаєтесь моїм самопочуттям? ой прошу не треба. про мене є кому піклуватись. і гуляю я не менше двох годин на день) дитина, бачте)Знахарь сказав(ла):краще Вам Таліка піти десь на вуличку пройтися,подихати свіжим повітрям,та й послухати як наш народ живе...а то складається враження, що крім форума ви більше і ні з ким не спілкуєтесь...да і телевізора в Вас немає...десь колись ви писали...
домашні завдання давайте своїй дружині (як там, знайшли таку, що весь час слідкує за собою?), своїй дитині ну на крайній випадок своїй мамі. ок?Знахарь сказав(ла):...да і ще...даю вам домашнє завдання...
ой! мій "агресивний пост" викликав у вас занепокоєння? та ви що?Знахарь сказав(ла):p.s. ще би хтілося дати Вам Таліка маленьку пораду...дуже вже агресивно Ви свої пости пишете...сходили би Ви провірилися...а то так і до нервового зриву себе доведете..
Знахарь сказав(ла):Я думав, що так "плоско" шуткувати вміють лише діти...
народна мудрість сказав(ла):як дбаєш, так і маєш
PATRICK сказав(ла):ти ж вроді нормальий чувак. з академії, вся фігня... маєш розуміть питання
натомість, ти опускаєшся до образ, переходиш на особистості...
негоже так поступати справжньому патріоту, який любить кожного, хто проживає у твоїй державі
перепрошую, але не треба рівнять всіх під одну лінійкуЗнахарь сказав(ла):просто Таліка, дуже негативно своїми постами впливає на людей...
значить не трішки. але то пусте.Знахарь сказав(ла):а в академії я ніколи не навчався...ти щось трішки наплутав...
таке враження, ніби Ви просто мутите воду в склянціPATRICK сказав(ла):дуже прошу пояснить: як місце проживання впливає на патріотизм? якщо буде Ваша ласка, опишіть логічний зв"язок (якщо він існує)
...я сказав свою думку...і в любій нормальній країні, рахується, якщо людина змінює своє громадянство, то яким він патріотом може бути?...це тільки в нашій державі, це рахується, чуть лі не взірцем для прикладу...PATRICK сказав(ла):таке враження, ніби Ви просто мутите воду в склянці
до чого тут громадянство? невже я десь сказав це слово?Знахарь сказав(ла):і в любій нормальній країні, рахується, якщо людина змінює своє громадянство, то яким він патріотом може бути
Знахарь, вимагаю сатисфакції.Знахарь сказав(ла):просто Таліка, дуже негативно своїми постами впливає на людей..
Знахарь сказав(ла):..і в любій нормальній країні, рахується, якщо людина змінює своє громадянство, то яким він патріотом може бути?
Цікаві роздуми. Дуже цікаві.Знахарь сказав(ла):Патріот-це людина, якій подобається все в своїй країні....і політики, і зарплати, і люди, і все все все....і із за цього, патріоти дійсно готові на великі геройства заради своєї Батьківщини...а те що там пишуть, що за кордоном дуже багато патріотів...то це смішно...да спору немає...ці люди поважають свою країну...але якщо вони за кордоном, то значить все таки щось їм і не подобається на своїй землі...
як думаєш, люди які в Нетішині народились, але працюють, скажімо в Славуті чи Острозі не патріоти свого міста?AdMiRaL_DyPa сказав(ла):Як на мене то краще шматок хліба і склянка води на Україні, ніж хліб і масло де інде!
Таки дійсно, не розумію думки, чому люди, що працюють за кордоном - антипатріоти? Тарас Шевченко більшість життя прожив за межами батьківщини... Чи може патріотизм - це смиренність до всього, що коїться і знаходиться в Україні? Щось на кшталт, "як живемо - так і добре, бо ми ж патріоти!", а якщо тебе щось не задовільняє в твоїй країні, то тобі тепер ганьба?PATRICK сказав(ла):чому патріотизм асоціюють з місцем проживання, місцем роботи чи здобування на прожиття?
Хтось таке говорив? хоч в якомусь пості про це йдеться? я не засуджую інших людей, які працюють за кордоном і нічого проти них не маю! в свому пості я говорив особисто за себе... Я хочу жити і працювати в Україні!Fess сказав(ла):Таки дійсно, не розумію думки, чому люди, що працюють за кордоном - антипатріоти?
Такі вислови більш відносяться до дегенератів, а не патріотівFess сказав(ла):як живемо - так і добре, бо ми ж патріоти!
А хіба любов до країни можна розділяти на нинішню, колишню чи майбутню? Я люблю її за те що я тут родився, виріс. Люблю її історію, яка безперечно є унікальною! Люблю український народ, звичаї, наші традиції.Fess сказав(ла):І взагалі, нашу нинішню Україну, відверто кажучи, немає за що любити
Тикни мені пальцем в того ідіота, який їх любить, або хоча б їм вірить.Fess сказав(ла):Я особисто завжди вважав себе патріотом і разом з тим я ненавиджу українських політиків
Майбуть все в цьому світі купляється та не все продається - маю наувазі патріотизм, націоналізм, віру, надію, любов....RazR сказав(ла):за патриотизм не доплачивают