I
для того щоб боротися за шось від щирого серця напевне потрібно це поважати і любити))) та й боротися, знову ж таки, можна по різному: в сучасному суспільстві вивчення ріної мови, спілкування виключно нею вже є боротьбою...і то є подвиг просто любити свою країну, а не рватися до сусідів на заробітки...Я_ПушинкА сказав(ла):на мою думку патріоти не ті, що поважають свою країну, Батьківщину, а ті хто боряться за її збереження.
ОООО, это мне знакомо, я за 5 лет в универе настрадалась.Смешная___КумеДна сказав(ла):ну и что....говорят они по русски...я тож по русски говорю....и что?я враг народа?????=-O
Схоже на справжній патріотизм... та його можуть відчути люди, яких менше хвилює завтрашній день, які ще досить мало знають про сталу позицію влади (народ -- бидло). І що не кажіть, ВСІ політики (хто так чи інакше є влада) ніколи не подумають про нарід, його благополуччя.metallica сказав(ла):то є подвиг просто любити свою країну, а не рватися до сусідів на заробітки...
може не так зрозуміла ваш натяк, але, повірте мені, я постійно думаю про завтрашній день і якби так вчитися і працювати, щоб з голоду не здохнути. за все своє життя я не бачила добра від влади, але країну люблю, бо коли ти любиш того, що дає-це лицемірствоPATRICK сказав(ла):та його можуть відчути люди, яких менше хвилює завтрашній день, які ще досить мало знають про сталу позицію влади
не мала на увазі,що у заробітках є щось погане, в ці слова я трохи інший контекст вкладалаPATRICK сказав(ла):Щодо заробітків... не спішіть з висновками. хто знає, куди Вас занесе доля, де Ви знайдете свій шлях
Любиш того що дає? то ж чистої води користолюбство (чи як його там)metallica сказав(ла):за все своє життя я не бачила добра від влади, але країну люблю, бо коли ти любиш того, що дає-це лицемірство
Прошу, розтлумачте ваші думки так, як Ви їх бачитеmetallica сказав(ла):не мала на увазі,що у заробітках є щось погане, в ці слова я трохи інший контекст вкладала
упс ,трохи ви мене не так зрозуміли. мала на увазі, шо я особисто люблю Україну не за щось, а просто люблю і все)) ну от гріє мені душу українське слово)) не розумію висловів типу *країна мені не дала нічого, за що її любити?* (мені вона дала ще меньше, але я таки її люблю (не путати з любов'ю до влади)) просто з твердження про давання випливає, що якби країна щось давала, то її любили б, що і є, як на мене, чистої води лицеміррям і користолюбством.PATRICK сказав(ла):Любиш того що дає? то ж чистої води користолюбство (чи як його там)
А чому б не працювати в Україні?Metallica сказав(ла):то є подвиг просто любити свою країну, а не рватися до сусідів на заробітки...
повністю згоден, Жим.Geem сказав(ла):з одної сторони люблю свою країну але жити тут вже неможливо.. .фігня одна в ній твориться....
Если есть желание работать за еду, жить с родаками до конца жизни в одной квартире и воспитывать детей живя с ними в одной комнате - тогда действительно почему бы и нетmetallica сказав(ла):А чому б не працювати в Україні?
ну то залежить як працювати, як освіту отримуватиmr. Василий сказав(ла):Если есть желание работать за еду, жить с родаками до конца жизни в одной квартире и воспитывать детей живя с ними в одной комнате - тогда действительно почему бы и нет
Ну знаєш в нашій країні тяжко знайти роботу з високою зарплатою... освіту хорошу без грошей теж не можливо получити...metallica сказав(ла):ну то залежить як працювати, як освіту отримувати
ну я ж якось без платіння мані поступила, і вчуся якось...так, гроші багато чого виріщують, але якщо наполегливо працювати, починаючи з першого курсу, таки воздастьсяGeem сказав(ла):Ну знаєш в нашій країні тяжко знайти роботу з високою зарплатою... освіту хорошу без грошей теж не можливо получити...
все внашій країні рішають гроші
хочеш освіту плати, а потім хочеш ше шоб гроші тобі платили то заплати шоб тебе туди взяли....
вірю, нічо не маю проти...metallica сказав(ла):ну я ж якось без платіння мані поступила, і вчуся якось...так, гроші багато чого виріщують, але якщо наполегливо працювати, починаючи з першого курсу, таки воздасться
Я розумію ці відчуття. Мені дуже болить за Вкраїну коли її терзають катюги, я хочу для неї хорошого майбутнього, АЛЕ та ж країна (в особі влади) сує палки в колеса, не дає розвиватися ні підприємницькій діяльності, ні прогресивно крокувати до благополуччя, заможності, процвітання...CHipok сказав(ла):Що буде якщо всі будуть гнатись за грошима, до чого це призведе? Я вважаю себе патріотом своєї країни, мій патріотизм заключається у ЛЮБОВІ до своєї країни, до традиції своїх дідів, до землі на якій я проживаю! Я не поважаю нашу владу, і не лише нашу, так вона ставить перепони на шляху розвитку нашої країни, але на противагу владі є НАРОД, якому під силу ВИБОРОТИ краще життя! Отже все у наших руках, і я вірю ЩО ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!
Але погодься все це буде до тих пір поки ми не станемо до влади!PATRICK сказав(ла):один у полі ніхрена не воїн. Нехай стануть сотні, тисячі, навіть мільйони людей, ніколи влада не зверне увагу на них, не поступиться, не кивне пальцем.