І до того всього не забувати давні традиції та звичаї Українського народуVrednaia сказав(ла):Любить Украину , уважать ее законы, отстаивать ее интересы
Лише у випадку коли там нікого не залишиться, бо прибрати всіх (підкреслюю, ВСІХ), хто зараз при владі, тобі не дадуть. А інакше "ігра нє стоіт свєч" і порядок ніхто не наведе3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):Але погодься все це буде до тих пір поки ми не станемо до влади!
Vrednaia сказав(ла):Вопрос по теме , а что вы подразумеваете под словом патриот ? Любить Украину , уважать ее законы и политиков , отстаивать ее интересы , что ??????
Ну так ось ті люди так само їдуть за кордон аби заробити трохи грошеняток, ну так не зарікайсь раніше часуfarik сказав(ла):Я особисто можливо й поїду закордон - заробить грошеннят
Ну а ніби ти сам залишися тут і будеш сидіти з декільками копійками в кармані при цьому не маючи майже нічого,якшо у тебе випаде таке можливість, от скажи невже ти пропустиш таку удачу? Саме ізза цього люди їдуть за кордон, аби пропихнутись трохи вперед , а далі вже будуть гроші,домівка і сім'я, хоча половина із них залишаєтсья назавжди, адже там більш сприятливі соціальні і матеріальні умови, саме в цьому і проявляється ну так би мовити пофігізм до України, грубо але факт є фактом. Кожен вибирає те місце, де йому краще...farik сказав(ла):А лишитись тут, незважаючі на будь-які обставини пробиватись ....СЛАБО??
НЕ спорю треба ще й подивитись з другої сторони - україна тобто її керівництво ні фіга не робить задля ,як мінімум, полегшення життя а про нормальний,здоровий саморозвиток і самореалізації мова навіть не йде......Natashe4ka сказав(ла):там більш сприятливі соціальні і матеріальні умови, саме в цьому і проявляється ну так би мовити пофігізм до України
Якщо я виїхав закордон то я вже не можу бути патріотом? Я так недумаю! Свого часу Багато людей вимушені були покинути державу і так і незмогли повернутися але вони завжди лишалися патріотами. Чи думаєш мало зараз їде з держави і їм душа не болить?...Natashe4ka сказав(ла):люди які пропихаються за кордон також роблять неправильно
НА рахунок цього можу ще добавить, як виняток(того що стосується мною сказаного),що ті що виїхали закордон входять до діаспор....... то з них треба брати приклад .......РЕСПЕКТ3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):Свого часу Багато людей вимушені були покинути державу і так і незмогли повернутися але вони завжди лишалися патріотами
По-перше читай уважно, я передала зміст посту farik'а,а по-друге, на рахунок твого посту, я нічого не маю проти, люди їдуть за кордон тому що виникають такі обставини, і будучи там далеко вони і залишаються патріотами, сама чула по розповідям інших, що коли так далеко від рідної домівки, то душа аж ниє, так хочеться побути там- на рідній землі. Такшо думаю тут нема чого спорити, всі ми частично праві3o3o 3aP}|{aBeJIu сказав(ла):Якщо я виїхав закордон то я вже не можу бути патріотом? Я так недумаю! Свого часу Багато людей вимушені були покинути державу і так і незмогли повернутися але вони завжди лишалися патріотами. Чи думаєш мало зараз їде з держави і їм душа не болить?...
таК !! Звичайно не в цьому - не треба ходити в вишиванці, мати на голові оселедця і носити одежу з ярликами *Made in Ukraine* ( Якщо тянутись до іделу - то саме те, що треба)........_Flower_ сказав(ла):адже патріотизм проявляється не в тому, що кожен буде кричати "так я патріот".
farik сказав(ла):Але на мою думку треба жити по-українські, думати по-українські і говорити по-українські
ЦЕ не все !!!!!! з цих слів виходить - просто свідомий українець!!! А патріот то трішечки більше!!!!!!SilentKiller сказав(ла):Патриот это человек который любит и уважает свою страну(ту в которой родился или живет) и если надо пойдет за нее на смерть