Зачем задавать вопрос, на который все знают ответ - НЕТ.RazR сказав(ла):Вопросец такой: есть подобный календарь для Нетешина?.. И где можно приобрести, если есть в продаже?
Зачем задавать вопрос, на который все знают ответ - НЕТ.RazR сказав(ла):Вопросец такой: есть подобный календарь для Нетешина?.. И где можно приобрести, если есть в продаже?
"Все" - это Вы о себе так громко? :-pSpoch сказав(ла):все знают ответ - НЕТ
Kicya Leapardavna сказав(ла):Гаспада "сабачнікі" не сильно утруждають свою фантазію і вигулюють своїх чотириногих друзів в місті.
Игорь сказав(ла):Звісно собачий податок повинен стягуватись тільки виключно з власників собак. І в Нетішині собак у людей вже занадто багато, тому грошей на прибирання вистачить. Крім того, якщо людина має лишні гроші, щоб купити песика, то і знайде 20 грн. в місяць заплатити податок.
Я підтримую тебе, нещодавно був не подалік каналу і побачив всю "красу", хтів написати тільки руки не доходили.VL@DI сказав(ла):А вот мне ненравится наш канал вокруг города потомучто он зас...ый
В мене в під'їзді убирають регулярно, та щей самі жильці прибирають.buble сказав(ла):И что? Часто там убирают?
FIFAyer сказав(ла):В мене в під'їзді убирають регулярно, та щей самі жильці прибирають.
Виходить мені треба своїм прибиральникам пам'ятник біля під'їзду поставити!!!!!!!!!!!!DreameR сказав(ла):В мене в під'їзді убирають регулярно, та щей самі жильці прибирають
давай разом будем бити їх по пузі,заодно і рукі розімнемо.зловимо того хто виключає і дома йому на рік світло виключим хай попробуєFIFAyer сказав(ла):Як стало мені відомо пізніше, це робиться для того, щоб люди розійшлися по домам і 21:00 світло з'являється знову. Як вам, кову ця молодь заважає (яка до речі займається як не як спортом) я не розумію цієї політики!!!!!!!!!!!!!!!